NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la avenija » 12 jun 2024, 22:42

Bez dva terena(plasticni i prirodna trava) u vlasnistvu Čelika za razvoj i treninge prvog tima a i omladinskih selekcija suvisno je ista komentarisati. Nemamo uslove i to je to. Kada bude nekada minimalnih uslova za razvoj bit ce i rezultata. Mi u gradu nemamo plasticni teren na 110 k ljudi.
Onaj B teren na Kamberovica Polju je postala betonska podloga od istrosenosti prije 5 godina a i danas se koristi. Ulaganje u sportsku infrastrukturu i razvoj 0 KM deceniju. Ovo su odlicni rezultati uzevsi u obzir sve okolnosti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 12 jun 2024, 23:10

Premier1988 je napisao/la:
12 jun 2024, 22:22
Treba se Puno vise raditi u omladinskim kategorijama! Ne moze ti u kadetima prvi strijelac kadetske lige biti iz Fortune Znaci da nesto Ne stima.
Taj mali je bio u Celiku, malo igrao, otisao u Fortunu i 1 strijelac lige
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 12 jun 2024, 23:34

Nek je na sramotu novinaru koji je dizao ovog Ahmetspahica u nebesa. Totalno prosjecan igrac koji je na fiziku davao golove u ovoj prelosoj ligi koju igramo.

Jedini vrijedni paznje onaj stoper broj 4, Palackic, Smajlovic i Hodzic.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 13 jun 2024, 00:02

PonosniSmogovci je napisao/la:
12 jun 2024, 23:34
Nek je na sramotu novinaru koji je dizao ovog Ahmetspahica u nebesa. Totalno prosjecan igrac koji je na fiziku davao golove u ovoj prelosoj ligi koju igramo.

Bas sam isto primjetio, imam osjećaj da bi se svaki napadac nadavao golova u ligi gdje je tvoj tim dominantan i napada cijelo vrijeme .

Drugo , sta je s ovim trenerom, igraci pocrkali, zadnjih 20 minuta, ne mogu meda, cast izuzecima, a lik ne mijenja . Svasta
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 13 jun 2024, 03:55

Ja ni rezultat nisam znao ali evo citam izgubili na penale i kadeti i juniori ,vala nisam nijednu gledo ni juniora ni kadeta ne znam nijednog igraca .
Ma vi koliko ste pisali ja sam mislio jaci smo od Sarajeva ili Zrinjskog a mi pali na provj stepenici ,jednostavno mentalno nasi igraci nisu jaki i mozda su previse dignuti u nebesa a realno i nisu taj kvalitet ili je ova liga slaba bila gdje smo bili.
Daleko smo mi da nam mladje kategorije budu u elitnom rangu jer tu moras paralelno sve gurat od predpionira ili koji su najmladji do juniora da svi imaju isti sistem igranja i da svi u vrhu moraju bit jer sta dobijas npr udju juniori a npr imas slabe kadete ili udju kadeti slabi pioniri,sve to mora bit uvezano.
Tu treba dobar prvo izbor trenera,dobar plan i rad i imat cilj a mi od toga realno nemamo nista sad ,terene sam izostavio namjerno jer to neces zadugo imat.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 13 jun 2024, 07:20

PonosniSmogovci je napisao/la:
12 jun 2024, 23:34

Minimalno 10-tak golove nije on dao, nego drugi igrači, ali su upisani njemu
Ekipa vodi 5-6 nula, trener napravi više izmjena koje ne budu upisane. Kada uđe NN igrač da gol, upiše se Ahmetspahiću, jer po cometu taj igrač uopšte nije ušao.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 13 jun 2024, 07:43

Ništa Ahmetspahić nema izuzev te fizičke snage i građe. Dalo se to primjetiti odmah i kada je dobio one minute u prvoj ekipi, šteta.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 jun 2024, 10:29

Hajmo sad borba van terena. Kad ce protesti?

Naprijed Če!

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 13 jun 2024, 13:37

Smajlovic i Palackic su dva igraca koja po mom misljenju uz dobre pripreme mogu biti prvih 11 za iducu sezonu. Palackic je juce bio najbolji, a i za seniore je bio zapazen kao i Smajlovic. Hodzic za rotaciju odlican jer trenutno ako svi ostanu ima preveliku konkurenciju mada opet nikad se ne zna.
Ahmetspahic na posudbu negdje jer ono sto sam ga ja gledao po mom misljenju nista nije napravio pa cak je i duele gubio i skokove sto bi zbog svoje gradje trebao uzimat al nista.
Volio bih da grijesim i da me demantuje al trenutno mislim tako.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 13 jun 2024, 16:11

Međuseljac, Durmiš, Begić, Bašić, Ibraković, Brkić su U21 igrači naredne sezone.

Hodžić, Smajlović, Palačkić, Ahmetspahić, Tabaković i Hamzić su U21 igrači naredne dvije sezone.

Vidjet ćemo ko će ostati i kakve ćemo ambicije imati, bez obzira na sve moramo da težimo da budemo bolji nego ove sezone.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 13 jun 2024, 16:41

Ne znam kakve su sanse da nam Sarajevo nesto posudi sljedece sezone, a to bi nam moglo biti od krucijalne vaznosti ako se sranje sa racunom nastavi. Ovaj novi trener sto im je dosao bas voli afirmisati mlade igrace.

Licno bi volio da se i Talha i Hamzic vrate ako mogu. Mada mi se kod njih najvise sviđa kapiten juniora Bakir Nurkovic.
Srce, čast i ponos!

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 13 jun 2024, 19:42

Uplatu za akciju "Hiljadarka za Čelik" izvrsili su i Jolly boys u iznosu od 300 KM tako da su svi koji su obecali ispunili svoje obecanje. Kako bi sve bilo cisto i transparentno, jos jednom cu navesti sve koje su uplatili:

- Zamorano - 1000 KM
- Truhlo - putem kupona - 1000 KM
- Udarnik - 1000 KM
- Dupli dekung - 2000 KM
- Putnik - 1000 KM
- Crkvice bunker - 1000 KM
- Steelman - 1000 KM
- DZE2317 - 1000 KM
- Tihi okean / samocelik - 500 KM
- Armin Gafurović - 1000 KM
- Donja Gračanica i ostali - 200 KM
- Anonymous - 1000 KM
- Robijaši Švedska - 1000 KM
- Robijaši - 810 KM
- Jolly boys - 300 KM

Ukupna cifra je 13.810 KM.

Mimo te akcije, izdvojeno je ukupno 400 KM za druge buduce akcije s ovog foruma. Phillies i moja malenkost su izdvojili sredstva tako da ako se neko zeli prikljuciti i tim akcijama onda i to pomaze klubu, jer je najbitnije da klub ima sredstva na raspolaganju.

Respekt svima koji su dali doprinos klubu. Najbitnije je da je klub imao određeni doprinos svoje crno-crvene zajednice, jer poenta je da ga svi zajedno guramo sto vise kako bi napredovao. Svako djelo pravi razliku i dovodi klub blize ciljevima.

Jos jednom je prezentovana odgovornost prema klubu. Obecanje je dug i lijepo je kad se ispostuje rijec prema klubu. Nadat se da ce nekad odaziv za akcije koje klub dizu na visi nivo biti masovniji, ali vazno je da je klub i u nekim presudnim trenucima imao odredjenu podrsku. Ako se i dalje neko zeli prikljuciti akciji odnosno akcijama, klubu ce to sigurno itekako znaciti da lakse dodje do trenutno primarnog cilja - deblokade racuna!

Zasad o akciji / akcijama toliko osim u slucaju da se jos neko ne pridruzi. moSa likČe!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jun 2024, 20:32

Venom je napisao/la:
13 jun 2024, 16:41
Ne znam kakve su sanse da nam Sarajevo nesto posudi sljedece sezone, a to bi nam moglo biti od krucijalne vaznosti ako se sranje sa racunom nastavi. Ovaj novi trener sto im je dosao bas voli afirmisati mlade igrace.

Licno bi volio da se i Talha i Hamzic vrate ako mogu. Mada mi se kod njih najvise sviđa kapiten juniora Bakir Nurkovic.
Nurkovicu jos fali fizikalije za seniorski fudbal...
Ne znam sta ce sad Zekic odluciti, a znamo da voli gurati mlade igrace, ali ako ne bude u prvom planu mali Ploco kao napadac bi vam bio strasno pojacanje...
Visok, jak, odlicna igra glavom, suta sa obje noge...

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 13 jun 2024, 21:03

Vanja8 je napisao/la:
13 jun 2024, 20:32
Venom je napisao/la:

Ne znam sta ce sad Zekic odluciti, a znamo da voli gurati mlade igrace, ali ako ne bude u prvom planu mali Ploco kao napadac bi vam bio strasno pojacanje...
Vecini nasih igraca fale fizikalije, pa opet nekako izborise cetvrto mjesto ovoj divljackoj ligi, tako da smo na nedostatak fizikalija i naviknuti :mrgreen:

Mislim da svakom mladom igracu iz Sarajeva posudba u Celiku moze doci kao ta stepenica između juniorskog fudbala i senirskog fudbala na najvisem nivou. Sad ko bi konkretno nama moglo pomoci iskreno ne znam jos. Sve zavisi od toga ko ce ostati, a ko otici. I takoder ovih okolnosti vezanih za deblokiranje racuna.

Kako god hvala za Hamzica i Talhu u ovoj sezoni, odradili su korekatan posao :salut:
Srce, čast i ponos!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jun 2024, 21:25

Venom je napisao/la:
13 jun 2024, 21:03
Vanja8 je napisao/la:
13 jun 2024, 20:32
Venom je napisao/la:

Vecini nasih igraca fale fizikalije, pa opet nekako izborise cetvrto mjesto ovoj divljackoj ligi, tako da smo na nedostatak fizikalija i naviknuti :mrgreen:

Mislim da svakom mladom igracu iz Sarajeva posudba u Celiku moze doci kao ta stepenica između juniorskog fudbala i senirskog fudbala na najvisem nivou. Sad ko bi konkretno nama moglo pomoci iskreno ne znam jos. Sve zavisi od toga ko ce ostati, a ko otici. I takoder ovih okolnosti vezanih za deblokiranje racuna.

Kako god hvala za Hamzica i Talhu u ovoj sezoni, odradili su korekatan posao :salut:
Naravno da bi im igranje u Celiku itekako pomoglo u njihovom razvoju...
Kad god ste se obratili nasoj Upravi uvijek je bilo igraca koje bi vam poslali na posudbu, tako da mislim da ce i ove sezone biti isto...

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 13 jun 2024, 21:37

Steelman je napisao/la:
13 jun 2024, 19:42
Uplatu za akciju "Hiljadarka za Čelik" izvrsili su i Jolly boys u iznosu od 300 KM tako da su svi koji su obecali ispunili svoje obecanje. Kako bi sve bilo cisto i transparentno, jos jednom cu navesti sve koje su uplatili:

- Zamorano - 1000 KM
- Truhlo - putem kupona - 1000 KM
- Udarnik - 1000 KM
- Dupli dekung - 2000 KM
- Putnik - 1000 KM
- Crkvice bunker - 1000 KM
- Steelman - 1000 KM
- DZE2317 - 1000 KM
- Tihi okean / samocelik - 500 KM
- Armin Gafurović - 1000 KM
- Donja Gračanica i ostali - 200 KM
- Anonymous - 1000 KM
- Robijaši Švedska - 1000 KM
- Robijaši - 810 KM
- Jolly boys - 300 KM

Ukupna cifra je 13.810 KM.

Mimo te akcije, izdvojeno je ukupno 400 KM za druge buduce akcije s ovog foruma. Phillies i moja malenkost su izdvojili sredstva tako da ako se neko zeli prikljuciti i tim akcijama onda i to pomaze klubu, jer je najbitnije da klub ima sredstva na raspolaganju.

Respekt svima koji su dali doprinos klubu. Najbitnije je da je klub imao određeni doprinos svoje crno-crvene zajednice, jer poenta je da ga svi zajedno guramo sto vise kako bi napredovao. Svako djelo pravi razliku i dovodi klub blize ciljevima.

Jos jednom je prezentovana odgovornost prema klubu. Obecanje je dug i lijepo je kad se ispostuje rijec prema klubu. Nadat se da ce nekad odaziv za akcije koje klub dizu na visi nivo biti masovniji, ali vazno je da je klub i u nekim presudnim trenucima imao odredjenu podrsku. Ako se i dalje neko zeli prikljuciti akciji odnosno akcijama, klubu ce to sigurno itekako znaciti da lakse dodje do trenutno primarnog cilja - deblokade racuna!

Zasad o akciji / akcijama toliko osim u slucaju da se jos neko ne pridruzi. moSa likČe!
Dodatak, cujem da ce i Robijaši gledati da naguraju svoj iznos na 1000 KM, pa kad bude objavim. Kad to urade, iznos ce biti zaokruzen na 14k. Uglavnom, lijepo je vidjeti da se svi trude da ispune ono sto je obecano u korist kluba.

U tom slucaju, fali jos milja da ispunimo taj neki minimalni cilj. Ako bude zainteresovanih pojedinaca ili neka ekipa, bilo bi odlicno da kao zajednica stignemo do tog cilja od 15k u interesu kluba! Veoma smo blizu. Nije samo pitanje love nego i uspjesno izvedenog zadatka sto daje podstrek i njima u klubu!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 13 jun 2024, 22:02

Evo Sivac vise nije igrac Celika. Hvala Sivi na svemu i sretno u nastavku karijere.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 13 jun 2024, 22:14

Nakon clanka sa Damjanovicem, Dinine vijesti uzimam sa rezervom. U svakom slucaju Sivom sretno u nastavku karijere, gdje god to bilo.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 13 jun 2024, 22:28

phillies je napisao/la:
13 jun 2024, 22:14
Nakon clanka sa Damjanovicem, Dinine vijesti uzimam sa rezervom. U svakom slucaju Sivom sretno u nastavku karijere, gdje god to bilo.
Nije portal ništa slagao nego su lažne izjave Damjanovića radi mira u svlačionici. :thumbup:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 13 jun 2024, 22:32

Sve sa rezervom, mada nakon onog izleta na polusezoni ovo je vise nego ocekivano. Zavrsena sezona sada se polahko malo odmoriti i onda odmah nastaviti sa ciscenjem. Nadam se da ce ova akcija malo pomoci i ubrzati stvari. Juniori su na zalost razocarali, slazem se sa vecinom za one koji su bili veoma dobri kao i za one koji su zakazali. Mali Ahmetspahic ima veoma dobre predispozicije samo se stvari moraju posloziti, tj. da sam na njegovom mjesti i u njegovim godinama ubio bih se od rada ovo ljeto da sto spremniji docekam slijedecu sezonu. Ima on hljeba u sebi, zna primiti loptu, zna se zagraditi, ali mora se vise kretati i mora traziti sansu i ne treba ko brizonja naprijed pokusavati kada nema podrske. Imao je nekoliko situacija gdje je umjesto da vrati loptu pokusao kroz 3 protivnicka igraca da prodje. Moze i mora bolje.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.