Atletika
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Atletika
ja čekam večerašnju trku 4x400 mješovito, navijam za Holandiju i Femke Bol
nešto kontam,pa ovi termini finala su baš u kasne sate, ali baš, moglo je to malio i ranije
Irska pobijedila na 4x400 mix, Bol uspjela osigurati bronzu za Holandiju
danas im je odma pokazao da su bili u pravu

urnebesna situacija u prvom polufinalu na 100 m
i jeli pezer bacio preko 19m?
pogrešan start koji se vala nije ni čuo, činiu mi se četvorica odustala nakon desetak metara, dvojica negdje na pola trke, dvojica atletičara istrčala čitavu trku, 10.12 čini mi se da je Poljak istrčao, pa onda ta utrka istrčana ponovo nakon ostale dvije.
i sandra nešto jako uzima
“imal’ ko jači?” … ja je ne bi volio sresti u mračnoj ulici
“imal’ ko jači?” … ja je ne bi volio sresti u mračnoj ulici

- branimir85
- Kontakt:
Vrhunske utrke na 400m večeras u obe konkurencije ,Kaczmarek s 48.96s je skinula poljski rekord koji je trajao
48god. i kojeg je držala jedna od najveći europski atletičarki Irena Szewinska i prva je europljanka nakon 28 god. i legendarne Perec koja je trčala sub -49 na 400m.
Talijani sve pripremili na kraju za novo zlato na 200m ,ali zajebo ih Mumenthaler
zato je Fantini sa solidnom daljinom došla do zlata u kladivu .Anita da se nije ozljedila prije 2 godine ,vjerujem da bi i dalje baca bez problema preko 75 m iako su i godine tu ,6 medalja za nju na EP.
Mayer gonja u desetoboju zadnju šansu za plasirat se na OI,još jedan velikan koji nikad neće osvojiti olimpijsko
zlato.
48god. i kojeg je držala jedna od najveći europski atletičarki Irena Szewinska i prva je europljanka nakon 28 god. i legendarne Perec koja je trčala sub -49 na 400m.
Talijani sve pripremili na kraju za novo zlato na 200m ,ali zajebo ih Mumenthaler

Mayer gonja u desetoboju zadnju šansu za plasirat se na OI,još jedan velikan koji nikad neće osvojiti olimpijsko
zlato.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Femke bol sa bar 20 metara prednošću pobijedila na 400 h
- branimir85
- Kontakt:
Kakav troskok i daljine.
Pichardo 18.04m , Diaz 18,18m / treći rezultat svi vremena.

Pichardo 18.04m , Diaz 18,18m / treći rezultat svi vremena.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Gledajući samo rezultate i natjecanja ove je vrhunsko EP ,palo je mnogo CRa i skinuti su neki koji su jako dugo
stajali poput ovog u M kugli. Fino je vidjeti da Europa napokon ima jake adute na 400m M za OI s dva britanca i
belgijancem ,jer zadnja europska medalja na 400m je već iz davne 1996god.
Ovo sinoć je sigurno bilo jedno od najbolji natjecanja u troskoku ikada i prvi put se desilo da na istom natjecanju
dvojica troskoče 18 m, raritet je i sam skok preko 18m jer u povijesti sa sinoćnim ih ima samo 17.
4x Edwards i Taylor
3x Pichardo
2x Clay
1x Tamgho,Diaz Fortun,Zango i Kenny Harisson
Europljani bi se trebali zahvaliti Kubancima za troskokaše,plus što Diaz Hernandez dobiva pravo da nastupi za Italiju
tik pred OI, nije nemoguće da u finalu OI imamo čak 6 kubanca ,a da na kraju Kuba ne osvoji medalju.
stajali poput ovog u M kugli. Fino je vidjeti da Europa napokon ima jake adute na 400m M za OI s dva britanca i
belgijancem ,jer zadnja europska medalja na 400m je već iz davne 1996god.
Ovo sinoć je sigurno bilo jedno od najbolji natjecanja u troskoku ikada i prvi put se desilo da na istom natjecanju
dvojica troskoče 18 m, raritet je i sam skok preko 18m jer u povijesti sa sinoćnim ih ima samo 17.
4x Edwards i Taylor
3x Pichardo
2x Clay
1x Tamgho,Diaz Fortun,Zango i Kenny Harisson
Europljani bi se trebali zahvaliti Kubancima za troskokaše,plus što Diaz Hernandez dobiva pravo da nastupi za Italiju
tik pred OI, nije nemoguće da u finalu OI imamo čak 6 kubanca ,a da na kraju Kuba ne osvoji medalju.
Holandija zlatna na 4x400 za žene, još jedno zlato za Femke Bol
uvijek su u olimpijskoj godini rezultati jaki, ali ovo nije normalno. hemija je očigledno dostigla novi nivo koji wada ne može pratiti
sve biće atletika i plivanje spektakularni u parizu
sve biće atletika i plivanje spektakularni u parizu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.