FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Palinha ok, late bloomer, imaće jedno 2-3 sezone dobre u nogama. Ali mogao bi u Bundesci sa onim stilom da obori rekorde Maksensa Lakroe i Folanda (3 crvena u proseku po sezoni).
Ali da planiramo De Ligta da se rešimo, to je priča. Neverovatno da se to dešava. Dier i De Ligt su beton zajedno. Neverovatno.
Ali da planiramo De Ligta da se rešimo, to je priča. Neverovatno da se to dešava. Dier i De Ligt su beton zajedno. Neverovatno.
•
Imam jedu poruku za nase iz uprave, al da mi se ne ljute, ljubi ih faćko.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Znači dovodimo osrednju kvalitetu u vidu Taha, Fuhricha i nešto bolju kvalitetu u vidu Palinhe. Sve to skupa za cca. 100+ milijuna...
Transfer Palinhe koliko-toliko ima smisla jer je on ta 6-ca ali dati 45+ milijuna za igrača od 29 godina??? Mislim nije to loš igrač ali mjera bi za te godine i tu poziciju bila max . 25 milijuna eura a ne ovo.
Tah 28 godina, jedino je Fuhrich mlađi ali zašto dovoditi takve igrače koji nemaju ekstra kvalitetu? Pa zar stvarno misle sa takvim igračima napasti ligu prvaka? Eno Real se već u..o u gaće kad ovo čitaju.
Umjesto da se napravi pravi transfer rok sa mladim, veoma talentiranim igračima koje bi trebalo istrpiti godinu-dvije, ne, dovode se polovnjaci ili igrači sa kvalitetom kao Palinha ali za te novce s obzirom na godine ma nikad ga ne bi doveo. Onda će se za par godina čuditi kako nema para za nekog vrhunskog igrača. Razumio bih da Tah, Fuhrich i Palinha imaju 22-23 godine.
Mislim da tu naši strašno griješe u filozofiji. Bolje sačuvati sav novac za Flo Wirtza iduće godine i istresti tih 120-140 milijuna nego dovesti ovu trojicu sad.
Igrača kojeg bih sad doveo je Xavi Simmons i tu bih dao i tih 70-80 milijuna. Ekipa sa Musialom, Simmonsom i Wirtzom bi imala "ono nešto". Možda bi tu falilo ekstra brzine ali zato bi sve ostalo bilo TOP i napad bi bio spreman idućih 10 godina sa ovakvim igračima.
Transfer Palinhe koliko-toliko ima smisla jer je on ta 6-ca ali dati 45+ milijuna za igrača od 29 godina??? Mislim nije to loš igrač ali mjera bi za te godine i tu poziciju bila max . 25 milijuna eura a ne ovo.
Tah 28 godina, jedino je Fuhrich mlađi ali zašto dovoditi takve igrače koji nemaju ekstra kvalitetu? Pa zar stvarno misle sa takvim igračima napasti ligu prvaka? Eno Real se već u..o u gaće kad ovo čitaju.
Umjesto da se napravi pravi transfer rok sa mladim, veoma talentiranim igračima koje bi trebalo istrpiti godinu-dvije, ne, dovode se polovnjaci ili igrači sa kvalitetom kao Palinha ali za te novce s obzirom na godine ma nikad ga ne bi doveo. Onda će se za par godina čuditi kako nema para za nekog vrhunskog igrača. Razumio bih da Tah, Fuhrich i Palinha imaju 22-23 godine.
Mislim da tu naši strašno griješe u filozofiji. Bolje sačuvati sav novac za Flo Wirtza iduće godine i istresti tih 120-140 milijuna nego dovesti ovu trojicu sad.
Igrača kojeg bih sad doveo je Xavi Simmons i tu bih dao i tih 70-80 milijuna. Ekipa sa Musialom, Simmonsom i Wirtzom bi imala "ono nešto". Možda bi tu falilo ekstra brzine ali zato bi sve ostalo bilo TOP i napad bi bio spreman idućih 10 godina sa ovakvim igračima.
Ne mogu da vjerujem da su spremni prodat Kimmicha i De Ligta, momke koji ginu za klub a produzavaju ugovor Daviesu koji vec dvije sezone igra ispodprosjecno i skida gace za prelazak u Madrid. Strasno..
Taha poznajem još iz ere HSV-a, neviđena rupa, kikser, spor, ispada
Za njega je lično Upamecano Paolo Maldini a Kim Costacurta.
Ja sam šokiran sa ovim transferom. Od današnjeg dana me ništa više ne može iznenaditi. Doveli su najgoreg igrača Leverkusena
Opet debili medijski sve, Fulham hoće dupli iznos od ponuđenog
Kakvi klaunovi

Za njega je lično Upamecano Paolo Maldini a Kim Costacurta.
Ja sam šokiran sa ovim transferom. Od današnjeg dana me ništa više ne može iznenaditi. Doveli su najgoreg igrača Leverkusena

Opet debili medijski sve, Fulham hoće dupli iznos od ponuđenog

Kakvi klaunovi

Cijeli svijet vidi, ono sto debili izgleda ne vide.
Ostavljati onakvu rupetinu Upamecana, a prodati De Ligta kosi se sa zdravim razumom.
Svaki superstar iz BL, je redovno odbijao Bayern, i odlazio u druge klubove.
De Bruyne, Gvardiol,Haaland, Bellingham.
O "snazi" Bayerna dovoljno govori da nijednog nisu uspjeli dovesti.
Slag na tortu je genijalac Wirtz, koji je izgleda sve zavrsio a s kime drugim nego sa Realom.
Ubrzanim korakom idemo ka prosjecnosti, ma koliko poltroni to ne zele prihvatiti.
Ostavljati onakvu rupetinu Upamecana, a prodati De Ligta kosi se sa zdravim razumom.
Svaki superstar iz BL, je redovno odbijao Bayern, i odlazio u druge klubove.
De Bruyne, Gvardiol,Haaland, Bellingham.
O "snazi" Bayerna dovoljno govori da nijednog nisu uspjeli dovesti.
Slag na tortu je genijalac Wirtz, koji je izgleda sve zavrsio a s kime drugim nego sa Realom.
Ubrzanim korakom idemo ka prosjecnosti, ma koliko poltroni to ne zele prihvatiti.
- farinelli123
- Kontakt:
Tah je u svetu defanzivaca Korentan Toliso u vezi.
Izvukla ga ova sezona sa Leverkuzenom, ali zapravo on je jako loš duel igrač. Spor i slabo pokretljiv i ima onu dugu loptu kojom glumi Boatenga. Matori Humels je i sad klasa za njega. Ako Kompani bude furao neki visok presing sa Tahom, biće vetrometina samo tako. Ni prajm Nojer kad je bio lud sa 25 godina i izletao, ne bi pokrpio te rupe.
Uplatiti da Bajer brani titulu i da uzimaju Ligu Prvaka, kao Murinjo sa Portom sto je.
Izvukla ga ova sezona sa Leverkuzenom, ali zapravo on je jako loš duel igrač. Spor i slabo pokretljiv i ima onu dugu loptu kojom glumi Boatenga. Matori Humels je i sad klasa za njega. Ako Kompani bude furao neki visok presing sa Tahom, biće vetrometina samo tako. Ni prajm Nojer kad je bio lud sa 25 godina i izletao, ne bi pokrpio te rupe.
Uplatiti da Bajer brani titulu i da uzimaju Ligu Prvaka, kao Murinjo sa Portom sto je.
•
- farinelli123
- Kontakt:
A Wirtz, sto bi dolazio u Bajern, nije blesav.
Ionako Bajern nikad neće da odigra ovo sto je Bayer odradio pa sve i da uvedu da svi timovi protiv Bajerna počinju sa 10 igrača. Prekucao covek igricu, šta ima on po Bundesligi da pokazuje kako se uzima titula i da juri izazove.
Ionako Bajern nikad neće da odigra ovo sto je Bayer odradio pa sve i da uvedu da svi timovi protiv Bajerna počinju sa 10 igrača. Prekucao covek igricu, šta ima on po Bundesligi da pokazuje kako se uzima titula i da juri izazove.
•
Sve dok neko iz Bayerna ne potvrdi ove glupe vijesti ok transfera, nema sanse da povjerujem. Inace nikada nisam opterecen upravom jer im priznajem da su strucniji od mene, koji sam tu ispred TV-a, a oni su dobro placeni sto samo po sebi nesto govori. Sa druge strane ove neke vijesti koje se pominju ok De Ligta su moguce jedino ako je Bayern u nekoj velikoj finansijskoj dubiozi pa hoce da uspara gdje je god moguce nezavisno sto ce to gotovo sigurno dovesti u pitanje titulu i BL, a Boga mi cini mi se da bi i plasman u CL mogao doci u pitanje. Ali kada se vec o tome diskutuje da kazem i ja neku. Davis: Prodati na ljeto, ako je moguce drugom klubu osim Reala. Nezahvalan i bezobrazan, a osim onoga buma u corona sezoni, nije nesto niti odigrao...Palinha: nula bodova, slab u kreaciji igre, nije nesto ni brz i osim tih nekih defanzivnih vrijednosti nista drugo ne mozes od njega ocekivat. Defanzivni vezni ne mora bas sad biti neki veliki assistant niti strijelac, ali ako pucas na najvece pozicije ne moze biti niti neko ko je operisan od toga, a ima 29 godina. Ipak odlucujuci faktor zasto sa njim nebi pregovarao je produzenje ugovora i to kada su ga vratili praktivno iza Bayernove svlacionice. Sada bi fino bio slobodan igrac pa da i zazmurimo malo na kvalitet i godine. Tah: ima smisla jedino ako ce nekom od stpopera iz dvojca Upa, Ming...dati nogu pa neka ga zlu ne trebeo. De Ligt: Vrh budalastinje. Nema sanse da je istina. Kimih, Gnabri, Comman, Goretzka, Mazra: Ima smisla ako ce se neke adekvatne izmene naci. Kimich vec duze vrijeme glumi uvrijedjenu mladu, nesto se ljuti...mlatara. Jeste da je borac da ima onaj Bayernov gen, ali mora malo spustiti loptu...Comman mi je jedan od najdrazih igraca Bayerna, pocesto i ponajbolji, ali povredu se preceste i mozda je ovo jedina sansa da se lijepa para uzme, steta sto Barca pokazuje interes a ne neki ozbiljniji, parali klub...Gnabrija prodati PSG pa neka buko tamo ganja modu, Goretzka slicno kao Kimich, ako ne igra kvari atmosferu, organizuje peticije protiv trenera i slicno. Ako je stednja u pitanju neka umjesto stednje na De Ligtu urade to na dvojcu Miller/Noyer, dosta je vala vise, Nubel treba konacno dobiti pravu sansu, mozda i nebi onako primio u finalu...I na kraju najveci problem tj. Sane: niko ni mukajet o njemu, a najveca rak rana ovoga tima i svi problemi sa platama, kurcoboljom, javaslukom su poceli njegovim dolaskom.
Dosta ovih sa transfer liste je u kategoriji "ako stigne dobra ponuda". A ja bih rekao i "ako stigne dobra ponuda prema igraču", jer niko ne želi igrat za manje nego što sad ima. Tako da to što je neko na transfer listi ne mora puno značit. Teško da će se neko baš potrgat za 29-godišnjake Goretzku i Gnabryja i za hodajuću bolnicu 28-godišnjeg Comana.
Za Hinju imate kompetitora - Manu je izgleda ozbiljno zainteresiran. Tu je još i Barca ali ona je u financijskim problemima pa nije ozbiljan konkurent. Vi imate prednost pred Manuom jer je kod njih nejasna situacija sa trenerom (ako dođe neko drugi pitanje je kakve će igrače preferirat), ali trebate bit odlučniji a ne otezat do jeseni. Moglo bi se ovo pretvorit u trakavicu ko sa Kaneom.
Za Hinju imate kompetitora - Manu je izgleda ozbiljno zainteresiran. Tu je još i Barca ali ona je u financijskim problemima pa nije ozbiljan konkurent. Vi imate prednost pred Manuom jer je kod njih nejasna situacija sa trenerom (ako dođe neko drugi pitanje je kakve će igrače preferirat), ali trebate bit odlučniji a ne otezat do jeseni. Moglo bi se ovo pretvorit u trakavicu ko sa Kaneom.
farinelli123 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 22:45Tah je u svetu defanzivaca Korentan Toliso u vezi.

Lik veze nema sa fudbalom, ako njega uzmemo, ojačat ćemo dodatno Bayer.
Prodaće De Ligta jer ima visoku platu a zamjena će mu biti Tah grob te yebo jesu li ovi normalni.
Ali zato uredno bacaju po 20 mil za ekipu Neuer.Muller,Kimmich,Sane ali nema veze da bi oni i dalje imali ove plate riješiti se De Ligta.Luđi potez odavno nisam vidio.
Ovaj Tah je ušmikana verzija Upamecana.Sa Daviesom se natežu tri mjeseca doveli se u situaciju da ih balavac vuče za nos.

Ovaj Tah je ušmikana verzija Upamecana.Sa Daviesom se natežu tri mjeseca doveli se u situaciju da ih balavac vuče za nos.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Meni je ovo baš smiješno, a posebno će biti kad na početku sljedeće sezone krenu u obrani sa dvojcem Tah-luđakmekano.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Čuj De liht na prodaju
Fakat su dotakli dno Tah za ovog majstora
još da dovedu nekog iz burnlija Kompaniju i to je to
Idemo lagano putem Man Utd

Idemo lagano putem Man Utd
Prodaja De Ligta a dovodjenje Taha ... Allahu jedini si 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Jedina racionalna stvar u toj priči bi bila da De Light ima neku hroničnu povredu pa pokušavaju da ga se riješe. Nešto tipa kad je Silvio Perezu prodao Kaku sa vraćenom kilometražom.
Sve ostalo je autodestruktivno.
Sve ostalo je autodestruktivno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
- Kontakt:
Rekao sam ja, lajpciguju Bayern.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Dakle, planovi za sada:
Prodati Kimmicha i De Ligta, dovesti Taha i ostaviti Upamecana
Prodati Mazrauija, ostaviti Boeya i Stanišica
Ponuditi bolji ugovor Daviesu koji vec godinu dana flertuje s Realom
Hoce li ih ko zaustaviti?
Prodati Kimmicha i De Ligta, dovesti Taha i ostaviti Upamecana
Prodati Mazrauija, ostaviti Boeya i Stanišica
Ponuditi bolji ugovor Daviesu koji vec godinu dana flertuje s Realom
Hoce li ih ko zaustaviti?
Šanse da Musiala ode negdje drugdje rastu svakim danom...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.