I utakmica u Tuzli protiv Slobode, takticki perfektna. Zabili gol, stali iza lopte i dotukli ih kontrama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:38Uvijek se sjetim utakmice protiv Radnika na Kosevu,za pola sata vodili 4-0 a mogli smo jos 4.Bukvalno svake minute sansa.Taj Radnik je sljedece sezone osvojio kupnapoleon72 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 10:41Prvi dio 4231, drugi uglavnom 442 romb. Dosta se to mijenjalo na terenu, nije se slijepo drzao jednog. Ja pamtim najljepsi fudbal Sarajeva iz tog perioda, 10ak zicera po utakmici, covjek imao samo dva poraza.
U Mostaru Zrinjskom velike probleme pravili i trebali pobjediti.Ljudi se gubili,svako malo yebu jedan drugom mater bas smo ih stisnuli bili
Na sugavici mogli 3 razlike pobjediti da se Dulja nije zayebavao pred golom i driblao
U Gradaccu posebna perverzijaBlato do koljena
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Hajde Mehooo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Meho trener
Menaf SD
Kenan prvo pojačanje
Menaf SD
Kenan prvo pojačanje
Welcome mr. Husref 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Najljepsi fudbal se igrao kad nas je Dženo vodio
Atromitos sipu kitos

Atromitos sipu kitos

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- napoleon72
- Kontakt:
Jest al mali uzorak utakmica. I Rozman je u prvih 17 utakmica imao 2.11 PPM (omjer 11W, 3D, 3L), poslije je uslijedio pad. Al ono sto Kodri ide u prilog u odnosu na Rozmana, nije otjerao nikog i nije imao neka "svoja" pojacanja, radio je s onim sto je zatekao u klubu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Kad konta tjerat ljubavnicu iz kluba i ostale ljude sto nista ne rade, yebo on sebi mater glupu do godine ce se njegovo ime a mozda i ranije cuti sa pogrdnim sadrzajem na stadionu.
-
- Kontakt:
Sigurno da je sad jos bolje stanje neuporedljivo sto se tice financija.Samim tim moci cemo ispratiti njegove zelje po pitanju pojacanja a on sigurno zna sta hoce i sta mu treba.napoleon72 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:54Jest al mali uzorak utakmica. I Rozman je u prvih 17 utakmica imao 2.11 PPM (omjer 11W, 3D, 3L), poslije je uslijedio pad. Al ono sto Kodri ide u prilog u odnosu na Rozmana, nije otjerao nikog i nije imao neka "svoja" pojacanja, radio je s onim sto je zatekao u klubu.
Ja nijednom treneru vise ne bi dao da prekrizi 10 igraca na osnovu par treninga kao sto je Rozman potpuno bez razloga neke.
Imamo ovo sto imamo,produziti Ilievu,vraiti neke igrace sa posudbe,3-4 pojacanja(stoper,lijevi bek,prednji vezni,eventualno napadac/krilo ili jedan igrac koji oboje pokriva)i to je dovoljno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel to zvanično za Mehu ili?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jeste ali pogledaj i gol razliku u tih 17 utakmica pod Kodrom i Rožmanon, prvi je puno učinkovitiji... Osim toga vjerovali ili ne Rožman nigdje nije ostvario veći broj bodova po utakmici nego u Sarajevu (1.75) dok je Kodro sa outsiderom Servetteom u Švicarskoj ligi imao zavidnih 1.98 po utakmici (otprilike kao mi sa Husom na vrhuncu)napoleon72 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:54Jest al mali uzorak utakmica. I Rozman je u prvih 17 utakmica imao 2.11 PPM (omjer 11W, 3D, 3L), poslije je uslijedio pad. Al ono sto Kodri ide u prilog u odnosu na Rozmana, nije otjerao nikog i nije imao neka "svoja" pojacanja, radio je s onim sto je zatekao u klubu.

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Kažu da mu se Anela "potura"Istinasamo123 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:58Kad konta tjerat ljubavnicu iz kluba i ostale ljude sto nista ne rade, yebo on sebi mater glupu do godine ce se njegovo ime a mozda i ranije cuti sa pogrdnim sadrzajem na stadionu.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajde Mehaga nastavi gdje si stao. Uz selektovana pojacanja koja sada mozemo priustiti vjerujem da nece biti situacija kao onda sto je Tatko pricao
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Kakve smo srece propast ce nesto u zadnjem momentu i onda se vraca Dzeno Uscuplic

„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
- TurkishAirlines
Riki kompjuterRiki10HZ je napisao/la: ↑11 jun 2024, 09:30Ujedno, vodimo i razgovore oko izbora novog trenera u skladu sa očekivanjima o kojim sam već govorio. Svjesni smo da vremena nema puno, ali uvjeravam navijače i javnost da će sve odluke biti donijete na vrijeme. Previše neistina se pojavljuje u javnosti, te stoga pozivam sve navijače da ne nasjedaju na takve stvari.
Klub je iznad svakog pojedinca i to je temeljno pravilo kojeg se imam namjeru pridržavati i očekujem od svih drugih u klubu da to također rade, kao i da poštuju temeljne vrijednosti kluba kakav je FK Sarajevo. Na ovaj način ćemo poslati i najbolju poruku našim navijačima, koji upravo to očekuju od svih nas u klubu i vjerujem dobiti njihovo puno povjerenje.
Svi vi koji dizete medijske hajke.... Svima al svima!!
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
E ybg ako smo dosli do tog levela da nam se i intervijui poturaju pod nos, gasi nas onda komotno, i ne moramo imat klub...guadalupe je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:33Zar stvarno mislis da ovo nije Ajlin interviju.ajdohordas je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:16Korektan interviju Mathiasa. Dobro je pa se bilo ko oglasio iz kluba da znamo donekle na čemu smo.
Sad mi je malo lakše, bar meni.
Kako čovjek opisa igrački kadar u tri rečenice... e moj Senijade a mislio sam da će biti malo bolja karijera pred tobom.
Ne kazem da ne postoji sansa za to ali... ne znam iskreno ni sta da mislim vise.

-
- Kontakt:
Ko god da dodje za trenera ostaju isti problemi koji se guraju pod tepih i zbog kojih ne mozemo nikada napredovati.
- luckystrike
- Kontakt:
drug moj blizak Husrefu, kojeg sam mislim prvi ovdje najavio još krajem maja, jutros mi na kahvi govori da su pregovori zaštekali.
ako nije mahalska, vrlo je mangupska, Husrefu su ponudili "skromnu" platu ali i određeni bonus za trofeje, međutim Husref odgovorio belgijancu ako osvojimo Ligu ja ću tebi isplatiti bonus
ako nije mahalska, vrlo je mangupska, Husrefu su ponudili "skromnu" platu ali i određeni bonus za trofeje, međutim Husref odgovorio belgijancu ako osvojimo Ligu ja ću tebi isplatiti bonus

šta šta je, je*em ti
Pa s obzirom koliko nam je Hus uzeo zadnji put za raskid realno moze isplatiti 2 bonusa.A ne jedan.luckystrike je napisao/la: ↑11 jun 2024, 12:16drug moj blizak Husrefu, kojeg sam mislim prvi ovdje najavio još krajem maja, jutros mi na kahvi govori da su pregovori zaštekali.
ako nije mahalska, vrlo je mangupska, Husrefu su ponudili "skromnu" platu ali i određeni bonus za trofeje, međutim Husref odgovorio belgijancu ako osvojimo Ligu ja ću tebi isplatiti bonus![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bosnas_, Google Adsense [Bot], Hajdeee, kogmagie46, Vanja8 i 62 gosta.