Ne sjećam se da smo nekada imali ovako aktivnog ministra.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Imamo bolje mlijeko, puter, sir i sl. od Svaba. Izbjegavajte Meggle i sl gluposti. Samo Milkos i Gracanica
Najjaci kefir.

Najjaci kefir.

Apsolutnobavariapivo je napisao/la: ↑06 jun 2024, 23:29Pršut>>>>PastrmaSage je napisao/la: ↑06 jun 2024, 07:51Mesara u Bingu na Sickom u Tz proda svinjetine ko da je u Širokom minimumArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jun 2024, 07:06Niste svjesni koliko ima domaćinstava u BiH kojima se 90% i više ishrane bazira na svinjskom mesu. I to najčešće osušenim.
Kulen>>>>Sudžuk
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni je cudno kako se do sada sa CG nismo bolje povezali.
I njima je u interesu da su bolje ceste, jer bi vise raje islo kod njih na more...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat
Navečer svakako ide neko voćealemsa je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:00Samo izbjegavaj poslije 7, to sam primjetio u zadnje vrijeme, ako jedem jaku mesinu poslije 7, probudim se u pola noca i ne mogu spavati, dok ako je nesto lagano spavam rega. Ne moze valjda organizam da vari k'o sto je vario, jebga godine cine svoje jarane.

Koševo Zapad
Jel ima neko onaj JBL zvucnik prijenosni, gledam uzet neki, samo me zanima koliko je jak otprilike, makar za 3-4 stoje bi morao bit vrhunski
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Uglavnom zbog toga što cijela naša granica sa Crnom Gorom ide kroz Republiku Srpsku. Evo recimo Šćepan Polje su počeli da rade bezbroj puta, odobrene pare, oni započnu da bi povukli taj novac i onda radovi stoje decenijama.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 jun 2024, 07:05Meni je cudno kako se do sada sa CG nismo bolje povezali.
I njima je u interesu da su bolje ceste, jer bi vise raje islo kod njih na more...
Ne znam jesi li išao tim putem, ako nisi - to ti je horor put, opasan po život.
Šteta jer taj kanjon bi mogao biti još veća turistička atrakcija samo kad bi se uložilo u putnu infrastrukturu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja ga maksimalno izbjegavam , ali pošto zadnja dva ljeta idem u Drač i treba mi minimalno 8 sati vožnje "moram" ići preko njega ...Virtu4l je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:00Uglavnom zbog toga što cijela naša granica sa Crnom Gorom ide kroz Republiku Srpsku. Evo recimo Šćepan Polje su počeli da rade bezbroj puta, odobrene pare, oni započnu da bi povukli taj novac i onda radovi stoje decenijama.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 jun 2024, 07:05Meni je cudno kako se do sada sa CG nismo bolje povezali.
Šteta jer taj kanjon bi mogao biti još veća turistička atrakcija samo kad bi se uložilo u putnu infrastrukturu.
Vozim po noći i baš je horor , sreća pa nema gužve jer te baš ubije u pojam da ti za 22 kilometra puta čini mi se treba pola sata minimalno

- Shategabri
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma buraz sa porodicom kada ideš i treba 8 sati , za uhar je sve sat i po pogotovo ...Shategabri je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:22Ma na Stolac, jest malo duže, al bolje nego tamo u onaj horor.
Uglavnom uvijek idemo na Trebinje i Gacko, ali prošle godine smo nešto išli u Tuzlu na aerodrom i iz Nikšića krenemo na Šćepan Polje. Ovaj drug ima BMW peticu 2020 godište, novo auto kunem ti se, još malo spušteno. Ne mogu ti opisati te muke, u jednom trenutku nemaš kud, nikad kraja onom makadamu, a nazad ne možeš. I polako, mic po mic, nikakvu štetu nismo napravili.Shategabri je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:22Ma na Stolac, jest malo duže, al bolje nego tamo u onaj horor.
Nikad više.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da je odvratan put preko Šćepan polja, jeste. Međutim, meni se nije učinio ništa lošijim od Svitave.
- feniksptica
- Kontakt:
Sta fali onom mostu.
Protjeraju ljudi i bus preko njega
.
Protjeraju ljudi i bus preko njega

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zavisi za šta ti treba, možda i ne trebaš toliko novca. Ja imam JBL GO 3 (koji je jedan od najmanjih i najjeftinijih) i prezadovoljan sam. Ako želiš da ti zvučnik podržava Party Mode i slično, onda ćeš morati platiti i nešto više.
Što se tiče snage, YouTube je pun review videa, a i svaki proizvođač je obavezan navesti izlaznu snagu.
Ako često putuješ vani, kupi ga vani. Ja sam svoj ulovio na akciji u Mülleru u Austriji za 25€, a ovdje bih ga platio 100 KM.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- feniksptica
- Kontakt:
Jedva nadjo, znam da si me spomeno.VensanKasel je napisao/la: ↑06 jun 2024, 11:09Evo mjesec i kusur dana bukti rat kod nas , šta kažu dežurni portal stručnjaci za ratna dešavanja @Surreal i @feniksptica ? Šta nas očekuje u narednom periodu ? Jeste li đe pročitali ?![]()
U narednom periodu nas ocekuje rat. Na mnogo frontova u Europi. Njemci polahko se pripremaju i drzava govori do 2029 da ce najkasnije. Ne mediji. Dalje, i kod nas ce prije toga jer je to jedini nacin za smjenu vlasti i bezbolni odlazak trenutnih vladajuci. I to ubrzo. Mnogo prije nego gore spomenuti očekivani sukob. Nazalost. Da ne bude zabune da ja to priželjkujem il nesto Boze sačuvaj al taj scenarijo za BiH je neizbježan...jer gdje god se Amerika i Rusija moggu nadjebavat a da ne bude direktan sukob..nadjebavat ce se.
Da se ne zaboravi spomenut da ideja velike Srbije i dalje snazno zivi u 80% Srba

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Ma i ja imam novo auto i radije biram malo duži put nego da ga lomim po džombi.Virtu4l je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:46Uglavnom uvijek idemo na Trebinje i Gacko, ali prošle godine smo nešto išli u Tuzlu na aerodrom i iz Nikšića krenemo na Šćepan Polje. Ovaj drug ima BMW peticu 2020 godište, novo auto kunem ti se, još malo spušteno. Ne mogu ti opisati te muke, u jednom trenutku nemaš kud, nikad kraja onom makadamu, a nazad ne možeš. I polako, mic po mic, nikakvu štetu nismo napravili.Shategabri je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:22Ma na Stolac, jest malo duže, al bolje nego tamo u onaj horor.
Nikad više.
Znam kako je tamo na ŠP, lagano kroz hercegovačka prostranstva i na Trebinje.
Doduše, ja sam znao ići i preko Dubrovnika na Neum, tako daVensanKasel je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:34Ma buraz sa porodicom kada ideš i treba 8 sati , za uhar je sve sat i po pogotovo

Koševo Zapad
- kraljttbvb
- Kontakt:
Isao sam na rating na Taru, put je kriza iz blizaVirtu4l je napisao/la: ↑07 jun 2024, 09:00Uglavnom zbog toga što cijela naša granica sa Crnom Gorom ide kroz Republiku Srpsku. Evo recimo Šćepan Polje su počeli da rade bezbroj puta, odobrene pare, oni započnu da bi povukli taj novac i onda radovi stoje decenijama.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 jun 2024, 07:05Meni je cudno kako se do sada sa CG nismo bolje povezali.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- numanumaye22
- Kontakt:
Rat je mozda u glavi Dine Klepefeniksptica je napisao/la: ↑07 jun 2024, 11:07Jedva nadjo, znam da si me spomeno.VensanKasel je napisao/la: ↑06 jun 2024, 11:09Evo mjesec i kusur dana bukti rat kod nas , šta kažu dežurni portal stručnjaci za ratna dešavanja @Surreal i @feniksptica ? Šta nas očekuje u narednom periodu ? Jeste li đe pročitali ?![]()
U narednom periodu nas ocekuje rat. Na mnogo frontova u Europi. Njemci polahko se pripremaju i drzava govori do 2029 da ce najkasnije. Ne mediji. Dalje, i kod nas ce prije toga jer je to jedini nacin za smjenu vlasti i bezbolni odlazak trenutnih vladajuci. I to ubrzo. Mnogo prije nego gore spomenuti očekivani sukob. Nazalost. Da ne bude zabune da ja to priželjkujem il nesto Boze sačuvaj al taj scenarijo za BiH je neizbježan...jer gdje god se Amerika i Rusija moggu nadjebavat a da ne bude direktan sukob..nadjebavat ce se.
Da se ne zaboravi spomenut da ideja velike Srbije i dalje snazno zivi u 80% Srba![]()
A Bild je ovdje zutilo u rangu Kurira u Srbiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.