Đurbuzović je odlično odradio ove utakmice i rezultatski a i igra je bila na zavidnom nivou u odnosu na prethodne. Ne bi bilo loše i ako on ostane trener ili bar da bude član stručnog štaba.
* Kakvu golčinu dade omladinac Hamurović

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hajde nabroj mi koji je klub do sada doveo pojacanja osim Velez Mujana. Klubovi koji pocinju sezonu prije nas (Zrinjski, Borac i sarajevo) nisu doveli nikoga jos uvijek, ovi zadnji cak i nemaju trenera. Mi smo 12 dana prije pocetka priprema doveli trenera i sportskog direktora sto je sasvim ok.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 20:32Svake godine isto, dok drugi rade na pojacanjima i pripremaju se najbolje sto mogu.
Mi cemo opet novog trenera koji ce ostati na klupi Želje od 5 do 7 kola pa nogotrans.
Mozda neka prinova od igraca se ukaze slucajno.
E moj Željo.
Naveo sam iznad sta sam mislio. Citaj jbga.Zvornicka je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:34Hajde nabroj mi koji je klub do sada doveo pojacanja osim Velez Mujana. Klubovi koji pocinju sezonu prije nas (Zrinjski, Borac i sarajevo) nisu doveli nikoga jos uvijek, ovi zadnji cak i nemaju trenera. Mi smo 12 dana prije pocetka priprema doveli trenera i sportskog direktora sto je sasvim ok.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 20:32Svake godine isto, dok drugi rade na pojacanjima i pripremaju se najbolje sto mogu.
Mi cemo opet novog trenera koji ce ostati na klupi Želje od 5 do 7 kola pa nogotrans.
Mozda neka prinova od igraca se ukaze slucajno.
E moj Željo.
Pravo si iritantan sa negativom i pljuvanjem svega
E Gibroni, za ovo si u pravu. Moglo bi se desiti da na pripremo odemo sa: jakim UO, sefom struke i SD-om, sredjenom i spremnom okosnicom ekipe, bez da ikome kasne plate i da se jebbemo s nekakvim nenormalnim dugovima. Prvi put nakon koliko godina?
Ma kakvi mi ,nemamo trenera nemamo igraca, sutnutli Dinu.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑07 jun 2024, 23:36E Gibroni, za ovo si u pravu. Moglo bi se desiti da na pripremo odemo sa: jakim UO, sefom struke i SD-om, sredjenom i spremnom okosnicom ekipe, bez da ikome kasne plate i da se jebbemo s nekakvim nenormalnim dugovima. Prvi put nakon koliko godina?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.