Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Pucnjava tipicna posla sa Svrakinog
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat
Sta je cudno, pa ovako i jos na druge nacine 30 godina kradu izbore na citavom Balkanu
Ti koga god sretnes ili na drustvenim mrezama, pricaju protiv SNS, SDA, SNSN, HDZ a svi navedeni uvijek ili eto u 99 % slucajeva od 1990 pobjede.
Kako yebemu? Stranci su ovdje najkrivlji sto i dopustaju uopste da se ovakvi ‘demokratski’ izbori koji su predstave za javnost uopste i odrze. Kod nas se od 1990 igra demokratije.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
O yebem ti led, čovjek se dopisuje sam sa sobom preko 3 profila
- akisarajevo92
- Kontakt:
Admin nije mogao podnijeti da jedan forumas koji je uvijek ostavljao kvalitetne postove uzme obje nagrade. Zbog toga je skroz prekinuo glasanje. Velika nepravda se desila.Mogli je napisao/la: ↑12 jun 2024, 02:42Znas li zasto je ukinuto glasanje za forumasa godine? Sigurno bi bio u uzem izboru ove godine.![]()

Pink, Informer, Kurir, Avaz i FaceTV su najveće bljuvotine na Balkanu. I sve ih pratim po preporuci Vensanaakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 14:37prividja mi se Pink od Avaza, kakav tretman za Vucica u intervjuu![]()
![]()

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Tacno. Zaboravio si i N1 BiH.
- JayCatwright
- Kontakt:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Zaboravio si najgore , SDA glasilo smeće od kliksaJudd je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:37Pink, Informer, Kurir, Avaz i FaceTV su najveće bljuvotine na Balkanu. I sve ih pratim po preporuci Vensanaakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 14:37prividja mi se Pink od Avaza, kakav tretman za Vucica u intervjuu![]()
![]()
![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma da je što više keša, hladnog tonika i dobrih žena. Hebeš klix i EmeluVensanKasel je napisao/la: ↑12 jun 2024, 21:22Zaboravio si najgore , SDA glasilo smeće od kliksaJudd je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:37Pink, Informer, Kurir, Avaz i FaceTV su najveće bljuvotine na Balkanu. I sve ih pratim po preporuci Vensanaakisarajevo92 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 14:37prividja mi se Pink od Avaza, kakav tretman za Vucica u intervjuu![]()
![]()
![]()
![]()

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj Kapidzic predavo jedno vrijeme (nezz jel i sad) na arhitekturi i blatio zelene samo tako, sve najgore protiv sda.
Sad im haman drugi cojk stranke
Svasta.
Sad im haman drugi cojk stranke

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovog ubicu sa Vilsonovog treba osuditi doživotno prije svega jer se spetljao sa ženturačom koja ima četvero djece sa ovim ubijenim krimosom
Toliko normala cura, ti nadjes polovnjacu sa 4 djece

Toliko normala cura, ti nadjes polovnjacu sa 4 djece

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- VensanKasel
- Kontakt:
❤ ne birakraljttbvb je napisao/la: ↑13 jun 2024, 07:09Ovog ubicu sa Vilsonovog treba osuditi doživotno prije svega jer se spetljao sa ženturačom koja ima četvero djece sa ovim ubijenim krimosom![]()
Toliko normala cura, ti nadjes polovnjacu sa 4 djece![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Upitan pobjednički koncert Šejle Zonić u Tuzli, niko od vlasti je nije kontaktirao

Bravo Tuzla.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
GTA Sarajevo
U sarajevskom naselju Otoka stanovnike je iznenadio policijski holikopter koji je prelijetao iznad nebodera.
Prema fotografijama koje nam je poslao čitatelj, iz helikoptera "vise" specijalci, s puškama uperenim ka zemlji.
Don't believe the hype.