Coric je najtrazeniji trener lige u ovom momentu, mozda i jedini koji ima sanse da napravi neku barem regionalnu karijeru. Imao je i jacih ponuda, ali covjek racionalno razmislja i hoce polako da napreduje.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 jun 2024, 17:06Ja Coricu predvidjam Basicevu sudbinu. Volio bih da se varam ali tesko se prevariti kad se slican scenario vec odigrao milion puta.
Uprava, bar na papiru, nista potentija od proslogodisnje.
O prinovama se gotovo i ne prica.
U sustini velike su sanse da nas ceka sezona poput prethodne.
Mislim da ga se ne moze porediti sa Basicem. Nije nemoguce da se pogubi, ne bi bio ni prvi ni zadnji, ali realno nije uporedivo.
Sto se tice UO, nisi vala u pravu. Dosta je potentiji nego dugo godina unazad. Sto isto tako ne znaci da ce dobro raditi, da se ogradim, ali ima tu jakih i sposobnih ljudi. Prinova ce isto tako biti, a mozda i pojacanja

Uglavnom, ja se ne bih zalijetao sa bilo kakvim predvidjanjima. Treba ljude podrzati i pustiti da rade, do sad je obecavajuce. Ako zaseru, zna se sta onda treba.
Edit: Vidim sad prestigao me covjek

gegenpressing je napisao/la: ↑06 jun 2024, 17:18Sam Jasko je jači od zadnje dvije uprave zajedno,a ovi ostali(dvojica-trojica) su jači i od Jaska pa ti stavljaj na papir šta hoćeš.
Što ja znam,ima pikiranih 6-7 igrača,sad nek trener probere,dovede šta mu treba.