11 u hotelu holiday innbavaraccccc je napisao/la:Treba zaprijetiti onim papcima u savezu,malo ih zastrasiti,izvrsiti pritisak na njihzna li neko kada sjednica sutra tacno pocinje?
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neutralan__
- Kontakt:
Jel ko gleda 60 minuta,malo fali da mi suze krenu!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Nisu dva ciklusa... Suspendovani su dok ne prihvate novi statut...harishp je napisao/la:Eto Bevanda i Dodikovci zele dobro BIH fudbalu.Sto guraju nas fudbal u suspenziju.
Il se to samo neko vrlo lose sali.
Sa suspenzijom minimalno propadaju dva ciklusa kvalifikacija.i niko ti ne moze garantovati,da ce i nakon toga u savez doci bolji.Gori ne,ali vjerovatno isti da
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 28 mar 2011, 21:15, ukupno mijenjano 2 puta.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Upavu si, bice to mnogo duze.Pirke je napisao/la:Nisu dva ciklusa... Suspendovani su dok ne prihvate novi statut...harishp je napisao/la:Eto Bevanda i Dodikovci zele dobro BIH fudbalu.Sto guraju nas fudbal u suspenziju.
Sa suspenzijom minimalno propadaju dva ciklusa kvalifikacija.i niko ti ne moze garantovati,da ce i nakon toga u savez doci bolji.Gori ne,ali vjerovatno isti da
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Megamon
- Kontakt:
Izvinite ljudi gledam 60 minuta a ovim saveza samo jedna poruka
Yebem vam pleme lopovsko
PS:ziPa Sabe place
Yebem vam pleme lopovsko

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Modricluka
- Kontakt:
Stranci privremeno mogu samo suspendirati i zabraniti pojavljivanje u svojim institucijama i fondovima ovim trenutnim ljudima u savezu,znaci ne moze formirati novi savez kako mediji pumpaju i lazu javnost,sve je na ljudima i sportskim savezima,federaciji i rs da se medjusobno dogovore eventualno o smjenama u savezu i postavljanja novih ljudi?ali tko te ljude u drzavi moze zamjeniti ili smjeniti?nitko ama bas nitko ,zato i postoji rijec suspenzija,a suspenzija znaci smrt bh nogometa!Za_raju je napisao/la:Zar stvarno mislite da ce UEFA izbaciti nasu repku,ja sam ubijedjen da ce stranci postaviti privremenu upravu u likovima nekih provjerenih sportasa,jer ako nas izbace napravice sebi more dodatnog posla i naravno to ce ih i financijski kostati...
Siguran sam da nase izbacivanje UEFI donosi puno vise loseg nego dobrog ipak Dzeko,Miske,Spaha,Ibis znace nesto u fudbalskoj Evropi...
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
Stanje nije nikako dobro,dapace!
- neutralan__
- Kontakt:
Kako jezivo jbtMegamon je napisao/la:Izvinite ljudi gledam 60 minuta a ovim saveza samo jedna poruka
Yebem vam pleme lopovsko

Njima ce suspenzija dobro doci...To i traze... Radit ce sta god hoce....Cartman je napisao/la:Upavu si, bice to mnogo duze.Pirke je napisao/la:Nisu dva ciklusa... Suspendovani su dok ne prihvate novi statut...harishp je napisao/la:Eto Bevanda i Dodikovci zele dobro BIH fudbalu.Sto guraju nas fudbal u suspenziju.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- mighty_reds
- Kontakt:
Ma i ako nas izbace to ce potrajat nekih 2 mjeseca plafon.U medjuvremenu ce FIFA/UEFA postaviti svoje ljude dok ovi nasi foteljasi razgule i kada se stranci pozicioniraju onda ce nam vratit repku i ukinut suspenziju.Ja imam vjeru da cemo mi ipak igrati protiv Rumunije opet...ove godine 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Pa evo gledajte ovaj posrani Brunei koliko je suspendovan. Znam da je to sasvim druga reprezentacija koja ne znaci nista, ali nismo ni mi sila. Suspendovani su skoro dvije godine, jer nece da usvoje statut. Ja se stvarno plasim da mi necemo igrat kvalifikacije za SP 2014, a ne protiv Rumunije u junu. UEFA-i ne vjerujem ni 5%.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Goalgetter
- Kontakt:
To i mene brineCartman je napisao/la:Pa evo gledajte ovaj posrani Brunei koliko je suspendovan. Znam da je to sasvim druga reprezentacija koja ne znaci nista, ali nismo ni mi sila. Suspendovani su skoro dvije godine, jer nece da usvoje statut. Ja se stvarno plasim da mi necemo igrat kvalifikacije za SP 2014, a ne protiv Rumunije u junu. UEFA-i ne vjerujem ni 5%.

-
- Kontakt:
Izvini care,o kome je tacno rjec(ovaj sto place) SABE?Megamon je napisao/la:Izvinite ljudi gledam 60 minuta a ovim saveza samo jedna poruka
Yebem vam pleme lopovsko
Topalbecirevic?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Sta ce biti od onog sto su govorili da ce neki ic ispred one zgrade saveza,da im malo prijete i sl.?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Megamon
- Kontakt:
Nermin SabicPasodzigera je napisao/la:Izvini care,o kome je tacno rjec(ovaj sto place) SABE?Megamon je napisao/la:Izvinite ljudi gledam 60 minuta a ovim saveza samo jedna poruka
Yebem vam pleme lopovsko
Topalbecirevic?

- badblueboylivno
- Kontakt:
I meni, pogotovo kad se Nermin skoro rasplaka. Ono, šta te spodobe uradiše, nabijem ih na kuratz. Dao Bog pa gorili u paklu.neutralan__ je napisao/la:Jel ko gleda 60 minuta,malo fali da mi suze krenu!
Hayley <3
-
- Kontakt:
Hvala care,i stvarno Sabic place?Megamon je napisao/la:
Nermin Sabic![]()
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
- neutralan__
- Kontakt:
I gorit ce,tu im je i mjesto!badblueboylivno je napisao/la:I meni, pogotovo kad se Nermin skoro rasplaka. Ono, šta te spodobe uradiše, nabijem ih na kuratz. Dao Bog pa gorili u paklu.neutralan__ je napisao/la:Jel ko gleda 60 minuta,malo fali da mi suze krenu!
- Principatus
- Kontakt:
Ko je sve u toj emisiji?
Nesto posebno novo ili poznate informacije?
Nesto posebno novo ili poznate informacije?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
gdje nece kad viidi sta gamad rade.... a holiday inn je bas onako fino mjesto
ahhaha
onako prostrano,sa punooooooo materijala 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Megamon
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:gdje nece kad viidi sta gamad rade.... a holiday inn je bas onako fino mjestoahhaha
onako prostrano,sa punooooooo materijala

Mog'o bi kakav stecak ispred muzeja da zavrsi kao suvenir u holiday innu

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 23 gosta.