Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Al se Musa izgalami na Tavaresa 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
musu kad bude vadio, neka ga izvadi na 2-4 min, najbolje igra veceras
no, vjerujem da konobar ima neke svoje genijalne ideje :mrgreen:
no, vjerujem da konobar ima neke svoje genijalne ideje :mrgreen:
Ima li sanse za mvp finala nagradu?
Celava ubleha nek proslijedi svoju platu Musi. Da mu nije njega, gubili bi dosad 15 razlike.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako veceras zavrse seriju sigurno ce biti MVP.
Zasluzio je MVP i zbog serije jer se samo to gleda naravno, ali je realno najbolji igrac u cijeloj zavrsnici sezone i bilo bi fino da se to zacini individualnom nagradom. Sta je problem sa Realom i sto ih je kostalo Eurolige jer su glavni igraci tetkice. Tavares do produzenja igrao kao mrtvac, totalno nezainteresovan. Hezonja takodjer opterecen produzenjem, samo sto on to drugacije manifestuje, pa ide na silu, forsira i pokusava svasta dokazati, a to onda ispadne ruzno i stetno za ekipu. Campazzo samo gleda kako ce mu potez zavrsiti na TV spici.
Valjda mrtvi Hezonja ode iz Reala.
To je to,jos jedna velika individualna nagrada je u njegovom dzepu 

Zasluzeno MVP

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad skontas da je malo falilo da bude jos jedna. Da bar Tavares nije zaboravio staviti tampon u finalu EL.
Uspjesna sezona za Real kako god, sve titule u Spaniji i dominantan playoff. Daleko najjaca ekipa u Europi. Ono sugavo takmicenje je svakako lutrija.
Pridruzio se Sabonisu,Gasolu,Bodirogi,Jasikeviciusu,Juanu Carlosu Navarru,Reyesu,Rudyu,Lullu,Campazzu,Tavaresu,Miroticu...koji su osvajali finals MVP,nije lose drustvo 
@kajzer-tacno.

@kajzer-tacno.
Cestitke Musi na tituli u Spaniji. Zaista sjajna sezona. Zasluzena MVP nagrada!
Medju ovakvim igracima, s tretmanom kakav najbolji igrac ni najmanje ne zasluzuje, izboriti se i biti MVP rijetko ko moze. Cestitke majstore!
Prilaze Jabusele, Poarije, Ljulj i moguce Kampaco, da cestitaju kada se Musa vracao saigracima nakon preuzimanja priznanja, dok Hezonja, koliko sam uspio vidjeti, ni da pomisli prici? Sve vrijeme se nalazio totalno na suprotnoj strani od Muse.
Nesto mislim da je bila obrnuta situacija da bi ga Musa na ramenima donio odozda.
Prilaze Jabusele, Poarije, Ljulj i moguce Kampaco, da cestitaju kada se Musa vracao saigracima nakon preuzimanja priznanja, dok Hezonja, koliko sam uspio vidjeti, ni da pomisli prici? Sve vrijeme se nalazio totalno na suprotnoj strani od Muse.

PAO je dosta bolja ekipa od Rejala.Kajzer10 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 22:36Kad skontas da je malo falilo da bude jos jedna. Da bar Tavares nije zaboravio staviti tampon u finalu EL.
Uspjesna sezona za Real kako god, sve titule u Spaniji i dominantan playoff. Daleko najjaca ekipa u Europi. Ono sugavo takmicenje je svakako lutrija.
Da hoce Hezonja samo vise otici. Najodvratniji igrac Reala za mene.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cestitke Musi.
Hezonja je lukavi latin, Musa je naivni Bosnjak koji misli da ima prijatelja u njemu. To je ta razlika
Moramo sve uciniti sto je u nasoj moci da natamburamo Hrvatsku aBd, jednostavno moramo ih dobiti.
Hezonja je lukavi latin, Musa je naivni Bosnjak koji misli da ima prijatelja u njemu. To je ta razlika
Moramo sve uciniti sto je u nasoj moci da natamburamo Hrvatsku aBd, jednostavno moramo ih dobiti.
Na silu se ovdje forsira ta prica o animozitetu izmedju njih. Pricamo o najboljim prijateljima. Za trenutak sam pomislio zbog cega, khm. To sto je Hezonja butthurt oko ugovora i price o odlasku, pa mu proradi egoizam, nema veze sa Musom.
I naravno da ne treba ici. Bio bi to veliki gubitak za Real. Samo ovakve glave kao sto je on, a i Tavares ( a moguce da bi mensutralne probleme imali i Campazzo i Musa da hoce vecu platu, produzenje i te vragove), treba rijesavati na vrijeme. Kako je pocela prica oko odlaska i ostanka, covjek je neprepoznatljiv i stetocina za ekipu.
I naravno da ne treba ici. Bio bi to veliki gubitak za Real. Samo ovakve glave kao sto je on, a i Tavares ( a moguce da bi mensutralne probleme imali i Campazzo i Musa da hoce vecu platu, produzenje i te vragove), treba rijesavati na vrijeme. Kako je pocela prica oko odlaska i ostanka, covjek je neprepoznatljiv i stetocina za ekipu.
Tako je bilo i ‘92 i onda te prikolje u hotelu na gostovanju u Malagi. Nikad pameti doci.
Bra'o momcino. MVP! MVP!
Ne pricam ja o animozitetu, samo postavljam upitnike za vidjeno na terenu (ne samo u zadnjih par utakmica) i ova situacija nakon proglasenja Dzanana za MVP-ja. Valjda ti najbolji prijatelj treba prvi doci i cestitati na uspjehu i radovati se istom, jok ni da pomisli i to rade 'neki' Francuzi. Osim ako ti drugacije definises prijateljstvo i prijatelje.Kajzer10 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 23:06Na silu se ovdje forsira ta prica o animozitetu izmedju njih. Pricamo o najboljim prijateljima. Za trenutak sam pomislio zbog cega, khm. To sto je Hezonja butthurt oko ugovora i price o odlasku, pa mu proradi egoizam, nema veze sa Musom.
Sto se tice Hezonje i njegove igre, mene iskreno nikad nije posebno odusevljavao. U odbrani koristan i moze cuvati fakticki pozicije 1-5 (zahvaljujuci svom atleticizmu i snaznom tijelu), ali ne sad toliko konstantan i neko na koga uvijek mozes racunati. Moze bljesnuti, ali imati i 2/12 iz igre, s nerijetkim ispadima i na druge nacine. Za novac o kojem se prica da ce dobiti u Realu, radije bih doveo dva igraca koji ce se bolje uklopiti u sve ovo sto trenutno imaju.
Musa objasnio svima i posebno Bosnjama

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.