2027?Direktorcic je napisao/la: ↑07 jun 2024, 10:40On je vec u decembru do iduce godine produzio ugovor,jedino ako je opet nesto to je onda za 10 posao
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Novi kondicioni trener zaboravio sam kako se zove HNL Zrinjeci cini mi se.
Blagajic usmeno dao rijeć ceka se prestanak ugovora kako sam razumio.
Navodno su jos dva dogovorena

Blagajic usmeno dao rijeć ceka se prestanak ugovora kako sam razumio.
Navodno su jos dva dogovorena

Mostar u srcu, Velež do groba!
-
- Kontakt:
To nam je falilo pravo. Veci nivo kada je koncioni trener i fizicka sprema u pitanju. Puno smo se ozljedjivali zadnje dvije godine. Sada jeli zbog nekih gresaka u pripremama igraca ili nesto drugo. Uglavnom raduje me ta vijest
-
- Kontakt:
Onaj TR objavi za onog stopera iz Mađarske pa obrisaše objavu.
Reprezentativac,ako bude istina dobar posao.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Na Transfermarktu mu stoji da je ugovor istekao 31.05.2024. Dobro bi bilo da dođe, odličan igrač...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Nije nista izbrisao,tu je objava.ja mislim da ovaj lik ne pise gluposti jer da je ne znam kako mu dosadno kod kuce treba povezat ove neke igrace s klubovima sto on pise.mozda je menadzer nekiEspiritosanto je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:29Onaj TR objavi za onog stopera iz Mađarske pa obrisaše objavu.
-
- Kontakt:
Imas li link ili sliku, da i mi vidimo ostali o kome se radiDirektorcic je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:20Nije nista izbrisao,tu je objava.ja mislim da ovaj lik ne pise gluposti jer da je ne znam kako mu dosadno kod kuce treba povezat ove neke igrace s klubovima sto on pise.mozda je menadzer nekiEspiritosanto je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:29Onaj TR objavi za onog stopera iz Mađarske pa obrisaše objavu.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Meldin Dreskovic, DebrecennekoIzMostara je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:37Imas li link ili sliku, da i mi vidimo ostali o kome se radiDirektorcic je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:20Nije nista izbrisao,tu je objava.ja mislim da ovaj lik ne pise gluposti jer da je ne znam kako mu dosadno kod kuce treba povezat ove neke igrace s klubovima sto on pise.mozda je menadzer nekiEspiritosanto je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:29Onaj TR objavi za onog stopera iz Mađarske pa obrisaše objavu.
Reprezentativac,ako bude istina dobar posao.![]()
Pisali su i za nekog Dominik Kovacic, ja licno ne vjerujem svemu ovome sto pisu na ovoj stranici jer pogode 1 od 15 najavljenih transfera, tako da sve uzimat sa rezervom
Caic ostaje kod nas i narednu sezonu?
Da, to je Klaf nedavno u jednom razgovoru za medije potvrdio. Bio je link postavljen ovdje.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Bio je obrisao,pa opet postavio.Vjerovatno editovao tekst.Direktorcic je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:20Nije nista izbrisao,tu je objava.ja mislim da ovaj lik ne pise gluposti jer da je ne znam kako mu dosadno kod kuce treba povezat ove neke igrace s klubovima sto on pise.mozda je menadzer nekiEspiritosanto je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:29Onaj TR objavi za onog stopera iz Mađarske pa obrisaše objavu.
I ja mislim da ima neke kontakte sa menadzerima.
Recimo za Duku je pisao dva mjeseca prije nego će doći kod nas, niko ga nije ni znao za njega.
Isašegija isto.
Ima i fula ali nije Fabricio R yebi ga

I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Nije ovo nimalo loše do sada što se tiče prelaznog roka. Jedino mi je razočarenje povratak Čaića kojeg Klafurić baš potencira. Kao posudba samo zauzima mjesto domaćim mladim igračima od kojih nije pokazao, do sada, ništa više. Najbolji bi posao bio da Guli ostane kod nas ali koliko je to realno to je druga stvar. Takoðer mislim da s Duk treba raskinuti ugovor jer nije pokazao kvalitet.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ne vidim kome bi Vito zauzeo mjesto. On i Šikalo neka se bore za poziciju, biće dovoljno minuta za obojicu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Vito ovakav kakav se pokazao do sada, za sve naše omladince osim Šikala je Sergio Busquets. Bešić je kao veznjak dobio priliku ove zadnje dvije utakmice, pa je pokazao da jednostavno sa 16 godina, ma koliko bio odličan u svom uzrastu, teško da si mentalno spreman za prvi tim. I ta godina Čaića još kod nas sigurno neće "usporiti" napredak nijednog našeg juniora koji ima ikakvu kvalitetu. A ja ne vidim veznjaka koji može uskočiti sad i igrati i približno kao Šikalo i Čaić.Rodjenimostar je napisao/la: ↑09 jun 2024, 09:41Nije ovo nimalo loše do sada što se tiče prelaznog roka. Jedino mi je razočarenje povratak Čaića kojeg Klafurić baš potencira. Kao posudba samo zauzima mjesto domaćim mladim igračima od kojih nije pokazao, do sada, ništa više. Najbolji bi posao bio da Guli ostane kod nas ali koliko je to realno to je druga stvar. Takoðer mislim da s Duk treba raskinuti ugovor jer nije pokazao kvalitet.
Puce treba definitivno na posudbu negdje, kao i Milak. Od Puce nemamo neke koristi osim ako se ne uozbilji. Mehić je bio dobar protiv TC ali premal uzorak da bi se nešto vidjelo. Ostalo ne znam ko ima ugovor još ali sve je to nedoraslo ambicija Veleža.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
joj, sad kad te ovi dezurni branioci "nase djece" razapnu ko dzizuzakillafrommanilla je napisao/la: ↑09 jun 2024, 11:12Vito ovakav kakav se pokazao do sada, za sve naše omladince osim Šikala je Sergio Busquets. Bešić je kao veznjak dobio priliku ove zadnje dvije utakmice, pa je pokazao da jednostavno sa 16 godina, ma koliko bio odličan u svom uzrastu, teško da si mentalno spreman za prvi tim. I ta godina Čaića još kod nas sigurno neće "usporiti" napredak nijednog našeg juniora koji ima ikakvu kvalitetu. A ja ne vidim veznjaka koji može uskočiti sad i igrati i približno kao Šikalo i Čaić.Rodjenimostar je napisao/la: ↑09 jun 2024, 09:41Nije ovo nimalo loše do sada što se tiče prelaznog roka. Jedino mi je razočarenje povratak Čaića kojeg Klafurić baš potencira. Kao posudba samo zauzima mjesto domaćim mladim igračima od kojih nije pokazao, do sada, ništa više. Najbolji bi posao bio da Guli ostane kod nas ali koliko je to realno to je druga stvar. Takoðer mislim da s Duk treba raskinuti ugovor jer nije pokazao kvalitet.
Puce treba definitivno na posudbu negdje, kao i Milak. Od Puce nemamo neke koristi osim ako se ne uozbilji. Mehić je bio dobar protiv TC ali premal uzorak da bi se nešto vidjelo. Ostalo ne znam ko ima ugovor još ali sve je to nedoraslo ambicija Veleža.

-
- Kontakt:
Malo vise postovanja prema igracima koji su tek usli u seniorsko fudbal ne bi bilo lose.Sikalo da je bezveze i da nema ono nesto,ne bi se vjerovatno nasao na spisku reprezentacije.dat ce mu i to potreban elan da bolje i jace radi.Vito po mom misljenju nije pokazao sta moze,je li zbog zdravstvenih problema ili prvog utiska sa seniorskim fudbalom ne znam
Ja mislim da je Klafurić ipak kometentniji od svih nas da o tome odlučuje.Na kraju on i odgovara za rezultate
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ljudi hoce rezultate pa se onda pitaju sto ce ti Caic. A ko ce onda uci kad Sikalo rikne poslije 60 minuta na terenu ili obrnuto. Puce i Milak iz daleke?
Za rezultat ti treba sirina na svakoj poziciji pa tako i za u21 momke. Nema Caic 20 hiljada pa da nam je njegov ostanak udar na budzet, svakako mu Dinamo vjerovatno i placa skoro sve. Pustite ljude da rade u miru bez mahalanja i bez favorizivanja nekih momaka koji su nasi, a meda ne mogu ni protiv svojih godista u nekim ozbiljnijim utakmicama.
Za rezultat ti treba sirina na svakoj poziciji pa tako i za u21 momke. Nema Caic 20 hiljada pa da nam je njegov ostanak udar na budzet, svakako mu Dinamo vjerovatno i placa skoro sve. Pustite ljude da rade u miru bez mahalanja i bez favorizivanja nekih momaka koji su nasi, a meda ne mogu ni protiv svojih godista u nekim ozbiljnijim utakmicama.
19V22
-
- Kontakt:
Vito i Sike jedini mogu igrati ostalo sve ne moze u federalnoj. Viti treba da se fizicki spremi jer ne moze igrati poluvrijeme a Siketu samo samopouzdanja fali. Imam osjecaj da u njemu postoji strah da ne zajebe nesto i da se vodi oslobodi se lopte sto prije vrati je pozadi samo da nije kod mene. Mora kao veznjak preuzeti odgovornost i biti uvijek okrenut prema protivnickom golu. Zna lopte i kada taj strah prelomi bice medju najboljim mladim veznjacima u ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.