Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
Cuj onoliko obezbjedjenje bagra iz saveza sprema za sutra?????
Pa JELI VAM ODLUKA NAPOKON POZNATA nakon ove vijesti??
Treba ih pobit sviju majku im njihovu!
Dodiku,sutra ti moze biti PRVI VELIKI poraz tvoje naci-fasisticke politike i"nacionalnog kljuca"!
Pa JELI VAM ODLUKA NAPOKON POZNATA nakon ove vijesti??
Treba ih pobit sviju majku im njihovu!
Dodiku,sutra ti moze biti PRVI VELIKI poraz tvoje naci-fasisticke politike i"nacionalnog kljuca"!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Ko je ovaj do Nijaza ?Megamon je napisao/la:Svi na BHT1 prebacite ima emisija o suspenziji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Megamon
- Kontakt:
Kud ga onda ne uhvatise na Kosevu i ne napravise mi sahovnicu na glavimdss je napisao/la:ev bevanda lamprda o politici hrvatima majorizaciji itd covjek nece da skonta da ovo nije parlament BIH nego NSBIH

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
edinko jos pod utiskom 60 minuta
fa-fa-fasista,nemoj biti ti,jerbo cu te ja,draga ubiti

fa-fa-fasista,nemoj biti ti,jerbo cu te ja,draga ubiti

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- Principatus
- Kontakt:
Pa Bevanda se samo ponavlja. Prvo prebroji sva krvna zrncad, pa poslije toga naglasi, da to netreba raditi.
Ne smeta mi da bude citav savez sacinjen od Hrvata, ali smeta mi da budu takvi kao sto je Bevanda. Naprotiv njemu je svejedno kakva budala ulazi, nije bitan kvalitet, nego jel Hrvat ili ne. Ugusi covjek.
Ne smeta mi da bude citav savez sacinjen od Hrvata, ali smeta mi da budu takvi kao sto je Bevanda. Naprotiv njemu je svejedno kakva budala ulazi, nije bitan kvalitet, nego jel Hrvat ili ne. Ugusi covjek.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
... Dokle ce da traje ovo mentalno klanje, kakvo putovanje brate, kakvo putovanje?
Oko mene sijeva jezik mrznje, jezik gnjeva
Svako svoje tjera zar ne postoji mjera?
Glave cudnim oblika, negativnih odlika, u mrezi su korupcije, cuvaju se funkcije ...
Nadam se da ce se sve dobro zavrsiti.
Oko mene sijeva jezik mrznje, jezik gnjeva
Svako svoje tjera zar ne postoji mjera?
Glave cudnim oblika, negativnih odlika, u mrezi su korupcije, cuvaju se funkcije ...
Nadam se da ce se sve dobro zavrsiti.
sta ovo nijaz brkovic rece,da su ovi moji iz borca protiv fsrs,i da hoce da igraju evropu,je li ukapirao neko?
po ovim veceras nista od usvajanja statuta tako da suspenzija slijedi 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Rekao je da su ljudi iz FK Borca na tom sastanku relki "mi zelimo da igramo u Evropi", svaka cast znaci da su za jednog predsjednika.Dule 078 je napisao/la:sta ovo nijaz brkovic rece,da su ovi moji iz borca protiv fsrs,je li ukapirao neko?
Da žele da igraju Evropu i da su za usvajanje statuta.Dule 078 je napisao/la:sta ovo nijaz brkovic rece,da su ovi moji iz borca protiv fsrs,i da hoce da igraju evropu,je li ukapirao neko?

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
na kojem sastanku,nisam ga cuo od pocetka?Rekao je da su ljudi iz FK Borca na tom sastanku relki "mi zelimo da igramo u Evropi", svaka cast znaci da su za jednog predsjednika.
Mislim na ovome zadnjem gdje su bili ljudi iz Uefa-e.Dule 078 je napisao/la:na kojem sastanku,nisam ga cuo od pocetka?Rekao je da su ljudi iz FK Borca na tom sastanku relki "mi zelimo da igramo u Evropi", svaka cast znaci da su za jednog predsjednika.
- Luís Nazário de Lima
- Kontakt:
Kako je los ovaj voditelj, mislim da im servira vadjenje!!!! Samo ih treba pitati, jeste li gospodo svejsni sta gubimo i sta vi uopce dobijate ako nas suspenduju. UEFA I FIFA JE RUKA KOJA VAS HRANI A VI ODBIJATE???
4-IN-A-ROW
Sastanak predstavnika 12 klubova Premijer lige sa Benzom. Ovaj Baković je milijardu svjetlosnih godina ispred Ušanovića. "Ušanović - service pack 1000" 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Baš kont'o bi l' to napis'o.Luís Nazário de Lima je napisao/la:Kaze ovaj lik : Znadu xD

Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Principatus
- Kontakt:
Bevanda coban je najbolji sa onim pokazivanjem listova i nekih dokumenata u kameru. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Točno.Principatus je napisao/la:Bevanda coban je najbolji sa onim pokazivanjem listova i nekih dokumenata u kameru.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Bleno ko tele u sarena vrata.
" Gdje prestaje logika tu pocinje Bosna "
Nema nam spasa ...
Nema nam spasa ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.