English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ja ne kontam hajp oko Ezea ali okej možda je do mene.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma imao dobru sezonu solidan igrac ali ono za iste pare mozes dovesti mladjeg i boljeg Olisea...
Klasicno crno krilo, igrac od 30ak miliona

I igrac tacno nivoa Palacea
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
E jbte, svi napuštaju City. Slučajnost?EXCL: Real Sociedad open talks to sign left back Sergio Gómez from Man City, initial negotiations taking place.
Gómez, expected to leave Man City this summer and Real Sociedad are looking for Kieran Tierney replacement.
Tierney returns to #AFC and Real like Gómez.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
A sta su tacno dokazali? Da mogu doci izgubiti i vratiti se kuci?Arnelv52 je napisao/la: ↑07 jun 2024, 11:15Treba i tebe povesti. Oni su se dokazali, ti se ipak konstantno dokazuješ a to je važnije. To što fali nečeg ne znači da fale ti igrači nego upravo to nečeg. Fale im igrači na sredini terena koji su igrali turnire i znaju kako se to igra pa makar to bio i ti. Još da naučiš fatati nijanse kad čitaš gdje bi ti bio kraj. Mogao bi ti tako i selektor postat.
- JayCatwright
- Kontakt:
Prosjecna repka bez Trenta
Engleska igra sporo, u odbrani bas slabi.
Koliko god Maguire bio los,u ovoj reprezentaciji njegova igra glavom mnogo znaci.
Selektor je prica za sebe.
Koliko god Maguire bio los,u ovoj reprezentaciji njegova igra glavom mnogo znaci.
Selektor je prica za sebe.
Koliko je Engleska loša
bućkuriš od ekipe, čini mi se da su malo i žrtva sopstvene širine jer pokušava svima dati šansu a 10ak dana prije prvenstva ne zna koja mu je najbolja odbrana i vezni red.
Ovo sa Trippierom na lijevom beku danas je bilo katastrofa i ta strana će im biti ogromna boljka ako se Shaw ne vrati a ni Walker se nije baš proslavio.

Ovo sa Trippierom na lijevom beku danas je bilo katastrofa i ta strana će im biti ogromna boljka ako se Shaw ne vrati a ni Walker se nije baš proslavio.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nije Engleska losa, naprotiv imaju odlicne igrace, nikad jacu generaciju.
Ali nemaju selektora, nemaju znanje da to iskoriste.
Ali nemaju selektora, nemaju znanje da to iskoriste.
Dogurat ce opet do polufinala/finala kao i na zadnjim prvenstvima.
Pa i nije baš.

Pogledaj samo ovu sliku.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobro mozda sam prtejerao, prihvatam

Ova skupina igraca mora igrati minimalno polufinale, sve ispod je grehota. Onda pogledaj rostere npr. Spanije, Italije ili Njemacke, uocit ces ne malu razliku u kvaliteti

Jbg ponavljam se vise, al opet kazem Engleska nema selektora, nema struku. Prije 3 godine kada su ih talijanski veterani pobjedili usred Londona u njihovoj avliju, vec sutra je Southgate trebao biti bivsi. A on i dalje vergla, pati i sebe i selekciju koju vodi i naciju kada ih prati.
Ovo nije ni blizu najjače Engleske..moguće da mogu napraviti dobar rezultat...ali repka sa Owenom,Terijem,Gerardom,Lampardom,Rio Ferdinandom,Runijem i ova ..ma ni blizu..
-
- Kontakt:
Sve potpisujem, jos si tu zaboravio spomenuti Beckhama, Sol Campbella, Ashley Colea...
Pola nabrojanih dobri samo za stari krkanski otocki fidbal. Nije ni cudo sto nikad nista nisu napravili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Skoro sav potencijal im je otisao na igrace koji otprilike okupiraju istu poziciju. Jude,Foden,Palmer su najboji centralno kada igraju i na toj poziciji igraju vecinom u svojim timovima. Kane i Saka su druge pozicije ali nisu klasicni centarfor i krilo. Kejnu je jedan od najboljih aduta izvlacenje nazad i proigravanje krila, dok i Saka nije aman prodoran i voli ulaziti u sredinu. Tako da izostankom Rashforda oni nemaju nekog brzinca naprijed koji moze napraviti razliku. Ne znam da li je Gordon spreman za ovaj nivo fudbala, tako da ce Southgate strucan kakav jeste, trpati ove naprijed a nece biti nikakvog ucinka. Ostatak ekipe osim je upitne kvalitete, tu prvenstveno mislim na pozicije gdje nedostaju Stones, Henderson i Shawlet3 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 14:12Dobro mozda sam prtejerao, prihvatamal samo pogledaj njihov potencijal - Bellingham, Foden, Kane, Arnold, Rice, Saka, Palmer itd.
Ova skupina igraca mora igrati minimalno polufinale, sve ispod je grehota. Onda pogledaj rostere npr. Spanije, Italije ili Njemacke, uocit ces ne malu razliku u kvaliteti![]()
Jbg ponavljam se vise, al opet kazem Engleska nema selektora, nema struku. Prije 3 godine kada su ih talijanski veterani pobjedili usred Londona u njihovoj avliju, vec sutra je Southgate trebao biti bivsi. A on i dalje vergla, pati i sebe i selekciju koju vodi i naciju kada ih prati.
Rođen s tobom da budem
Pa dobri su im defanzivci - Konsa, Stones, Geuhi, Gomez, Dunk, Walker, Shaw.
Francuzi su vjerovtno jaci na tim pozicijama, ali ostali nisu.
Sredina- Rice, Jude, Arnold (sve vrhunski igraci) uz njih talentovani Mainoo, Galagher. Sasvim dobra.
E golman je problem. Da sam ja njihov selektor
Pickford mi nikad ne bi branio. Ramsdale, Henderson ili bilo drugi, samo ne onaj cirkusant.
Uglavnom, ovo je top selekcija. Uz Francusku najjaca definitivno, ali sta vrijedi kad nemaju strucno vođenje i takticara na klupi. Southgate je ubjedljivo najslabija karika Engleske.
Francuzi su vjerovtno jaci na tim pozicijama, ali ostali nisu.
Sredina- Rice, Jude, Arnold (sve vrhunski igraci) uz njih talentovani Mainoo, Galagher. Sasvim dobra.
E golman je problem. Da sam ja njihov selektor

Uglavnom, ovo je top selekcija. Uz Francusku najjaca definitivno, ali sta vrijedi kad nemaju strucno vođenje i takticara na klupi. Southgate je ubjedljivo najslabija karika Engleske.
Ne znam koliko je Shaw fit, ako nije Gomez treba biti lb.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Osim Stonesa koji je top klasa, ostatak nabrojanih bezveze.
Walker i Trippier dali svoje, Shawa uništile povrede, ostali ispodprosječni.
To što igrač Crystal Palacea ili Ville vrijedi 40-50M samo jer igra u EPL ne znači puno na reprezentativnom nivou.
A neznalica Southgate nikome nije dao pravu šansu kada je trebalo, koji god igrao sa Stonesom je neuigran.
Nema obrane bez golmana. Sva trojica su smiješni u odnosu na golmane ostalih reprezentacija koje se mogu nadati trofeju.E golman je problem. Da sam ja njihov selektorPickford mi nikad ne bi branio. Ramsdale, Henderson ili bilo drugi, samo ne onaj cirkusant.
Zbroji golmana i obranu, jako loše za favorita.
Moderni golman mora biti komandant obrane i imati prisustvo koje ulijeva povjerenje, u Engleza je svaki golman od Seamena (prije Ronaldinha

Engleski napad je bez dileme uz Francuze najjači, ponajviše jer je Kane daleko najbolja devetka na turniru, ali džaba kad Southgate ima postavku ko da je obrana najjači dio ekipe. Uz trenera s m-dima koji bi igrao na gol više bi mogli pregaziti sve redom. Ovako svako takmičenje ispadnu jer se povuče umjesto da dokrajči protivnika i onda ide priča kako je falilo malo sreće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.