"Zamjeraju im se SNAGA< USPJESI I POPULARNOST!". Prelijepo !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
ljubomora je cudoRooney88 je napisao/la:Ja odavno nisam procitao nista ljepse od ovog clanka !
"Zamjeraju im se SNAGA< USPJESI I POPULARNOST!". Prelijepo !
Tim koja ima najvise navijaca ubjedljivo u Engleskoj i u svijetu je medju prvim..Arogantni je napisao/la:Pogodite tko je najomrženija tvrtka na Otoku? Manchester United! Njih baš nitko ne voli...
Autor: Agencija Totalsport
Objavljeno: prije 22 min
Niti jedna druga nogometna momčad ne nalazi se niti blizu pozicije koju su neslavno zauzeli "crveni vragovi" osvojivši 26 posto glasova onih koji su odgovorili na anketu
Nogometni klub Manchester United najomraženija je tvrtka u Ujedinjenom Kraljevstvu, rezultati su internetskog istraživanja provedenih na više od tisuću ispitanika. Isto je provedeno od strane Online Opinionsa...
Niti jedna druga nogometna momčad ne nalazi se niti blizu pozicije koju su neslavno zauzeli "crveni vragovi" osvojivši 26 posto glasova onih koji su odgovorili na anketu. Zamjeraju im se snaga, uspjesi i popularnost.
Drugo mjesto zauzela je, očito omražena, irska niskotarifna zrakoplovna tvrtka Ryanair s 23 posto glasova, dok je s postotkom manje na treće mjesto smješten British Gas.
Ovo je totalna istina jer samo budale vole i navijaju za man. und.
Pa dobro gospoda koja navija za City je svaki dan u Londonu a ovi jadnici kupili karte ne bi li malo do metropole dosli to im je jedinstvena prilikaCartman je napisao/la:United prodao sve svoje karte za polufinale FA Kupa prije nego sto su zvanicno pustene u prodaju, City ih jos nije prodao i ne ocekuju ni da ce prodat do 11 aprila. I onda kazu imaju vise navijaca u Manchesteru.
Neodoljivo zanimljivo i presmijesno kao i uvijek od naseg najveceg fana Paje !-Paja je napisao/la:Joj onih smecarskih folova neki fan Uniteda napravi nekakvu anketu o nekoj mrznji i provali jos tamo da se mrze zbog navedenih razloga i onda prenosi agencija i na kraju kad citas vijest da ono ispadne da kroz anketi o mrznji mi uvidimo neku njihovu velicinu i da su ustvari ti sto su kao "glasali" ustvari ljubomorni![]()
![]()
Pa malouman bi skontao ti periferci su stvarno smijesni.
Kakve veze to sa prodatim kartama ima pa nije mala periferija Curtmane periferac ima tamo stanovnika koliko hoces.
Pa to niko ne zna. Ali znam da u Irskoj imaju ogroman broj navijaca. Procentualno i veci broj nego u Engleskoj. U Engleskoj imaju najvise navijaca iz Manchestera naravno, ali isto tako dosta i u Londonu. United je i najpopularniji klub u Skandinaviji. Pa onda Malezija, Juzna Koreja, Singapor u Aziji...Ogromni su i u Nigeriji. U glavnom ima nas.sarajlija89 je napisao/la:Koliko procentualno United ima navijaca u Engleskoj,Britaniji..gdje vec![]()
Ako moze kakav podatak ...bas me interesuje
Nego taj periferni klub vas lupa godinama i godinama ce nastaviti, mali ste klub shvati Arsenal da je nesto veliko bio bi spominjan.-Paja je napisao/la:Joj onih smecarskih folova neki fan Uniteda napravi nekakvu anketu o nekoj mrznji i provali jos tamo da se mrze zbog navedenih razloga i onda prenosi agencija i na kraju kad citas vijest da ono ispadne da kroz anketi o mrznji mi uvidimo neku njihovu velicinu i da su ustvari ti sto su kao "glasali" ustvari ljubomorni![]()
![]()
Pa malouman bi skontao ti periferci su stvarno smijesni.
Kakve veze to sa prodatim kartama ima pa nije mala periferija Curtmane periferac ima tamo stanovnika koliko hoces.
1:0, 2:0...nastavi niz-Paja je napisao/la:cuj ja ponizajemhaxonja je napisao/la:S cim ti mene ponizajes, srami se...-Paja je napisao/la:Wolverhampton, nepobjedivi dje sito je najbolje sto mozes!?
![]()
![]()
Moj PATAK!eto nasekirao si me sa birminghamom pravo ne mogu jos sebi doci uglavnom ekipa kojoj sudija toliko navukose da i izvukose ih od poraza lafo hoce neki rekord i onda ih vukovi sprase je stvarno smijesna.
kad vas gradski rival prestane ponizavati na vasem stadionu javi mi se. Cuj,izgubiti od rivala kod kuce,hahaha-Paja je napisao/la:cuj ja ponizajemhaxonja je napisao/la:S cim ti mene ponizajes, srami se...-Paja je napisao/la:Wolverhampton, nepobjedivi dje sito je najbolje sto mozes!?
![]()
![]()
Moj PATAK!eto nasekirao si me sa birminghamom pravo ne mogu jos sebi doci uglavnom ekipa kojoj sudije toliko navukose i izvukose ih od poraza lafo hoce neki rekord i onda ih vukovi sprase je stvarno smijesna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.