Iskreno Japanca nikad nisam gledao a kamoli pratio

Danas vidim Zirkzee ode u Milan..zanimljivo. Koliko ono imamo % od njega, svaki € je sad bitan.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Poštovani kolega, mislim da je Naš Tim u ovom momentu u gorem stanju neg' kapetan Kurtz na castingu i sam naziv već sad kultnog filma savršeno odgovara trenutnom Bayernu.farinelli123 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 21:31Uželeo sam se ovog cinizma.Centre forward je napisao/la: ↑12 jun 2024, 20:49A jesu se naložili na ove "žute". Krilo vjerovatno traže po Vijetnamu.
Zapravo oni jezde niz reku Nung, gde će ih u Kambodži sačekati kapetan Kurtz lično.
On će već naći neko krilo![]()
..the horror, the horror..
Yebo ih Tah.Hiroki Ito to FC Bayern is a done deal. The defender will sign a contract until at least 2028. Deal is separate from Jonathan Tah. Negotiations between Bayern and Leverkusen continue
Izgleda da nažalost ovaj transfer ne utiče na Taha, što znači da De Ligt ide. Od Colwilla nakon ovog nema ništa, zadovoljit će se jednim ljevakom, a ovaj ima i ugovor do '29e, nemoguća stvar.
Bayern are planning to let go of two centre-backs this summer. Matthijs de Ligt is allowed to leave for a suitable offer. And although Kompany likes Upamecano, the Frenchman himself is open to a new challenge. His agent Moussa Sissoko is exploring the market [@kerry_hau]
Obicno se kaze, gdje ima dima ima i vatre.Dilah je napisao/la: ↑11 jun 2024, 23:27
Prije nego sam se prijavio na forum jedno vrijeme sam samo citao jer je odlican izvor informacija, a tvoje su bile dosta vjerodostojne...Ipak pitanje o De Ligtu posto vidim da uzimas kao tacne ove sulude navode o prodaji istog. Dakle, imas li nesto konkretno osim nagadjanja ovoga novinara koja su se "million" puta pokazali kao pogresni? Kakvo crno stedjenje, kada dajes Davisu 17 million?? Kada niti rijeci jedne nema o Saneu koji je odmah tu u vrhu po placama, a cancer je ovoga tima i bice sve dok tu?? Ima li ovde nesto vise osim fudbala i para????
Sigurno ali nemozes cekati da prodas igrace da bi kupio nove to bi potrajalo i do poslije eura,a evo Ito je vec imao par klubova koji se raspituju za njega,i vjerujem da je slicno i sa drugim igracima koji su zelja kluba.Bayo je napisao/la: ↑13 jun 2024, 10:16Kad se ekipa dovodi u red, onda se prvo rješava utega odnosno ekipe koja nije zaradila ili odradila lovu koju prima.
Ako je netko recimo prošle sezone odigrao u skladu s onim koliko love primaju, to su Kane, De Ligt, Laimer, Pavlović, Dier, Musiala, Guerreiro i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.