Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Ovo nece stati dok se medjusobno svi ne porokaju
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Re: Chat
A brate kako se nece momak prepasti, ko ne bi, jos ako znas da ti je tu u blizini roditelj jbg..JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2024, 19:22https://www.klix.ba/vijesti/bih/svjedok ... /240610143
Jel ovaj u stanju šoka zna li se sta?
1946-1987
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
The Purge: Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Katastrofa danas u seheru ubistva, auta plivaju u miljackoj
Stanje alarmantno
Stanje alarmantno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
ako je vjerovati saceko policiju

Kako stvari stoje u Vilsonovom je danas učinjena usluga gradu. Morbidno, ali tako je.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gledam slike na klixu onaj inspektor se smije ko da je svadba
Ne mogu da vjerujem
Ne mogu da vjerujem
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 jun 2024, 20:46, ukupno mijenjano 3 puta.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne mozes nikako uciniti uslugu gradu kad ispalis 16 metaka u sred bijelog dana na takvom mjestu
idu mi na qrac svi koji ga hvale i pisu da ga trebaju pustiti na slobodu, makar to bila i sala
sva djeca koja su bila u blizini ce vjerovatno ostati sa psihickim oziljkom koji ce ih pratiti cijeli zivot i koji ce donekle oblikovati njihovu licnost
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 10 jun 2024, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Tuzno sta se desava
Kriminalci su opusteni na max
Ne cudite se kad cujete cesce da je nego bez krivicnih djela izroko nekog
Jednostavno policija ne stiti gradjane od korumpiranog tuzilastva i pravosudja
Ne vjeruje im niko vise pa ih ni ne zovu
Kriminalci su opusteni na max
Ne cudite se kad cujete cesce da je nego bez krivicnih djela izroko nekog
Jednostavno policija ne stiti gradjane od korumpiranog tuzilastva i pravosudja
Ne vjeruje im niko vise pa ih ni ne zovu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 jun 2024, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nevjerovatno, Sarajevo kao da ima 10miliona stanovnika pa svaki dan neka desavanja. I najjaci mi komentari na fb, sad svi napadaju policiju, kaze policija samo kontrolise saobracaj,postavlja radare... Kad nastrada pjesak, onda pisu policije nigdje na cesti 
ovaj Tuzlak napisa tako i prosli put kad je bilo u Sa pa u Tz zaredase 3,4 ubistva sto je najgore ubistva gdje bespomocni i nevini nastradose ovdje ovi krimosi se izmedju sebe rokaju sreca pa neko nevin nije nastradao …JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2024, 18:10Naravno, bolje je u Tuzli, Gradačcu i Zenicituzlak1987 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 17:26Sarajevo je najgori grad za zivot u BiH.
Dokazi mi suprotno
ma poludilo je ovdje sve od djece ove do starijih sve ce manje tolerancije biti sreca pa nije ko u USA da mozes u prodavnici oruzje uzeti …
bob je napisao/la: ↑10 jun 2024, 20:51ovaj Tuzlak napisa tako i prosli put kad je bilo u Sa pa u Tz zaredase 3,4 ubistva sto je najgore ubistva gdje bespomocni i nevini nastradose ovdje ovi krimosi se izmedju sebe rokaju sreca pa neko nevin nije nastradao …JayCatwright je napisao/la: ↑10 jun 2024, 18:10Naravno, bolje je u Tuzli, Gradačcu i Zenicituzlak1987 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 17:26Sarajevo je najgori grad za zivot u BiH.
Dokazi mi suprotno
ma poludilo je ovdje sve od djece ove do starijih sve ce manje tolerancije biti sreca pa nije ko u USA da mozes u prodavnici oruzje uzeti …
Bolje da je ko USA
Kad ti dodju reket da ti pucaju, auto da ti otimaju, kucu pljackaju odmah ih rijesis i slobodan si
Ovako oruzja na sve strane bez ikakve kontrole i kad se branis od kriminalaca tretiraju te isto i ides u zatvor
Dok oni preko stela izlaze, a neko ko je bio normalan zaglavi
Primjer ti je hadzija kojeg su godinama maltretirali
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bilo je situacija u Americi i gdje ti lopov udje u kucu, ti ga ranis i on te tuzi zbog toga i nayebes.NoDi80 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 20:54bob je napisao/la: ↑10 jun 2024, 20:51ovaj Tuzlak napisa tako i prosli put kad je bilo u Sa pa u Tz zaredase 3,4 ubistva sto je najgore ubistva gdje bespomocni i nevini nastradose ovdje ovi krimosi se izmedju sebe rokaju sreca pa neko nevin nije nastradao …
Bolje da je ko USA
Kad ti dodju reket da ti pucaju, auto da ti otimaju, kucu pljackaju odmah ih rijesis i slobodan si
Ovako oruzja na sve strane bez ikakve kontrole i kad se branis od kriminalaca tretiraju te isto i ides u zatvor
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma slažem se ja sa tobom, nisam ni mislio na način, mjesto i vrijeme, već na samog poginulog. Izvršitelj neka odgovara onako kako zakon propisuje.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 20:46Ne mozes nikako uciniti uslugu gradu kad ispalis 16 metaka u sred bijelog dana na takvom mjestu
idu mi na qrac svi koji ga hvale i pisu da ga trebaju pustiti na slobodu, makar to bila i sala
sva djeca koja su bila u blizini ce vjerovatno ostati sa psihickim oziljkom koji ce ih pratiti cijeli zivot i koji ce donekle oblikovati njihovu licnost
NoDi80 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 20:54bob je napisao/la: ↑10 jun 2024, 20:51ovaj Tuzlak napisa tako i prosli put kad je bilo u Sa pa u Tz zaredase 3,4 ubistva sto je najgore ubistva gdje bespomocni i nevini nastradose ovdje ovi krimosi se izmedju sebe rokaju sreca pa neko nevin nije nastradao …
Bolje da je ko USA

Laga laga

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Nakon spektakla kojeg su priredili organizatori RedBull-a u Sarajevu, vozači GRAS-a izrazili su svoje nezadovoljstvo činjenicom da su nadležne osobe dozvolile vozaču formule da upravlja novim sarajevskim tramvajem.
O ovome je javno pisao i Haris Zahiragić (SDA). Više možete pročitati ovdje.
Međutim dugogodišnji vozač tramvaja Fahrudin Džabija danas je cijeli slučaj prijavio MUP-u Kantona Sarajevo jer je kako tvrdi prekršen Zakon Bosne i Hercegovine.
“Postoje dokazi tj. slike da lice David Coulthard VOZI TRAMVAJ a nije uposlenik GRAS-a. Gospodin možda posjeduje neku vozačku ali NE POSJEDUJE vozačku za tramvaj. Vozilo je bilo u saobraćaju a samim time je ugrozilo sve učesnike u saobraćaju.Gospodin koji je pored Davida je vozač ali nema certifikat za obučavanje osoba koje ne posjeduju vozačku za tramvaj.” – izjavio je Fahrudin Džabija za portal Crna-Hronika.

ma ne znam sta da ti kazem ima i tvoja mjesta to sto navodis stoji al kad skontas zadnjih desetak lupam godina mislim mozda se varam al cini mi se da nije niko nevin nastradao tj iz tog svijeta i okruzenja uglavnom su zrtve … mozda su danas ovi mladji ludji, negativno mislim nego prije 10,15 god vjerovatno veca lova u igri itd …NoDi80 je napisao/la: ↑10 jun 2024, 20:54bob je napisao/la: ↑10 jun 2024, 20:51ovaj Tuzlak napisa tako i prosli put kad je bilo u Sa pa u Tz zaredase 3,4 ubistva sto je najgore ubistva gdje bespomocni i nevini nastradose ovdje ovi krimosi se izmedju sebe rokaju sreca pa neko nevin nije nastradao …
Bolje da je ko USA
- Bazinga12345
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.