Virtu4l je napisao/la: ↑11 jun 2024, 17:29
Dobar je Rade, na isti ovakav način govori o svim temama. Nije on ovdje ništa slagao, posebno je važan kontekst zbog kojeg je spomenuo našeg selektora. Jbg, mi se uvijek žalimo kako nikad niko ne progovori, kako se svi prave mrtvi, a onda kad se neko usudi da sve kaže u "brk", onda ni to ne valja jer se ne podudara sa našim mišljenjem i razmišljanjem. Čovjek otvoreno priča o zabranjenim temama u srpskom sportu, o kriminalu u savezu, kritikuje apsolutno sve što treba kritikovati.
Isto tako i mi moramo da se prestanemo praviti mrtvi. Sergej je doveden da bi Vico Zeljković imao mir do narednih izbora u savezu koji su sljedeće godine. To je odličan Vicin manevar, došao u pravom trenutku.
Nije baš da je Bogdanović imao lošu karijeru, Atletiko i Verder nisu buranija, plus ono što je imao sa Ajaksom, sa onim Ajaksom koji je u tom trenutku bio top klub.
E sad, naravno da ga ja gotivim zbog toga što gdje god se pojavi priča sve najbolje o Želji i Sarajevu (gradu

).
Ma sve okej. Čovjek komentariše, radi, živi.. nema problema. Samo mislim da nije neko, koga bi trebali uzimati zdravo za gotovo. Prvenstveno mi u Bosni.
Vjerujem da je svima, iole razumnim, jasno šta Barbarez radi tu. Samo se nadam da će se konačno (bar na forumu) prevazići ta priča o njegovim referencama.. a vala i o Vici, njegovim vezama s tim, izborima, i svemu tome. Mislim, desilo se, gotovo je, ne vidim poentu da se svako malo vraća na njegovo imenovanje.
A i na kraju krajeva, nismo jedina repka koja radi slične stvari. Doduše, obično se ovakve stvari dešavaju u afričkim savezima, al jbg.. i to je nešto. Nismo jedini, uglavnom.
Nisam rekao da je loša karijera, svaka njemu čast. Samo nedovoljno dobro, za moj ukus. I Werder i Atletico su tad bili
meh.. vjerujem da znaš i sam. Još sam tad baš baš pratio švabske lige, i stvarno ne mogu reći da sam ga upratio.. ono, bio samo jedan od igrača. Jest, eto, osvojio kup sa Werderom.. u finalu protiv Bayerna, mislim na penale.
Nisam znao to za Ajax. Zamalo, svaka mu čast. Tako je i Želji malo falilo da igra protiv Reala.

The saddest thing in life is wasted talent.