Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la johnnyHZ » 28 mar 2011, 22:08

Megamon je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:gdje nece kad viidi sta gamad rade.... a holiday inn je bas onako fino mjesto :D ahhaha :D onako prostrano,sa punooooooo materijala :D
:lol:

Mog'o bi kakav stecak ispred muzeja da zavrsi kao suvenir u holiday innu :mrgreen:
imamo slicno misljenje :D :mrgreen: :mrgreen: :arrow:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 mar 2011, 22:16

Sutra jeste vazan dan,jedan od najzavnijih u poslijeratnoj BIH...poznato je da u Savezu sjedi bagra,godinama je svima jasno da su to veliki neradnici koji su zalutali u fudbal,na sta su nas doveli da nam je sutra dan D! FIFA I UEFA ne smiju dozvoliti da u slucaju suspenzije ispasta reprezentacija,neka ispasta Siroki i Borac,klubovi ciji prestavnici u Savezu glasaju za suspenziju,zasto bi ispastala reprezentacija!? to bi bilo nepravedno,treba suspendovati dozivotno sve ljude u Savezu,staviti ih na crnu listu,ne dozvoliti im da rade u bilo kojem klubu,bilo kada...Bevanda je veliki licemjer,on zeli reci da Statut nije problem,a protiv je njega..kao kriv je Savez koji je pred bankrotom,on mjenja teze,UEFA je postavila samo jedan zahtjev a to je STATUT,tj jedan predsjednik koji se rotira svake 4 godine,i tu nema puno filozofiranja! Bevanda shvati to ako si europejac,ako si covjek! isto vazi za Petkovice i Kovacevice,koji su u stanju zauvijek zrtvovati fudbal u RS zarad nekih politickih interesa,zaista neshvatljivo! u Savezu sjede oni koji ne vole ovu drzavu,i nazalost od njih ocekujemo da spase fudbal u toj istoj BIH..zalosno i paradoksalno! ali,mozes kako hoces,samo ne mozes dokle hoces..stara poslovica! fudbal u BIH je prezivio rat,prezivio je mnoge nepravde i razaranja,a prezivjet ce i sutrasnji dan,aBd! a svi licemjeri i neprijatelji ove drzave i sporta ce dobiti svoje ime i prezime!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 28 mar 2011, 22:19

kovacevia i ceku niko nista nepita oni su tu da sprovedu dodikove naredbe...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 mar 2011, 22:21

Principatus je napisao/la:Ko je sve u toj emisiji?
Nesto posebno novo ili poznate informacije?
Ma sve već poznato. Prilog Avde Avdića, sniman na obilježavanje godišnjice od prve zvanične utakmice reprezentacije. Bili Muhamed Konjić, Elvir Bolić, Vedin Musić, Nermin Šabić, Vlatko Glavaš...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 mar 2011, 22:23

HOCU JEDAN SAVEZ JEDNOG PRESJEDNIKA - HOCU JEDNU DRZAVU JEDNOG PRESJEDNIKA !

Boli me briga nek bude !! >>> PRAVOSLAVAC , KATOLIK , MUSLIMAN , JEVREJ , BUDISTA , NEKRIST !
Bitno mi je da je Bosanac i Hercegovac da voli nasu zemlju ili barem ono malo da radi svoj POSAO !

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 mar 2011, 22:33

Sutra vecina timova ako ne igraju za kvalifikacije igraju prijateljske utakmice. A mi se nadamo da nas nece izbaciti radi ovi mamlaza.
E kako bi bilo fino vidjeti Subasica,Vranjesa,Viscu,Hamzica, Besica, Cocu, Mahmutica itd sutra po 90 minuta protiv bilo kakvog tima.
Ali nadajmo se najboljem, da gledamo nase momke pocetkom Juna protiv Rumuna i Albanaca.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 28 mar 2011, 22:34

Alo ljudi, smirite mao doživljaj! Pa vi ko da ste se juče rodili pa neznate da u Bosni ništa ne ide gladko i da uvijek mora bit malo natezanja u smislu mi-vi-oni. Polako hebem ga ja! Bit će suspenzije, malo če se natezati i na kraju će sve bit ok, ukinuti će se suspenzija do sledeće utakmice reprezentacije. Nemojte se nervirati tolko i prestanite paničariti!
YNWA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 mar 2011, 22:38

gruezi je napisao/la:kovacevia i ceku niko nista nepita oni su tu da sprovedu dodikove naredbe...
A Dodik sprovodi naredbe više od polovine BiH. Ipak, glasaju ti sutra koji se budu nalazili u Holiday Innu, tako da i oni snose veliku odgovornost.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

emir_

Post Postao/la emir_ » 28 mar 2011, 22:40

Sutra pred Holidy Inn???
4-IN-A-ROW

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 mar 2011, 22:50

Željovac je napisao/la:
gruezi je napisao/la:kovacevia i ceku niko nista nepita oni su tu da sprovedu dodikove naredbe...
A Dodik sprovodi naredbe više od polovine BiH. Ipak, glasaju ti sutra koji se budu nalazili u Holiday Innu, tako da i oni snose veliku odgovornost.

koju odgovornost, nema tu odgovornosti cim su dogurali dovde
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 mar 2011, 22:53

Znam da mnogi pisu iz prve ruke ovo, iz prve ruke ono, ali znate i sami da sam vam prosli put donio tacnu informaciju i rekao sam tacno odakle je. Pise par stranica unazad na ovoj temi. Evo sta mi kaze hrvatski clan IO: Trenutno ce prije srbi prihvatit nego hrvati.

:roll:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 mar 2011, 22:57

Cartman je napisao/la:Znam da mnogi pisu iz prve ruke ovo, iz prve ruke ono, ali znate i sami da sam vam prosli put donio tacnu informaciju i rekao sam tacno odakle je. Pise par stranica unazad na ovoj temi. Evo sta mi kaze hrvatski clan IO: Trenutno ce prije srbi prihvatit nego hrvati.

Eto zasto su skutori,lopovi predovdjeni onim krimosom iz Listice.

Mada kad skontas 6 bosnjaka,5 srba =11=Dovoljno za statut. :mrgreen:

Onda hrvatima samo preostaje da igraju saha,na njihovoj poznatoj jer cemo im zadati sah mat(barem se nadam :mrgreen: )
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 mar 2011, 23:00

Megamon je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Znam da mnogi pisu iz prve ruke ovo, iz prve ruke ono, ali znate i sami da sam vam prosli put donio tacnu informaciju i rekao sam tacno odakle je. Pise par stranica unazad na ovoj temi. Evo sta mi kaze hrvatski clan IO: Trenutno ce prije srbi prihvatit nego hrvati.

Eto zasto su skutori,lopovi predovdjeni onim krimosom iz Listice.

Mada kad skontas 6 bosnjaka,5 srba =11=Dovoljno za statut. :mrgreen:

Onda hrvatima samo preostaje da igraju saha,na njihovoj poznatoj jer cemo im zadati sah mat(barem se nadam :mrgreen: )
sanse da se to desi su minimalne, sutra nam je pokop i bog zna, kad ce opet biti formiran
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 28 mar 2011, 23:04

MinistaR je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ko je sve u toj emisiji?
Nesto posebno novo ili poznate informacije?
Ma sve već poznato. Prilog Avde Avdića, sniman na obilježavanje godišnjice od prve zvanične utakmice reprezentacije. Bili Muhamed Konjić, Elvir Bolić, Vedin Musić, Nermin Šabić, Vlatko Glavaš...
dajte neki link ako postoji da i ja ovo pogledam....nestigoh veceras na vrijeme..j.e.b.i. ga :x
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 28 mar 2011, 23:06

Pa realno srbi ako imaju imalo mozga glasace za usvajanje statuta,jer najvise od klubova gubi Borac,a ko je najveci finansijer Borca grad Banja Lauka i vlada Rs-a,tako da ako zele bar dio povrata novca to je igranje Borca u evropi.Hrvati u tom slucaju i ne gube nista.jer od njihovih klubova svakako niko nece u evropu ove godine.Tako jest da malo imam nade,al opet nekako u dubini vjerujem da ce bar srbi dici ruku za usvajanje statuta.Ako se ne usvoji statut,nek nam je dragi Bog na pomoci,ode jedna talentovana reprezentacija,mnogo djecaka sto igraju po evropi izbrace neke druge reprezentacije i tako da sutra ako se ne usvoji taj statut fudbal u ovoj napacenoj zemlji definitivno umire.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2011, 23:08

kupus army je napisao/la:Pa realno srbi ako imaju imalo mozga glasace za usvajanje statuta,jer najvise od klubova gubi Borac,a ko je najveci finansijer Borca grad Banja Lauka i vlada Rs-a,tako da ako zele bar dio povrata novca to je igranje Borca u evropi.Hrvati u tom slucaju i ne gube nista.jer od njihovih klubova svakako niko nece u evropu ove godine.Tako jest da malo imam nade,al opet nekako u dubini vjerujem da ce bar srbi dici ruku za usvajanje statuta.Ako se ne usvoji statut,nek nam je dragi Bog na pomoci,ode jedna talentovana reprezentacija,mnogo djecaka sto igraju po evropi izbrace neke druge reprezentacije i tako da sutra ako se ne usvoji taj statut fudbal u ovoj napacenoj zemlji definitivno umire.
Dodik za njih misli, pa im i ne treba mozak, samo rade sto im on kaze ;)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 mar 2011, 23:09

Meni su se raznorazne bitange i kriminalci po klubovima toliko zgadili,da se tjesim da mozda uvodjenje amaterizma ne bi bilo ni tako lose,cisto da se rijesimo sljama i polusvijeta,i da se fudbal igra iz ljubavi i entuzijazma,za dusu. Ono,radis ujutro kao konobar ili u telekomu,a popodne igras fudbal!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 mar 2011, 23:13

Svi na BHT1 prebacite ima emisija o suspenziji.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 28 mar 2011, 23:14

Zamolio bi sve koji su u mogucnosti da odu pred hotel. Mora se stat u kraj ****. Ne mogu nigdje pobjec
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 28 mar 2011, 23:14

ev bevanda lamprda o politici hrvatima majorizaciji itd covjek nece da skonta da ovo nije parlament BIH nego NSBIH
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.