Dokad mu je mandat?DamirT je napisao/la: ↑11 jun 2024, 22:17Ne moze im se zabraniti, jer po ustavu imaju i oni mjesto predsjednika, kao i Bosnjaci i Hrvati. A dosad nije bio nijedan predsjednik da je radio u interesu saveza (nebitna nacionalnost), tako da ni taj eventualni Bosnjak ne bi nista drugacije donio.sljivovitza je napisao/la: ↑11 jun 2024, 22:12Htio sam napisat svoje misljenje zasto je Vickan promjenio misljenje i imenovo Barbu za selektora,ali me je kolega sa Husrefovim avatrom preduhitrio hahha
Upravo to sto je kolega reko, da dobije mir, sad odjednom nema protesta protiv saveza kakav smo mi narod jbt hahha
Najvise me boli sto smo dopustili da ona konjina preuzme savez, to je se trebalo branit i rukama i nogama.
Daj nam naseg makar i lopov bio, samo ne njega.
Nadam se da cemo ga nekako skinit.
Jedino da se u nasim snovima postave Glavas, Barbarez, Hibic, Konjic i ostali u savez, pa bi bilo bolje. Ali to se nikad nece desiti.
Ma samo ga skinit, ista je to sorta ko Dodik, otvoreno je reko jednom da navija za Srbiju, u ligi stelovo Borcu.
Nema tu hajra.
**** taj nacionalni kljuc, ovaj mu je potez bio samo da spasi svoje dupe, nit on voli Barbu,nit Barba njega.