FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Mislim da Simonsa možete zaboravit, nema tih para za koje bi ga Psg pustio, to je ko kad bi neko od vas tražio da im izručite Musialu. A Wirtz iduće sezone skoro sigurno ostaje u Kusenu, tako da ova dvojica izlaze iz kombinacija (potonji barem za iduću sezonu). Vjerojatno će Eberl i Freund pronaći mlade talente koji se još nisu dokazali na velikoj sceni pa neće puno koštati, samo je pitanje koliki će bit "conversion rate" tih perspektivnih u vrhunske igrače.
Također je pitanje koliko bi navijači stvarno mogli istrpit lošije rezultate zbog sazrijevanja tih mladih talenata, jer jedno je deklarativno a drugo kad bi se takvi rezultati stvarno zaredali. Kad bi uvezali pešest utakmica bez pobjede bilo bi "gasi mješalicu motaj kablove", "svi trebaju počinit kolektivno samoubojstvo" itd. Osim toga Kane i Sane nemaju vremena čekat sazrijevanje kadra, nisu oni došli kod vas završit karijeru čekajući Godota.
Također je pitanje koliko bi navijači stvarno mogli istrpit lošije rezultate zbog sazrijevanja tih mladih talenata, jer jedno je deklarativno a drugo kad bi se takvi rezultati stvarno zaredali. Kad bi uvezali pešest utakmica bez pobjede bilo bi "gasi mješalicu motaj kablove", "svi trebaju počinit kolektivno samoubojstvo" itd. Osim toga Kane i Sane nemaju vremena čekat sazrijevanje kadra, nisu oni došli kod vas završit karijeru čekajući Godota.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dok real dovodi igraca, jednog od najboljeg na svijetu, za dzabe mi razmišljamono tamo nekom Froljlihu ili kako već
. Pokucat na vrata Pereza i probat dovest Rodryga koji se sad nece naigrati,kao nekad kad smo doveli Robbena. Ako mislimo pri smrdit realu treba nam puno novih vrhunskih igraca

Necemo prsmrdit niti klub zeli da ide tom politikom. Klub zeli prije svega utrefit trenera koji ce filozofijom igre unaprijedit klub, sto je meni i logicno razmisljanje jer bajern ipak igra u ligi koja "ne dozvoljava" da imas tim od milijardu i plata 300 mil, i koji ce uz ligu sampiona imati dvije, tri jake tekme godisnje. Bajern dok ne bude imao barselonu i atletiko kao konkutente nikad nece ni biti nesto iznad ovog sto jeste, ne da nece svjesno, vec ne moze niti je razumno razmisljati o tome.
Kad Arsenal izgubi od Bayerna, floskula kaže da je Bundesliga preslaba i to odgovara Bayernu.
Kad Bayern izgubi od Reala, floskula kaže je da je Bundesliga preslaba i to ne odgovara Bayernu.
Sredina je vjerovatno negdje između.
Kad Bayern izgubi od Reala, floskula kaže je da je Bundesliga preslaba i to ne odgovara Bayernu.
Sredina je vjerovatno negdje između.
- farinelli123
- Kontakt:
Kakvo je javno mnjenje o potencijalnim pregovorima sa Tahom?
Uprkos svim kolosalnim pogreskama, jos uvek mislim da je Upa bolji igrac od Taha kojeg nisam cestito gledao, ali sumnjam da je toliko dobar da bude starter.
Uprkos svim kolosalnim pogreskama, jos uvek mislim da je Upa bolji igrac od Taha kojeg nisam cestito gledao, ali sumnjam da je toliko dobar da bude starter.
•
Upa može proći (možda) u 3 iza, kad su četvorica od kojih bekovi odlaze naprijed i ne vraćaju se on je rupa bez dna.
Da budemo iskreni: Upa je napravio neke neoprostive greske, one koje se ne zaboravljaju...kao recimo onu kad su mu uzeli protiv MC i kada je Halland centriarao a Bernardo Silva glavom zabiofarinelli123 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 19:01Kakvo je javno mnjenje o potencijalnim pregovorima sa Tahom?

Sane je smotan u završnici i često ne pomaže dovoljno u defanzivi, ali kad igra angažirano on i Musiala su vam najpotentniji igrači u kadru. Što se tiče proslave golova to je stvar osobnog ukusa, bilo je dosta napadača koji skoro pa da i nisu proslavljali svoje golove - Balotelli, Shearer, Anelka, Santos, de Bruyne... U bivšoj yu ligi mislim da Bjeković nije slavio i znao čak tjerati suigrače koji su mu išli čestitati
Što se tiče stopera mislim da ni Tah ni Mekani nisu format za vas.

- Centre forward
- Kontakt:
Je li moguće da se sjećaš Bjekovića?
Sane je Neymar, ili Ney kako kažu forumski navijači Barse, za sirotinju. Nema konkretnosti koju su recimo imali Roben ili Savićević. To kad uzme loptu to vidi samo go, i tačka.
O svemu se može diskutovat', al' dok ne dodje neki WC veznjak imaćemo prošlu sezonu, ko god bude sjedio na klupi ili igrao na krilu.
Sane je Neymar, ili Ney kako kažu forumski navijači Barse, za sirotinju. Nema konkretnosti koju su recimo imali Roben ili Savićević. To kad uzme loptu to vidi samo go, i tačka.
O svemu se može diskutovat', al' dok ne dodje neki WC veznjak imaćemo prošlu sezonu, ko god bude sjedio na klupi ili igrao na krilu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ma kako se ne bi sjećao one legendarne generacije Vukotić - Bjeković - Zavišić, Vasović im je bio trener, kasnije je preuzeo Kaloperović.
- Centre forward
- Kontakt:
Zato što su igrali prije skoro pola vijeka, eto tako.
, baš ta generacija sa pokojnim Mocom.
Amidža mi je bio teški Partizanovac pa znam ih skoro sve od početka sedamdesetih do agresije, a naravno da se ja ne sjećam tih vremena, nažalost.

Amidža mi je bio teški Partizanovac pa znam ih skoro sve od početka sedamdesetih do agresije, a naravno da se ja ne sjećam tih vremena, nažalost.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ilija Zavišić je bio odličan dribler, mislim da je igrao na desnom krilu. Kasnije je igrao za Braunschweig kojeg je jedno vrijeme vodio i naš Rile.
Ali, O/T: čini se da ste blizu potpisivanja mladog Grude.
Ali, O/T: čini se da ste blizu potpisivanja mladog Grude.
Pa isto mozes reci i za zdravo krilo. Ne WC, nego zdravo krilo. WC krila je malo i ne mozemo dovesti nijedno.Centre forward je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:22O svemu se može diskutovat', al' dok ne dodje neki WC veznjak imaćemo prošlu sezonu, ko god bude sjedio na klupi ili igrao na krilu.
Uostalom, necemo mi dovoditi nikakve WC igrace. Praksa ce biti dovoditi ove mlade talente pa koji ispliva.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ko im ono bijase trener kad su "ukrali" ono prvenstvo Hajduku jer je sudija Maksimovic produzio utakmicu u Ljubaljni sve dok bas taj Bjekovic nije dao gol? Zavisic, pa posle Djelmas, dribleri koje je slobo koji lijevi bek mogao zaustaviti...
Meni je jedan od bitnih segmenata proslava gola, jer se osjecam kao neka vrsta budale kad ja kao navijac skocim a strijelac pljucne . To mi je neka vrsta zajednistva kad tim zajedno slavi..to pokazujue da mu je stalo do timskog uspjeha i kad smo vec kod Partizana, jedan je pokojni Mance po tom pitanju. Inace Sane je i van toga "polovara", cesto se zaleti pravo u igraca, a onda stane, nesto vija unaokolo...kad mu samo malo prejaku das loptu u for on nesto mlatara, odmahuju, uzdise...(da je vise Sadio Manea ruka mu se pozlatila). Za tolike pare odigrao je par dobrih i mozda jednu odlicnu utakmicu od kada je u Bayernu. Coman mi million puta drazi igrac, da o malom Telu ne govorim, cak i onaj Sarogaza ono par minuta sto je odigrao je grizao, istina bez nekog konkretnog ucinka, ali nije ni imao konkretno vrijeme.ledar je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:32Sane je smotan u završnici i često ne pomaže dovoljno u defanzivi, ali kad igra angažirano on i Musiala su vam najpotentniji igrači u kadru. Što se tiče proslave golova to je stvar osobnog ukusa, bilo je dosta napadača koji skoro pa da i nisu proslavljali svoje golove - Balotelli, Shearer, Anelka, Santos, de Bruyne... U bivšoj yu ligi mislim da Bjeković nije slavio i znao čak tjerati suigrače koji su mu išli čestitati![]()
@Dilah
Bio je to legenda Toma Kaloperović.
Inače, pljuckanje nije u redu, ali ne volim nikako kad se grle, ljube, maltene i žvale, ili kad jedan leži na travi a svi naskaču na njega pa onda jedni na druge, sve mi to miriše na pe.derluk.
Bio je to legenda Toma Kaloperović.
Inače, pljuckanje nije u redu, ali ne volim nikako kad se grle, ljube, maltene i žvale, ili kad jedan leži na travi a svi naskaču na njega pa onda jedni na druge, sve mi to miriše na pe.derluk.
Hehe, ima ponekad i pretjerivanja ali ako si igrao nekada znaš kako emocije mogu da ponesu, da tek kasnije skontaš da si naskako na nekoga (hvala Bogu ja sam igrao u odbrani pa su rjetko naskakivali na mene
Dokad misle razvući sapunicu oko Daviesa staviti rok 24h hoćeš/nećeš pijaca.Ovako tapkamo u mjestu ne možeš nikog dovesti dok ovi presipaju iz šupljeg u prazno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne mozes stavljati rokove kad nema nesto zainteresovanih za njega. Ne da niko 30mil, a on ako ostane do kraja dobija fin signing bonus od nekoga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije to rijetka pojava. Pogotovo kod paša mrkalja, naročito oni koji isplivaju iz ničeg i trenutna slava im pomuti razum.
Nije da ne možemo bez njega, ali opet ona brzina, mladost...
Jeste gorući problem i treba to rješavati na vrijeme. Još više iz razloga što na sljedećoj fudbalskoj smotri neće biti u fokusu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.