FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muhamedhulk » 12 jun 2024, 21:39

Izgleda da bas idu na rezanje plata. Jes da ostre tiku na haman krivim igracem ali eto…
Iskreno Japanca nikad nisam gledao a kamoli pratio :D Vidim, ovako na prvu, da je stoper ala Stanisic samo druga noga.

Danas vidim Zirkzee ode u Milan..zanimljivo. Koliko ono imamo % od njega, svaki € je sad bitan. :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 jun 2024, 21:42

farinelli123 je napisao/la:
12 jun 2024, 21:31
Centre forward je napisao/la:
12 jun 2024, 20:49
A jesu se naložili na ove "žute". Krilo vjerovatno traže po Vijetnamu.
Uželeo sam se ovog cinizma.
Zapravo oni jezde niz reku Nung, gde će ih u Kambodži sačekati kapetan Kurtz lično.
On će već naći neko krilo :D
..the horror, the horror..
Poštovani kolega, mislim da je Naš Tim u ovom momentu u gorem stanju neg' kapetan Kurtz na castingu i sam naziv već sad kultnog filma savršeno odgovara trenutnom Bayernu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 12 jun 2024, 21:53

Hiroki Ito to FC Bayern is a done deal. The defender will sign a contract until at least 2028. Deal is separate from Jonathan Tah. Negotiations between Bayern and Leverkusen continue
Yebo ih Tah.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 12 jun 2024, 21:56

armando je napisao/la:
12 jun 2024, 21:34
dirkules je napisao/la:
12 jun 2024, 21:19
Ne znam lika, nisam ga posebno pratio, no dvije stvari su pozitivne. Ljevak je, za ono što Komp misli igrati potreban je ljevak na lijevom štoperu, druga stvar je transfer grom iz vedra neba. Daje nadu da će biti još takvih poteza.
Tako je. Valjda odustanu od Taha i ako se Upa utrapi nekome ići po drugog stopera.
Nikako da se namirimo @ S Effenberg :D
Spominje se Colwill.
Izgleda da nažalost ovaj transfer ne utiče na Taha, što znači da De Ligt ide. Od Colwilla nakon ovog nema ništa, zadovoljit će se jednim ljevakom, a ovaj ima i ugovor do '29e, nemoguća stvar.

EDIT:
Bayern are planning to let go of two centre-backs this summer. Matthijs de Ligt is allowed to leave for a suitable offer. And although Kompany likes Upamecano, the Frenchman himself is open to a new challenge. His agent Moussa Sissoko is exploring the market [@kerry_hau]
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 12 jun 2024, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 jun 2024, 22:09

Počela je opet sapunica oko Palhinhe hoće li se opet cjenkati cijelo ljeto i zajebati transfer 5 do 12.

Za ovog Ita ne mogu reći ništa nadam se će biti pojačanje u pravom smislu.Jel' moguće da će zažmiriti na sve kikseve Upamecana i ostaviti ovog kloca i narednu sezonu. :facepalm:

Ne pamtim kad su doveli igrača iz Brazila ili Argentine skaut služba za Južnu Ameriku je obični qurac od ovce.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jun 2024, 22:14

Sve su prilike da ce doci do prodaje dva stopera, strasni rezovi ali trazili smo ih, sad trebamo samo uzivati. :cool:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 12 jun 2024, 22:41

Nek prodaju Kima i Rupu, **** ih obojica.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jun 2024, 22:51

Prolaze mi kroz glavu transferi iz nekih ranijih vremena kada smo dovodili igrace iz Bundeslige a da niko nije ni mogao naslutiti nesto takvo.
Rezultati su obicno bili pozitivni jer se nije stvarao hype oko pojacanja.

Klose, Altintop, Frings, Lucio, Olic, Mandzukic, Luiz Gustavo, Dante...

Sve me ovo podsjeca na stari isprodani recept, odana i nepreplacena pojacanja.

Prosle uprave su narusile hijerarhiju, nazalost ali bez tog narusavanja tesko da smo mogli gledati sve ove igrace koji su danas u Bayernu ali koji su nazalost podbacili ili vecina njih.

Idemo dati upravi priliku, da vidimo sta mogu sa novim starim planom pa nakon toga mozemo dati svoj sud.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 jun 2024, 23:29

Kakav fetiš na štopere :urnebes:

De nek neko izvadi podatak koliko se štopera izmijenjalo posljednjih 7-8 godina u Bayernu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 12 jun 2024, 23:45

Cuj Ito-Rupamecano-Čing Kim Kong poslljedna linija u narednoj sezoni :urnebes: još nekog iz Sjeverne Koreje dovest i Azija je naša. Vini i Mbappe jedva cekaju doci u Minhen.

Ovo kao nekad kad su dosli Brafhaid Breno Oddo

Demichelis i Milito Van buyten su za ove gore koji su za narednu sezonu su lucno Maldini i Nesta

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 13 jun 2024, 00:01

Da se malo jadno našalim - jedino objašnjenje je da se vode logikom da će naša odbrana biti bolja ako uzmemo po najboljeg defanzivca iz dva tima koji su bili ispred nas na tabeli :]

Mislim, Ito je borben igrač, kimovski onako, ali bez trunke rasizma, Azijati sportove sa loptom koji se ne igraju sa malim drvenim reketima još uvek doživljavaju kao egzibiciju (sto je možda i bolje po covecanstvo jer ne shvataju ozbiljno trčanje za loptom) Nešto slično kao kad neki fusion bend dodje u Tokio.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 13 jun 2024, 00:14

Kao štede i onda troše 30 milja na nekog igrača koji vrijedi u najboljem slučaju pola tog iznosa.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 13 jun 2024, 00:23

Ito je odlican igrac, to i brojke dokazuju.
slika

Ako jos dodje i Tah imali bi 7 igraca koji mogu igrati stopera (de Ligt, Upa, Stanisa, Kim, Ito, Tah i mladi Buchmann).

De Ligt i Upamaguire najvjerovatnije pedala.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 13 jun 2024, 02:31

14 tekmi kao štoper i 12 kao lijevi bek, Lucas/Alaba type.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 13 jun 2024, 08:39

Ovo nije los transfe nisam mnogo gledao Stuttgart ali po statistici momak je jako dobar jos lijeva noga ja ga ne bih otpisivao.Uostalom svi smo zeljeli vidjeti promjene u klubu i evo dolaze.
Mozda vise od svega me raduje sto ovaj transfer pokazuje da pisanja medija itekako treba uzeti s rezervom i nas klub jos uvjek zna raditi van okvira bilda i ovih novih nazovi strucnjaka koji najavljuju transfere.
Ocigledno se mnogo toga desava iza zatvorenih vrata definitivno najbolji nacin rada.
Od ovog momka sigurno mozemo ocekivati pozrtvovanost i zahvalnost sto igra za Bayern a ne kao Davies ili neke primadone koje biraju kada im se igra.
Takvih igraca vec dugo nemamo i fale ovom klubu.
Gruda iz Mainza se spominje ja se iskreno nadam da je ta vijest istina i da cemo ga dovesti na vrijeme.
Jos da nam dodje koja vijest o prodaji ovih preplacenih i nije los pocetak ovog prelaznog roka.
Taha necu komentarisati ako dodje sta da se radi nama je i dalje navijati za Bayern a mozda bude novi Lucio hahaha.
Izgleda da nas bas ceka ljeto velikih promjena i mogli bi uzivati.
Palinha izgleda mnogo skup traze ljudi 70 mil pa brate ne dovodimo Barelu ili Tchuamenija.
Nadam se da ce prvi da se pozdravi sa klubom biti Davies jer taj covjek ne pokazuje ni sekundu zelje da ostane i nije mi jasno zasto ga toliko mole brate pa otjeraj ga i to bilo gdje samo ne u Real.
Daj ga Celziju ili City pa makar nam Gereiro bio startni lijevi bek cjelu sezonu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2024, 09:57

Dilah je napisao/la:
11 jun 2024, 23:27

Prije nego sam se prijavio na forum jedno vrijeme sam samo citao jer je odlican izvor informacija, a tvoje su bile dosta vjerodostojne...Ipak pitanje o De Ligtu posto vidim da uzimas kao tacne ove sulude navode o prodaji istog. Dakle, imas li nesto konkretno osim nagadjanja ovoga novinara koja su se "million" puta pokazali kao pogresni? Kakvo crno stedjenje, kada dajes Davisu 17 million?? Kada niti rijeci jedne nema o Saneu koji je odmah tu u vrhu po placama, a cancer je ovoga tima i bice sve dok tu?? Ima li ovde nesto vise osim fudbala i para????
Obicno se kaze, gdje ima dima ima i vatre.

Previse se potencira ta prica o prodaji De Ligta i to ne samo u nazad 15 dana nego tokom posljednje cijele godine.
Iz nekog nama nepoznatog razloga je u nemilosti trenera i uprave a iskren da budem, sumnjam da je plata u pitanju jer bi se u tom slucaju prvo morali rijesiti Gnabrya, Comana pa i Daviesa...

Mislim da se slicna stvar desava i sa Kimmichom.

No, gledajuci sa navijacke strane, zao bi mi bilo da obojica napuste ekipu ali realno je da se ekipa mora dovesti u red, dvije godine se desavaju grozne stvari a u Bayernu na takva desavanja nisu navikli.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 13 jun 2024, 10:16

Kad se ekipa dovodi u red, onda se prvo rješava utega odnosno ekipe koja nije zaradila ili odradila lovu koju prima.

Ako je netko recimo prošle sezone odigrao u skladu s onim koliko love primaju, to su Kane, De Ligt, Laimer, Pavlović, Dier, Musiala, Guerreiro i sl.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 13 jun 2024, 10:36

Bayo je napisao/la:
13 jun 2024, 10:16
Kad se ekipa dovodi u red, onda se prvo rješava utega odnosno ekipe koja nije zaradila ili odradila lovu koju prima.

Ako je netko recimo prošle sezone odigrao u skladu s onim koliko love primaju, to su Kane, De Ligt, Laimer, Pavlović, Dier, Musiala, Guerreiro i sl.
Sigurno ali nemozes cekati da prodas igrace da bi kupio nove to bi potrajalo i do poslije eura,a evo Ito je vec imao par klubova koji se raspituju za njega,i vjerujem da je slicno i sa drugim igracima koji su zelja kluba.
Bio bi veliki rizik cekati sa dovodjenjem....i pitanje je koje bi ti opcije ostale.
Jasno je da klub pokusava promjeniti mentalitet ekipe i imati igrace koji ce pokazati vise ljubavi prema dresu i zelje da igraju za Bayern.
Ovo oko DeLihta ja nevjerujem ni najmanje sve dok ga nevidim u dresu drugog kluba.
A odlasci brate ja iskreno nesto i nevjwrujem da cemo uspjeti da se rjesimo Comana,Gananrya,Goretzke...Coman za kojeg ocekuju 50 mil sa njegovom historijom povreda i platom koja je ogromna tesko ce to ici.
Slicno je i sa Ganabryem koji po meni ipak ima sigurniji zdravstveni karton ali isto ogromna plata ni malo zelje za odlaskom....
I na kraju Goretzka koji je vec izjavio da nezeli otici.
Ocekuje se da Company objasni igracima da nisu u planovima i da ce grijati klupu sto bi mozda moglo malo.pokrenuti stvari ali opet realno u evropi postoji vrlo malo.klubova sa mogicnosti da plati koliko oni zele i jos da igraju LP,brate bice tesko ovo prodati.
Mazraui,pa evo i DeLiht Upamecano ipak bi lakse otisli i sigurno postoje klubovi koji bi bili zaintersovani.
Na kraju tesko je reci sta ce biti ovaj tramsfer Ita pokazuje da ipak novinari neznaju sve ...i vrlo moguce je jos iznenadjenjA.
Ono sto bi volio je da se pokrenu pregovori sa Musialom pa i Saneom ako ostaje kao i sa Kimichom.
Po meni bice zanimljivo vidjeti sta je sljedece i vjerujem da ce biti jos iznenadjenja

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 13 jun 2024, 10:46

Tko želi mrcine - nitko, tobože se reklamira zainteresiranost a ustvari se otimaju za njih kao za **** štap. A ako i završe na klupi čekajući kraj ugovora, samo budu stvarali otrovnu atmosferu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2024, 13:00

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.