FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo se vi sprdajte a ne bi me uopste iznenadilo da Feja potpise 

Forum se sastoji od 3 osobe koje se zajbaju, 5 osoba sto yebu majke sestre i ostalu familiju jedni drugim i 5 osoba sto se pecaju na gluposti ove prve trojice
- IsmirMirvic
Pretpostavljam da pod "prelazenje svih granica" mislite na recordna ulaganja, zavidnu finansijsku stabilnost, vrhunske izlazne transfere i tome slicno?BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jun 2024, 18:43ma yebo forum jaraniko moja vidis i sam sta se dopusta
al mi lagano gubimo klub zapamti ovo
ovo sto doticni radi sa gospodjom od kluba prelazi sve granice
Moja poruka svima je: budite mirni i opusteni, ne nasjedajte na svaku informaciju koja se pojavi.
"Budite mirni" ukazao nam se Real Madrid....
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kakve nam koristi kad zavrsavamo cetvrti i sto pare od izlaznih transfera idu na raskideIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 18:48Pretpostavljam da pod "prelazenje svih granica" mislite na recordna ulaganja, zavidnu finansijsku stabilnost, vrhunske izlazne transfere i tome slicno?BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jun 2024, 18:43ma yebo forum jaraniko moja vidis i sam sta se dopusta
Moja poruka svima je: budite mirni i opusteni, ne nasjedajte na svaku informaciju koja se pojavi.
nemoj me yebavati u mozak
-
- Kontakt:
Hajde konju jedan ,zato frizirate izvještaje jel?IsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 18:48Pretpostavljam da pod "prelazenje svih granica" mislite na recordna ulaganja, zavidnu finansijsku stabilnost, vrhunske izlazne transfere i tome slicno?BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jun 2024, 18:43ma yebo forum jaraniko moja vidis i sam sta se dopusta
Nije te sramota predstavljat se i braniti onu budalu.
Sklonite pavlake sa polica hoštapleri jedni.
- TurkishAirlines
Zasto niko nista pozitivno ne pise?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
I Rožman čitavo vrijeme priča sprema se za europu, dize se forma, rad, uigranost. Rascistio ekipu, doveo šta je htio, imao podršku navijača i na kraju se ispari.
Kako je krenulo sa ovim trenerima očekujem ubrzo majice kao što je Kunić u NMK samo naše će imati natpis "trenirajte se sami" 

Tjeraći i pljuvaći, ako dočekamo da i Mirvić ode ti se više nikada nećeš ukazati na temi u to sam siguran.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Ne moras biti naucnik da skontas da su rozmana otjerali, a ne da se covjek ispario kao sto velis...bordobijeli je napisao/la: ↑12 jun 2024, 18:59I Rožman čitavo vrijeme priča sprema se za europu, dize se forma, rad, uigranost. Rascistio ekipu, doveo šta je htio, imao podršku navijača i na kraju se ispari.
Kako bolan ništa strašno?MAMINHO66 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 19:04Prema informacijama koje ja imam, iz vise pouzdanih izvora:
- Kodro otpao, Ajla i on se nisu mogli dogovoriti oko ugovora
- Mirva i Ajla se sutra ili dan poslije sastaju sa Hadzibegicem, on je Mirviceva najveca zelja trenutno
- Jusufbegovic je plan B, razmatra se, ali dolazi samo ako sve drugo propadne
- Imaju jos dva neka trenera u opticaju, relativni anonimusi (ne znam imena)
Sto se tice igraca, Mirvic je nedavno sjedio u Banja Luci sa Vicom. Pricali su o svemu, ali uglavnom Vico mu je ponudio Sanicanina jos jednom. Ako prihvatimo i ako bude igrao redovno, imacemo normalnije sudjenje.
Pokusace se zavrsiti jos igraca. Ide sve malo sporijim tempom, jer je Belgijanac sad tu i ne dozvoljava da se tek tako trosi novac. Valjda je dosla naredba od Tana da se malo prikoci, ali Mirvic ce uraditi sve sto moze da oslobodi dodatna sredstva preko svojih partnera.
Sve u svemu, malo kasnimo, ali nista strasno. Jos uvijek imamo fore da sklopimo solidnu ekipu sa nekim provjerenim imenom na celu i pofajtamo se za Europu.
Ganjaju se igrači koji nisu zelja trenera,jer trenera nemamo,a kad ga budemo imali...nadam se da ga nećemo imati.
Ucjenjuju nas ! Ništa strašno
Hadzibegic? Ništa strašno
Dodatna sredstva za igrace koji će se opet samo Mirvicu svidjeti? Ništa strašno
OVO NIJE STRAŠNO! OVO JE NAJGORA NOĆNA MORA!
Primjer za udžbenike sta je sistem koji nije sistem.
Postovani Mr. President @IsmirMirvic, dozvolio sam sebi prvi put da VAM ne persiram.
24/7 si bio uz ovaj klub i kao znak zahvalnosti odlucio sam da ti ponudim rjesenje. Sve vise mi se cini da niko ne zeli da preuzme uzarenu klupu naseg kluba. Probavao si sa stranim i mladim trenerima (Sablic, Vasoski, Rozman), probavao si i sa domacim perspektivnim trenerima (Dudic), takodjer si probao i sa bivsim trenerima Sarajeva (Uscuplic, Varesanovic) ali nista nije dalo rezultat niti kontinuitet. Kontaktirao si neka velika trenerska imena, pokusavao si vratiti trofejne trenere ali ni to ti nije poslo za rukom. Ja ti sada nudim ime sa kojim ces rijesiti sve problema, a to ime je bivsi fudbaler Sarajeva Alen Avdic. Zasto?
1) TEORIJSKI POTKOVAN: To je covjek koji u pola dana i pola noci zna sta je najbolje za klub. Kada god su mediji stupili u kontakt sa njim, znao je sta je problem i sta treba raditi. Covjek koji ima jako teoretsko znanje i evo mu prilika da to pokaze u praksi.
2) JEFTIN: Nakon sto te je prethodni strucni stab izmuzao, Alen sigurno nece zahtijevati veliku platu a i sa sobom nece dovesti autobus strucnog staba, vec samo 3-4 jarana poput Torlaka, Obuce, Alaima, Turkovica, Skoro je vec tu, sto je ogromna usteda novca.
3) POVRATAK IZGUBLJENOG DNK: Alen bi sa svojim strucnim stabom sigurno usadio bordo DNK svim igracima te bi ih naucio da srcem igraju za klub sto bi ti mogao iskoristiti da ustedis na platama.
4) RL FOOTBALL MANAGER: Alen sigurno nece biti prgav i odbojan kao ostali treneri kada je u pitanju tvoje mijesanje u izbor tima i igraca koji ce igrati. Kada god pozelis moci ces odrediti prvih 11.
5) PROMOCIJA I PRODAJA IGRACA: Alen je neko ko zna da za Sarajevo moraju igrati njegova djeca, sto u praksi znaci veca promocija mladih igraca i veca zarada od prodaje.
6) SMIRIVANJE MAHALE: Dolaskom Avdica, Torlaka i Zeke u potlunosti smirujes mahalu i medijske hajke jer ce najvece pametnice vec raditi u klubu.
7) MINIMALAN RIZIK: Probao si skoro sve i svasta, ostalo je jos samo da klub vodi neko ko se nikad nije bavio trenerskim poslom. Ako moze Barbarez i Alonso, moze i Avdic. To je sada neki novi trend a trendove treba pratiti.
8) OD OVOG GORE NE MOZE: Spali smo na najnize grane, toliko vremena i trenera je potroseno, moze se vala jos jedna sezone halaliti pa da se sve zaokruzi tuto kompleto
Dakle, jednim udarcem si rijesio vise muha. Nadam se da ces ozbiljno uzeti u razmatranje ovaj prijedlog koji bi doveo do znacajne ustede novca kao i rasta prihoda od prodaje a mozda i neki rezultatski bum poput treceg mjesta, nikad se ne zna. Selam and greetings za tebe i tvoju hanumu!
24/7 si bio uz ovaj klub i kao znak zahvalnosti odlucio sam da ti ponudim rjesenje. Sve vise mi se cini da niko ne zeli da preuzme uzarenu klupu naseg kluba. Probavao si sa stranim i mladim trenerima (Sablic, Vasoski, Rozman), probavao si i sa domacim perspektivnim trenerima (Dudic), takodjer si probao i sa bivsim trenerima Sarajeva (Uscuplic, Varesanovic) ali nista nije dalo rezultat niti kontinuitet. Kontaktirao si neka velika trenerska imena, pokusavao si vratiti trofejne trenere ali ni to ti nije poslo za rukom. Ja ti sada nudim ime sa kojim ces rijesiti sve problema, a to ime je bivsi fudbaler Sarajeva Alen Avdic. Zasto?
1) TEORIJSKI POTKOVAN: To je covjek koji u pola dana i pola noci zna sta je najbolje za klub. Kada god su mediji stupili u kontakt sa njim, znao je sta je problem i sta treba raditi. Covjek koji ima jako teoretsko znanje i evo mu prilika da to pokaze u praksi.
2) JEFTIN: Nakon sto te je prethodni strucni stab izmuzao, Alen sigurno nece zahtijevati veliku platu a i sa sobom nece dovesti autobus strucnog staba, vec samo 3-4 jarana poput Torlaka, Obuce, Alaima, Turkovica, Skoro je vec tu, sto je ogromna usteda novca.
3) POVRATAK IZGUBLJENOG DNK: Alen bi sa svojim strucnim stabom sigurno usadio bordo DNK svim igracima te bi ih naucio da srcem igraju za klub sto bi ti mogao iskoristiti da ustedis na platama.
4) RL FOOTBALL MANAGER: Alen sigurno nece biti prgav i odbojan kao ostali treneri kada je u pitanju tvoje mijesanje u izbor tima i igraca koji ce igrati. Kada god pozelis moci ces odrediti prvih 11.
5) PROMOCIJA I PRODAJA IGRACA: Alen je neko ko zna da za Sarajevo moraju igrati njegova djeca, sto u praksi znaci veca promocija mladih igraca i veca zarada od prodaje.
6) SMIRIVANJE MAHALE: Dolaskom Avdica, Torlaka i Zeke u potlunosti smirujes mahalu i medijske hajke jer ce najvece pametnice vec raditi u klubu.
7) MINIMALAN RIZIK: Probao si skoro sve i svasta, ostalo je jos samo da klub vodi neko ko se nikad nije bavio trenerskim poslom. Ako moze Barbarez i Alonso, moze i Avdic. To je sada neki novi trend a trendove treba pratiti.
8) OD OVOG GORE NE MOZE: Spali smo na najnize grane, toliko vremena i trenera je potroseno, moze se vala jos jedna sezone halaliti pa da se sve zaokruzi tuto kompleto
Dakle, jednim udarcem si rijesio vise muha. Nadam se da ces ozbiljno uzeti u razmatranje ovaj prijedlog koji bi doveo do znacajne ustede novca kao i rasta prihoda od prodaje a mozda i neki rezultatski bum poput treceg mjesta, nikad se ne zna. Selam and greetings za tebe i tvoju hanumu!
90!
- SimonRozman
- Kontakt:
Dragi forumaši FK Sarajevo,
Z globoko žalostjo sporočam, da zapuščam klub. Vaša podpora mi je vedno pomenila ogromno in za to se vam iz srca zahvaljujem. Posebna hvala forumašu fks74, ki je vedno verjel vame in me spodbujal.
Nikoli vas ne bom pozabil. Hvala za vse.
Z globoko žalostjo sporočam, da zapuščam klub. Vaša podpora mi je vedno pomenila ogromno in za to se vam iz srca zahvaljujem. Posebna hvala forumašu fks74, ki je vedno verjel vame in me spodbujal.
Nikoli vas ne bom pozabil. Hvala za vse.

Človek mora biti sam, da bi spoznal druge.
-
- Kontakt:
Tobe brat ima profil za svaku prigodu hahahaahah
Ismire mrš iz svetinje i povedi ove quravele iz sfk
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- TurkishAirlines
Epizoda posvecena od legendi za sve aktivne forumase.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako Hadžibegića dovede to je zrelo za novog bojkota.
Jusufbegović -
Milione mi imamo, hej milione, i nama se spominju ko treneri Faruk i feja, pa ja ne vjerujem šta smo dočekali.
Pa nisam vjerovao da ću ikad reći, ali ako neko od navedenih bude trener ili sličan njemu, onda su viršle zlatne za ovo.
Jusufbegović -

Milione mi imamo, hej milione, i nama se spominju ko treneri Faruk i feja, pa ja ne vjerujem šta smo dočekali.
Pa nisam vjerovao da ću ikad reći, ali ako neko od navedenih bude trener ili sličan njemu, onda su viršle zlatne za ovo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, johntravolta123, Lecler, riki46, spezial, tajsamja, Tarapi, Varijantas8 i 54 gosta.