NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Prosječna posjeta preko 1000 u prvoj ligi od sezone 12/13 do 23/24:
1. Velež 18/19 2533
2. Sloboda 13/14 2240
3. Sloboda 23/24 2160
4. Čelik 23/24 1628
5. Jedinstvo 13/14 1536
6. Jedinstvo 18/19 1457
7. Velež 16/17 1357
8. G. Rahić 23/24 1107
Nismo zadovoljni posjetom na proljeće i pored loše posjete, imamo najbolju prosječnu posjetu od ekipa ikad koje nisu izborile promociju u toj sezoni. Kada bude borba za PL, vjerujem da možemo postaviti rekord ove lige i imati preko 3000 u prosjeku.
1. Velež 18/19 2533
2. Sloboda 13/14 2240
3. Sloboda 23/24 2160
4. Čelik 23/24 1628
5. Jedinstvo 13/14 1536
6. Jedinstvo 18/19 1457
7. Velež 16/17 1357
8. G. Rahić 23/24 1107
Nismo zadovoljni posjetom na proljeće i pored loše posjete, imamo najbolju prosječnu posjetu od ekipa ikad koje nisu izborile promociju u toj sezoni. Kada bude borba za PL, vjerujem da možemo postaviti rekord ove lige i imati preko 3000 u prosjeku.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Ma nije stvar u tome da se mi nekome trebamo sklonit. Samo pokusavam da smanjim ocekivanja jer smo mi skloni da visoko letimo. Imamo jako dobru juniorsku ekipu i prvi ja ocekujem ulazak u premier ligu i od srca bih zelio to. Prvi sam ovdje potencirao da treba da se pruzi podrska juniorima i malo da se promovisu vise nego do sad. A za Obrenovce ne znam, druga je loza u pitanju hahaha.FliX je napisao/la: ↑12 jun 2024, 00:20Ako je tako kako kazes za Igman Konjic, onda nam je najbolje se ne pojavit ni protiv Ilidze.smajlovic99 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:15Nije tacno. Igman Konjic je daleko najtezi protivnik. Protiv Ilidze smo igrali prijateljsku utakmicu na pocetku sezone i po mom misljenju smo i tada bili bolja ekipa od njih. Konjic je druga prica i po mom misljenju su oni favorit u potencijalnom duelu sa nama. Tako da je polufinalna utakmica zapravo finale jer su ostale ekipe s druge strane zdrijeba znatno slabije od Konjica. Ako prodjemo u finale to je 95% odradjeno.
PS. Smajlovicu, sta ima u Obrenovcima?
![]()
-
- Kontakt:
Sve osim ulaska u PL će biti razočarenje.
Hoce li biti kakav prijenos omladinaca gdje?
Šteta, baš šteta.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nisam gledao prvo poluvrijeme, ali morali su ovo završiti u drugom. Pa imali su 5, 6 šansi, prečke, stative, Igman jednu kontru. Još ovaj promašaj penala za pobjedu 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- sagitarius
- Kontakt:
A jbt nisu imali prilike kako treba i dobiju nas…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Joj teško je ovo sve pratiti.. a nekad smo bili juniorski prvaci...
Steta...
Zadnja dva penala bas su lose osutali. Kod njihovog gola cini mi se kiks golmana, predaleko je ostao od gola nije bilo potrebe da istrcava, jer je nas igrac bio blizu njihovog...
Ali eto i ovo im moze biti skola, ima se jos raditi na OP da bi ocekivali bolji rezultati.
Zadnja dva penala bas su lose osutali. Kod njihovog gola cini mi se kiks golmana, predaleko je ostao od gola nije bilo potrebe da istrcava, jer je nas igrac bio blizu njihovog...
Ali eto i ovo im moze biti skola, ima se jos raditi na OP da bi ocekivali bolji rezultati.
-
- Kontakt:
Isto truhlo i u prvom poluvremenu. Jednom centar presli i dali nam gol. Nama VAR ponisto gol 5 6 stativa 100% sansi. Djeca bar za dvije klase bolji od ovih.
I jedni i drugi na penale ispadose. Juniori u prvom poluvremenu tanko, puno izbijanja i nervoze. U drugom smo bili puno bolji i mogli lagano rijesiti utakmicu u regularnom dijelu. Penale slabo sutamo, nas golman nije nijedan odbranio, samo jednom je stranu potrefio mozda, nego oni pogadjali okvir gola 2 puta. Njihov golman i povrijedjen odbrani 2 puta. I kako ovi svi nasi golmani sitni, gledam njihovog golmana kad se razmase nasi se prepadnu pa nije ni cudo da onako slabo sutamo.
Ima nekoliko zanimljivih igraca ali tanki smo prilicno.
Ima nekoliko zanimljivih igraca ali tanki smo prilicno.
Glup je i sistem takmičenja na jednu utakmicu za prvaka centra. Prvak grupe jug direktno u polufinale, a dva prvaka centra, koje su jače lige razigravaju. Koji mozak je ovo smislio grob te yebo. Da ne pričamo o indijanskoj grupi zapad.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑12 jun 2024, 21:19Isto truhlo i u prvom poluvremenu. Jednom centar presli i dali nam gol. Nama VAR ponisto gol 5 6 stativa 100% sansi. Djeca bar za dvije klase bolji od ovih.
Ilidža, Konjic, Rudar Kamengrad i Slaven Živinice u PL, a mi hajmo opet ganjati se sa Romarima pa svake 2, 3 godine u baraž.

Greska naseg golmana kod njihovog gola,ne znam zasto je izasao toliko u polje.Prvo pouvrijeme bilo losije,iako smo bili bolji.Drugo poluvrijeme smo odigrali odlicno,ali lopta nije htjela u gol.Nesretno smo ispali I to je to! Palackic najbolji!!
Steta! Zaista smo bili bolji tim i zasluzili smo proci. Zadnja dva penala bukvalno ista, traljavi udraci, ni po sredini, ni u stranu, poslastica za svakog golmana.
Nesto opet mislim i da smo prosli ovu i finalnu utakmicu i usli u juniorsku PL sta bi nam bio garant da odmah ne bi ispali. Realno te ekipe su dosta kvalitetnije, plus vecina nasih kljucnih igraca u juniroma su vec na izlazu.
Nesto opet mislim i da smo prosli ovu i finalnu utakmicu i usli u juniorsku PL sta bi nam bio garant da odmah ne bi ispali. Realno te ekipe su dosta kvalitetnije, plus vecina nasih kljucnih igraca u juniroma su vec na izlazu.
Srce, čast i ponos!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pokazatelj da moramo jos puno raditi, ali i svojevrstan reality check za prvi tim i one koji na umu imaju samo premijerligu. Ovi igraci su nasa buducnost, a ne igraju prvu ligu.
Ahmetspahic je toliko razocarenje. Vjerovatno je na fizikalije davao onoliko golova, a u seniorima nece biti fizicki najjaci. Momci koji znaju s loptom ce puno bolje proci jer njima ne treba puno snage.
Ahmetspahic je toliko razocarenje. Vjerovatno je na fizikalije davao onoliko golova, a u seniorima nece biti fizicki najjaci. Momci koji znaju s loptom ce puno bolje proci jer njima ne treba puno snage.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Predpioniri prelosi, pioniri ispali od Krivaje, kadeti od Batona, juniori od Igmana. Vrijeme je da se mijenja u omladiskom pogonu prije svega odgovornost treba preuzet koordinator, koji je ujedno i trener kadetskog tima
Zadnja izmjena: dinodino2019, dana/u 12 jun 2024, 23:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Za uspjeh OP-a potrebna je konstantnost kvalitetnog rada sa ovom djecom. Nista nama ne bi znacilo da su se sada momci i plasirali, ako ih je vecina izlazno godiste. Slijedeca generacija ako nije dovoljno kvalitetna, ekspresno bi se vratila u nizi rang.
Odlican primjer su nasi U-16 kosarkasi koji su kad je Musa bio predvodnik bili prvaci Evrope. Slijedeca generacija ispali smo iz divizije A, a ona tamo generacija na kraju zauzela 12 mjesto divizije B.
Mi jos pravimo "baby steps" sto se tice omladinskog pogona, i svaki dobar rezultat je super, ali ne trebamo se zanositi time vec gledati da se koliko god moze unaprijedi i ovaj segment da bi se tek u bliskoj buducnosti mogli ocekivati rezultati kao sto je stabilan premijerligas u selekciji omladinaca.
Naprijed Če!
Odlican primjer su nasi U-16 kosarkasi koji su kad je Musa bio predvodnik bili prvaci Evrope. Slijedeca generacija ispali smo iz divizije A, a ona tamo generacija na kraju zauzela 12 mjesto divizije B.
Mi jos pravimo "baby steps" sto se tice omladinskog pogona, i svaki dobar rezultat je super, ali ne trebamo se zanositi time vec gledati da se koliko god moze unaprijedi i ovaj segment da bi se tek u bliskoj buducnosti mogli ocekivati rezultati kao sto je stabilan premijerligas u selekciji omladinaca.
Naprijed Če!
-
- Kontakt:
Treba se Puno vise raditi u omladinskim kategorijama! Ne moze ti u kadetima prvi strijelac kadetske lige biti iz Fortune Znaci da nesto Ne stima.
Imati iste uslove kao i prije 10 godina i iste trenere u omladinskom pogonu, a očekivati drugačije rezultate je iluzija. Sad će se malo zarotirati isti treneri i hajde idemo dalje.
Dok svi ostali napreduju, transformišu zastarjele modele škole fudbala u akademije, grade terene, školuju i izbacuju mlade trenere, mi tapkamo u mjestu i čudimo se što su pioniri Krivaje bolji od naših, a naši još treniraju na plastici opasnoj po zdravlje.
Dok svi ostali napreduju, transformišu zastarjele modele škole fudbala u akademije, grade terene, školuju i izbacuju mlade trenere, mi tapkamo u mjestu i čudimo se što su pioniri Krivaje bolji od naših, a naši još treniraju na plastici opasnoj po zdravlje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.