FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eh ako je Jusufbegović, uz dužno poštovanje se nayebem Mirviću majke i dolara američkih
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Kako je ova tema otisla u 100 hiljada quraca
Prvo citam yebanje mrtve familije sad ovi usli da trolaju.Mogli ste se bar dogovoriti u razlicito a ne isto vrijeme puknuti post.Ofirni ste skroz
Prvo citam yebanje mrtve familije sad ovi usli da trolaju.Mogli ste se bar dogovoriti u razlicito a ne isto vrijeme puknuti post.Ofirni ste skroz
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 jun 2024, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ja samo neznam kako su Horde popusile pricu oko nje, ne pamtim da je neko ovako ih nasankao.
Hajde sve zbog mira u kuci ali njeno bahacenje ne za tjeranja da je nego za palijanja.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 12 jun 2024, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Jusufbegovic lik ne moze da bude pomocnik a ne trener. mi ko Bayern nece niko da bude nas trener.
treba pitati sta rade Musa, Cviko, Torlak i ostale.
treba pitati sta rade Musa, Cviko, Torlak i ostale.
Ima li neko da nije insajder?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Komplet portal ss.ba je propo a forum pogotovo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:55Kako je ova tema otisla u 100 hiljada quraca
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:03Istinasamo123 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 17:01Kad smo kod svrsavanja kojeg si poceo pominjati mozemo i tebi i zenakoj blizoj familiji, seljaci vole da gutaju![]()

Ma vala bombe lete po temi k'o da je Boško Buha vlasnik ss.ba. Svi imaju neku info a u realnosti niko pojma nema šta se dešava.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
https://****/**/komen ... evo-961449
Sad će opet biti svi nas mrze,svi štrumfovi samo naš sultan Ismo nedodirljiv
Sad će opet biti svi nas mrze,svi štrumfovi samo naš sultan Ismo nedodirljiv

Ma kakav Jusufbegović,ja imam info Mensur Džaviti novi trener 
-
- Kontakt:
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
- TurkishAirlines
Kad Mirvic bira nece na dobro.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Jedini cirkus pravimo mi ovde, pisajući i izmišljajuči neka imena od trenera uz to davajući na važnosti nekim plačeničkim medijima i njihovim poluinformacijama.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ako dovedu Jusufbegovica to je bar meni zadnji dokaz koji mi je trebao da budem 100% siguran kako Mirvic pojma nema niti zna sta radi a evo i ovaj belgijanac koji je dosao
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ma yebo forum jaraniko moja vidis i sam sta se dopusta
al mi lagano gubimo klub zapamti ovo
ovo sto doticni radi sa gospodjom od kluba prelazi sve granice
Sve vijesti treba uzimati s rezervom,posebno portale,lupaju 'vijesti' da dobiju gledanost-klikove. No,ocito da imamo problem sa nalazenjem trenera. Kad je sve poslozeno,prvenstveno finansijski ,to je jedan telefonski poziv i gotovo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jun 2024, 15:55Ako je istina da je Husrefu nudjeno tri-cetiri puta manje nego Rozmanu, onda jest poprilocno zavrnuta. Ali tu je vijest objavio neki znj portal, tako da treba uzeti sa rezervom ipak.
Ocito da 'investitori' hoce da zavale trenera,da preuzme los tim,bez nekih vecih pojacanja,postave mu nerealne ciljeve,pa onda trener ostane uhvacen izmedju bijesnih navijaca i hinjave uprave. Naravno,znaju da ce biti otjerani. Traze odstetne klauzule. No,Mirvic ni to ne da.
Traze nekog ocajnog ( finansijski i sportski ) koji ce morati prihvatiti njihove neljudske uslove. Sa sportske strane Hus,Pape a Kodro pogotovo jesu u ocajnoj situaciji ali su finansijski beton i ne pada im na pamet da pristanu na Mirvahove ucjene. Jusufbegovic ili neki drugi BH trener ce vjerovatno prihvatiti na kraju. Neko kome ocajnicki trebaju pare,bar nekoliko mjeseci plate.
Dzeno ,kojeg su neki pominjali,nie uopste u opcijama. On je de facto umjetnik,njega pare ne zanimaju,nije dio ove price.
Trenutno korisnika/ca: Pena, skoJaa, tutankamon1905 i 39 gostiju.