Sto se tice mobilnih uzimaj 3.5 kW i to samo sa crijevom, da izduva topli zrak iz sobe. Bez toga dobijas obicni ventilator koji hladi samo kad sjednes pored klime.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sto se tice mobilnih uzimaj 3.5 kW i to samo sa crijevom, da izduva topli zrak iz sobe. Bez toga dobijas obicni ventilator koji hladi samo kad sjednes pored klime.
Imam osjecaj da bi i Verstappen dosao da nema ove sedmice trku
To vjerovatno neko sponzorise (kanton Sarajevo), ne mislim da im se isplati dolaziti u drzavu koja ima stanovnika kao neki grad u zapadnoj Evropi.
Zanimljivo je svako tržište koje nudi mogućnosti i saradnju za razne događaje, što Red Bull kao globalni brend sponzorira. Znaš i sam da se radi o širokoj lepezi ekstremnih sportova, motokrosa, auto-moto trke, pa BMX, skateboarding itd.
Mogu im samo yebat mrtvu majku, s obzirom da nemam pojma kako cu se kretati prema gradu u nedjelju.
Jah AustrijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:17
Probiješ ta brda, kao npr Austrijanci Alpe i vozis 130
Ja samo kažem da nije nemoguće moj brate. E sad, dokad će nam to izgledati kao špansko selo, ne znam.alemsa je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:23Jah AustrijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑07 jun 2024, 21:17
Probiješ ta brda, kao npr Austrijanci Alpe i vozis 130
Nije ti ni Ceska nesto s autoputevima
Nek prosire po dvije trake na obje strane, to bi bio znatni napredak.
Yebo majku arapi ludi za Prokoškim jezerom , ovi naši neće normalan put da naprave ne daju par lokalaca što ih voze džipovima za 50 eura
Lol mozda po tvom svatanju/tumacenju, nije nego je takav put brda, krivine, zato ti treba 6 sati do Bihaca. Idi helikopterom k'o Ramo i brzo ces stici, nea Bosna puno vazdusne linije. Odnosno nista nije daleko vazdusnom linijom u Bosni, da i to ne bi pogresno svationumanumaye22 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:20
Ta izjava je u rangu sa Combetovom da Bosna nije mala nego je brdovita, kad bi je poravnali, bili bi ko Amerika.![]()
![]()
K'o u onome filmu dalje nećeš moćiVensanKasel je napisao/la: ↑07 jun 2024, 22:00Yebo majku arapi ludi za Prokoškim jezerom , ovi naši neće normalan put da naprave ne daju par lokalaca što ih voze džipovima za 50 eura![]()
Najgori autoprijevoznik na svijetu kojem je samo para bitna, a autobusi u fazi raspada. Da ne pricam o vozacima koji su nadrkani 24/7 i uglavnom voze ko da su na sicevima kartonske kutije, a ne ljudi. O aferi sa migrantima ne treba ni pricati. Studentska karta, ponavljam, studentska bihac - sarajevo je preko 60km, obicna oko 100km. Do prije godinu i nesto jace je studentska bila 42, normalna oko 60ak (govorim o povratnoj naravno). Koga vi pravite budalom? Meni, kao nekom iz krajine, je sarajevo najdrazi grad na svijetu ali sa ovim smecarima ne bih isao vise taman ga nikad ne vidio