FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naši ljudi moraju shvatiti da će sljedeća sezona biti jedna od najtežih otkad se igra ovo takmičenje. Pod naši ljudi mislim na Upravu i rukovodeće strukture kluba.
Ovoga puta jednostavno ne smijemo dozvoliti loše nizove kao prošle sezone. Četiri ekipe ispadaju iz lige, a ovoga puta nećemo imati Zvijezdu koja je otpisana u startu prvenstva. U ligu ulaze Radnik i Sloboda koji će biti ozbiljni rivali, posebno Radnik, jer Bijeljina je moćna sredina i sigurno će finansijski pomoći svoj klub. Sloboda mi je nepoznanica.
Zato nam ne trebaju nikakvi eksperimenti. Moramo veoma ozbiljno ući u sezonu. Zbog toga bih nastavio sa Dinom.
Ovoga puta jednostavno ne smijemo dozvoliti loše nizove kao prošle sezone. Četiri ekipe ispadaju iz lige, a ovoga puta nećemo imati Zvijezdu koja je otpisana u startu prvenstva. U ligu ulaze Radnik i Sloboda koji će biti ozbiljni rivali, posebno Radnik, jer Bijeljina je moćna sredina i sigurno će finansijski pomoći svoj klub. Sloboda mi je nepoznanica.
Zato nam ne trebaju nikakvi eksperimenti. Moramo veoma ozbiljno ući u sezonu. Zbog toga bih nastavio sa Dinom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hvala na insightsMarkoMaterazzi je napisao/la: ↑06 jun 2024, 11:40MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑06 jun 2024, 11:38Mislim da je katastrofa za Želju, tesko se nosio sa pritiskom u Posusju, a taman ce u Želji Jos ga nisam čuo da je povisio ton na treningu/utakmici. Previse je povucen i bojazljiv kao osoba. Zato mislim da je lose za Želju Pregazit ce ga pritisak gore, nece on dugo Znam ga privatno ima je ponudu Sarajeva ali se boja preuzetHansestadt je napisao/la: ↑06 jun 2024, 11:23
Bas me zanima, kakvo je tvoje misljenje o njegovom izboru?
Tacno takoVirtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2024, 11:48Naši ljudi moraju shvatiti da će sljedeća sezona biti jedna od najtežih otkad se igra ovo takmičenje. Pod naši ljudi mislim na Upravu i rukovodeće strukture kluba.
Nek urade neku probu s Coricem i Dinom u prijateljskim tekmama prije nego sto se zalete
Jer ne smijemo kiksati prvi dio ako mislimo prije svega ostati u ligi
Marko hvala na objektivnosti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- mamonelafo
- Kontakt:
A ta slika profila, je li punomasna ili neka slabija pavlaka?Virtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2024, 11:48Naši ljudi moraju shvatiti da će sljedeća sezona biti jedna od najtežih otkad se igra ovo takmičenje. Pod naši ljudi mislim na Upravu i rukovodeće strukture kluba.

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Cuj da dovedemo trenera na probuNoDi80 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:06Tacno takoVirtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2024, 11:48Naši ljudi moraju shvatiti da će sljedeća sezona biti jedna od najtežih otkad se igra ovo takmičenje. Pod naši ljudi mislim na Upravu i rukovodeće strukture kluba.
Nek urade neku probu s Coricem i Dinom u prijateljskim tekmama prije nego sto se zalete
Jer ne smijemo kiksati prvi dio ako mislimo prije svega ostati u ligi
Marko hvala na objektivnosti

Jos bukvalno najtrazeniji trener lige, trener godine

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
E to moraš pitati perjanice Samire Hurem i SFK 2000 Sarajevo.mamonelafo je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:43
A ta slika profila, je li punomasna ili neka slabija pavlaka?![]()
![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mamonelafo
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:53E to moraš pitati perjanice Samire Hurem i SFK 2000 Sarajevo.mamonelafo je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:43
![]()
![]()
![]()

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Ono što se mora priznati dotičnim damama je da imaju ukusamamonelafo je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:17Virtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:53E to moraš pitati perjanice Samire Hurem i SFK 2000 Sarajevo.mamonelafo je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:43
![]()
![]()
![]()
![]()

I ja počesto konzumiram gore navedeni artikal.
-
- Kontakt:
Top pavlaka, zaista nemam zamjerke
Za jos gurmanskih savjeta zapratite vitrinu FK Nja.

Za jos gurmanskih savjeta zapratite vitrinu FK Nja.
-
- Kontakt:
Na somun i udri
S Coricem potpisat ugovor na sto vise godina i pustiti covjeka da radi, ja vjerujem da ce rezultati doci mozda ne odma ali doci ce sigurno s njim, Sretno Coricu
Crni Cerak 🐦⬛
Moramo ovog covjeka istrpiti daleko najveci potencijal medju trenerima u ligi zna i on kao i mi da se ne mozemo takmiciti finansijski sa ova prva 4 kluba ali sad klub ima dovoljno para da se moze napraviti jedan dobar sistem sigurno je i on dobio garancije da se ide u projekat a ne da posle 4 kola dobije nogu u svakom slucaju sretno Coricu i Rahimicu
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- jointunija
- Kontakt:
Ubismo Partizan ko mraz paprike.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Kad sam ti javio za Corica?mamonelafo je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:17Virtu4l je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:53E to moraš pitati perjanice Samire Hurem i SFK 2000 Sarajevo.mamonelafo je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:43
![]()
![]()
![]()
![]()

Fk Željezničar.
- svrakino1921
- Kontakt:
url=https://postimages.org/]
[/url]
Željezničar deklasirao Partizan i plasirao se u četvrtfinale Kupa prijateljstva
Junori Željezničara odigrali su maestralnu utakmicu u trećem kolu grupe C i deklasirali vršnjake Partizana rezultatom 3:0.
Plavi su dominirali i u prvom i u drugom poluvremenu te na kraju zasluženo slavili trijumf koji im je donio plasman u četvrtfinale turnira.
Ekipa Željezničara je do vodstva došla u devetoj minuti kada je Alibašić na asistenciju Babaluka zatresao mrežu crno-bijelih.
U 34. minuti susreta uloge su se obrnule, ali ishod je bio isti. Alibašić je probio po desnoj strani i odigrao povratni pas, a Babaluk preciznim udarcem udvostručio prednost svog tima za 2:0.
U drugom poluvremenu Partizan je pokušao doći do gola koji bi ga vratio u utakmicu, no Željezničar je bio taj koji je postigao isti i to u 71. minuti kada je Bakir Karić fantastičnim udarcem postavio konačnih 3:0.
Kup prijateljstva će tako dobiti novog šampiona, s obzirom da je Partizan ovim porazom i definitivno završio nastup na turniru.
GOLEMA SI ŽELJINA ŠKOLO

Željezničar deklasirao Partizan i plasirao se u četvrtfinale Kupa prijateljstva
Junori Željezničara odigrali su maestralnu utakmicu u trećem kolu grupe C i deklasirali vršnjake Partizana rezultatom 3:0.
Plavi su dominirali i u prvom i u drugom poluvremenu te na kraju zasluženo slavili trijumf koji im je donio plasman u četvrtfinale turnira.
Ekipa Željezničara je do vodstva došla u devetoj minuti kada je Alibašić na asistenciju Babaluka zatresao mrežu crno-bijelih.
U 34. minuti susreta uloge su se obrnule, ali ishod je bio isti. Alibašić je probio po desnoj strani i odigrao povratni pas, a Babaluk preciznim udarcem udvostručio prednost svog tima za 2:0.
U drugom poluvremenu Partizan je pokušao doći do gola koji bi ga vratio u utakmicu, no Željezničar je bio taj koji je postigao isti i to u 71. minuti kada je Bakir Karić fantastičnim udarcem postavio konačnih 3:0.
Kup prijateljstva će tako dobiti novog šampiona, s obzirom da je Partizan ovim porazom i definitivno završio nastup na turniru.
GOLEMA SI ŽELJINA ŠKOLO
- svrakino1921
- Kontakt:
ŽELJO SRUŠIO PARTIZAN I PROŠAO U NAREDNU RUNDU
06/06/2024in Fudbal
0-1, Alibašić u 9. minutu
0-2, Babaluk u 34. minutu
0-3, Karić u 70. minutu
Partizan: 12 Hatunić, 3 Filipović, 5 Županjac, 6 Adžić, 8 Janković, 9 Stamenković, 10 Alilović, 14 Ninić, 16 Radosavljević, 17 Bajramović, 19 Ljubojevič.
Rezerve: 1 Banjić, 2 Ćuk, 4 Dragojević, 7 Došlov, 11 Martinović, 13 Virijević, 18 Radić.
Željezničar: 92 Alibašić, 5 Pašić, 6 Barimac, 7 Babaluk, 8 Karić, 9 Alibašić, 14 Efendić, 20 Hamurović, 23 Šabić, 25 Šemdin, 31 Alagić.
Rezerve: 40 Duškaj, 18 Zeničanin. 19 Džano, 21 Mešić, 22 Halilović, 24 Kolić, 26 Hasanić, 29 Goletić.
06/06/2024in Fudbal
0-1, Alibašić u 9. minutu
0-2, Babaluk u 34. minutu
0-3, Karić u 70. minutu
Partizan: 12 Hatunić, 3 Filipović, 5 Županjac, 6 Adžić, 8 Janković, 9 Stamenković, 10 Alilović, 14 Ninić, 16 Radosavljević, 17 Bajramović, 19 Ljubojevič.
Rezerve: 1 Banjić, 2 Ćuk, 4 Dragojević, 7 Došlov, 11 Martinović, 13 Virijević, 18 Radić.
Željezničar: 92 Alibašić, 5 Pašić, 6 Barimac, 7 Babaluk, 8 Karić, 9 Alibašić, 14 Efendić, 20 Hamurović, 23 Šabić, 25 Šemdin, 31 Alagić.
Rezerve: 40 Duškaj, 18 Zeničanin. 19 Džano, 21 Mešić, 22 Halilović, 24 Kolić, 26 Hasanić, 29 Goletić.
-
- Kontakt:
Ja Coricu predvidjam Basicevu sudbinu. Volio bih da se varam ali tesko se prevariti kad se slican scenario vec odigrao milion puta.
Uprava, bar na papiru, nista potentija od proslogodisnje.
O prinovama se gotovo i ne prica.
U sustini velike su sanse da nas ceka sezona poput prethodne.
Pročepit će negdje.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako ostanu starosjedioci i neki drugi mahalasi kao Mekic sto je bio potrosicemo brzo Corica jer svi znamo sta rade ovi starci buse trenera uz price ko je ovaj sta ovaj pametuje pojma nema i jos je tu rumeni papak koji ima historijat busenja svlacionice kad se dovedu karakterni momci u klub a otjeraju mahalasi onda mozemo ocekivati neki napredak
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- gegenpressing
- Kontakt:
Sam Jasko je jači od zadnje dvije uprave zajedno,a ovi ostali(dvojica-trojica) su jači i od Jaska pa ti stavljaj na papir šta hoćeš.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 jun 2024, 17:06Ja Coricu predvidjam Basicevu sudbinu. Volio bih da se varam ali tesko se prevariti kad se slican scenario vec odigrao milion puta.
Što ja znam,ima pikiranih 6-7 igrača,sad nek trener probere,dovede šta mu treba.
Brohra ribo se...