Još jedna okej predstava, u skladu sa očekivanjima. Kao i reakcije forumskog puka. Ko je pljuvao ranije, pljuje i sad.. pljuvao bi i da smo dobili. Dobro, možda ne bi direktno pljuvao, nego bi futavo omalovažavao rezultat - vjerovatno govoreći da je Italija svakako u qrcu, da bi ih i Luksemburg dobio, i tako.
Raduje me što se krenulo na pravi način. U smislu da očito prvo utežemo odbranu, pa ćemo onda preći na napad. Jasno da smo izuzetno sterilni u ofanzivi.. ali je to razumljivo - em nam opaaasno fali ofanzivno potentnih igrača, em (kao što rekoh) naglasak očito nije bio na tom dijelu ekipe, em su ovakvi problemi apsolutno normalni za svaku ekipu u nastanku, kao što je naša.
Mada, vidjećete da ćemo i u ovom segmentu djelovati dosta bolje sa Dedićem i Kolašincem na wing bekovima, jer je i ovako znalo biti prostora, ali ga nije imao ko iskoristiti. Kakogod, ovaj dio baš treba popraviti.
Tahirović me skroz razočarao. Ne pratim momka u klubu pa ne znam šta je reć.. ali ono sinoć je katastrofa. Sramotno loš nastup, kao da si kadeta ubacio na trening sa seniorima. Šarić mi je isto bezveze igrač, ne mislim da treba biti u repci. Bičakčić okej za atmosferu, neka ga kao rezerva, ali nikako ga projektovati kao startera.. prestar je, i prespor, za naše potrebe. Hajradinović također, plafon neko mjesto u rosteru.
Naravno da je ofirna greška uloga Demirovića kroz čitavu utakmicu i izostanak Tabakovića - iskreno se nadam da je neki manji problem, jer u suprotnom je za nepovjerovati da ne dobije priliku. Pogotovo na samom kraju, kad smo ih realno mogli i okrenuti, jer su baš bili pali.
Oba golmana, novi stoperi i naravno Gigović sve pohvale. Mali dezerter u pokušaju iz Kölna također djeluje zanimljivo, moglo bi biti nešto od njega. Ostalo sve očekivano.
Sve u svemu, biće to dobro. Vjerujem znatno brže nego što se misli.

The saddest thing in life is wasted talent.