Zabranjeno u zgradama klasicne klime stavljati
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Ma daa, al u Svicarskoj ce mi prijatelj uzet, ovdje kod nas fejkova ko u pricialemsa je napisao/la: ↑07 jun 2024, 13:06Da na taj i mislim, jak je i sto se tice zvuka i bass-a
Vjerovatno ce uzet nesto ovako (za 3-4 stoje):
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ko da si adano iz Tutin il Pazaarleo1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 23:11Najgori autoprijevoznik na svijetu kojem je samo para bitna, a autobusi u fazi raspada. Da ne pricam o vozacima koji su nadrkani 24/7 i uglavnom voze ko da su na sicevima kartonske kutije, a ne ljudi. O aferi sa migrantima ne treba ni pricati. Studentska karta, ponavljam, studentska bihac - sarajevo je preko 60km, obicna oko 100km. Do prije godinu i nesto jace je studentska bila 42, normalna oko 60ak (govorim o povratnoj naravno). Koga vi pravite budalom? Meni, kao nekom iz krajine, je sarajevo najdrazi grad na svijetu ali sa ovim smecarima ne bih isao vise taman ga nikad ne vidio

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- numanumaye22
- Kontakt:
Pogresnu su oni drzavu izabrali za ganjati pravdu
Mogu samo oni nayebati dzaba. Samo pogledas snimak i vidis kakvi seljoberi to sve vode.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iskreno brate, ala-hami.Sage je napisao/la: ↑08 jun 2024, 05:54Ko da si adano iz Tutin il Pazaarleo1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 23:11Najgori autoprijevoznik na svijetu kojem je samo para bitna, a autobusi u fazi raspada. Da ne pricam o vozacima koji su nadrkani 24/7 i uglavnom voze ko da su na sicevima kartonske kutije, a ne ljudi. O aferi sa migrantima ne treba ni pricati. Studentska karta, ponavljam, studentska bihac - sarajevo je preko 60km, obicna oko 100km. Do prije godinu i nesto jace je studentska bila 42, normalna oko 60ak (govorim o povratnoj naravno). Koga vi pravite budalom? Meni, kao nekom iz krajine, je sarajevo najdrazi grad na svijetu ali sa ovim smecarima ne bih isao vise taman ga nikad ne vidio![]()

The saddest thing in life is wasted talent.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Vec 30 stepeni 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Nema klime

Braca to nije nesto s cim se treba nasladjivati vjeruj mi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ovi momci iz k*rton revolucije se iz godine u godinu trude da zadrže mjesto broj 1 najvećih debila u državi.
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Centre forward
- Kontakt:
Tri američke kompanije kao cijela kineska berza

Microsoft Corp., Nvidia Corp. i Apple Inc. u ovom momentu zajedno vrijede više od kineske berze.
Sa ukupnom tržišnom kapitalizacijom od oko 9,2 biliona dolara, tri najvrednije tehnološke kompanije prestigle su sve akcije u vrednosti od oko devet biliona dolara kojima se aktivno trguje na kineskom tržištu, isključujući Hongkong, javlja Bloomberg Adria, a prenosi Investitor.
Potražnja investitora za veštačkom inteligencijom (AI) dovela je mnoge akcije u tom sektoru na rekordno visok nivo.
Nvidia, koja je verovatno imala najviše koristi od mahnite potrošnje na veštačku inteligenciju u protekloj godini, beleži rast tržišne kapitalizacije na tri biliona dolara, čime postaje prva kompanija za čipove koja je postigla taj uspeh.
Gigant iz Santa Klare (Kalifornija) dominirao je na tržištu sa svojim veoma traženim proizvodima koji pomažu osnaživanju data centara za izvršavanje složenih računarskih zadataka iz domena vještačke inteligencije.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Krajišnik doseli u sarajevo i postane horda zla. To bi trebalo dobiti posebnu kategoriju mentalne bolesti.scholsey je napisao/la: ↑08 jun 2024, 11:20Iskreno brate, ala-hami.Sage je napisao/la: ↑08 jun 2024, 05:54Ko da si adano iz Tutin il Pazaarleo1946 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 23:11Najgori autoprijevoznik na svijetu kojem je samo para bitna, a autobusi u fazi raspada. Da ne pricam o vozacima koji su nadrkani 24/7 i uglavnom voze ko da su na sicevima kartonske kutije, a ne ljudi. O aferi sa migrantima ne treba ni pricati. Studentska karta, ponavljam, studentska bihac - sarajevo je preko 60km, obicna oko 100km. Do prije godinu i nesto jace je studentska bila 42, normalna oko 60ak (govorim o povratnoj naravno). Koga vi pravite budalom? Meni, kao nekom iz krajine, je sarajevo najdrazi grad na svijetu ali sa ovim smecarima ne bih isao vise taman ga nikad ne vidio![]()
![]()
it's football day
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VivaLaStella i 9 gostiju.