Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Kod nas treba dosta zakona usvojiti npr zakon o sportu, zakon o zabrani finansiranja pokitickih partija iz drzavnog budzeta, policiji dati ovlasti da mogu uz sumnje hapsiti sudije i tuzioce
Takodjer treba regulisati mnoge zakone
Realno kazne su smijesne zato se mnoga krivicna djela ponavljaju
Kad opalis 20.000 po dzepu , kad nekom das 50 godina zatvora, zapitat ce se mnogi
Takodjer treba regulisati mnoge zakone
Realno kazne su smijesne zato se mnoga krivicna djela ponavljaju
Kad opalis 20.000 po dzepu , kad nekom das 50 godina zatvora, zapitat ce se mnogi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 jun 2024, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
ovo je jedna od najboljih stvari koje imamo i ti bi to ukinuo

Normalno da treba zabraniti hahhaha
Ako nisu u stanju finansirati stranku bez drzavnog budzeta znaci da nisu sposobni
Preko 7 miliona tri **** stranke uzmu za izbornu kampanju i jos ostale nisam ni racunao
To je za zatvora
Za te pare mozemo avione kupovati svake godine, zdravstvenu opremu, pomoci ugrozenima…
To je jedan od vecih problema o kojem se skoro pa nikako ne prica
Mogli smo 1000 km autoputa imati sta su para uzeli
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
nije to za zatvora nego je to mogucnost da svi imaju finansiranje rada stranki i kampanja, da nema toga vladajuca stranka bi uzela sve sebi i opozicija ne bi imala nikakvih sredstava, to se desava u Srbiji gdje je sns poklopio sve i ima nemjerljivo financijsku korist od drzavnih preduzeća, i odmah je pet koraka ispred svih ostalih stranakaNoDi80 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:26Normalno da treba zabraniti hahhaha
Ako nisu u stanju finansirati stranku bez drzavnog budzeta znaci da nisu sposobni
Preko 7 miliona tri **** stranke uzmu za izbornu kampanju i jos ostale nisam ni racunao
To je za zatvora
Za nase balkanske demokratije ovaj sistem finansiranje rada stranaka je savrsen primjer, jedini koji su protiv toga su likovi iz stranaka koje bi poklopile sav kesh iz JP i onda u tren oka ugasile svu konkurenciju

Svi bi dali ovlasti policiji a kad policija postupa, svi se fataju mobitela da snime ako policajac opuca vaspitnu ko ovome na šinama recimo. I onda komentari: ja, obukli uniformu, oni frajeri, gledaj stomaka, uhljebi i sl. Sve dok ovakvi (ovaj parkirani i i sl) ne pocnu gazit a vec gaze narod, nece se narod dozvat pameti. Ovdje narod vise voli krimose nego policiju. Covjece kad se sjetim sudjenja Turkovicu pa ono Zike kralj pa vako-nako, pa kad je se kacio sa specijalcem u sudnici, razvalio bi ga Zike itd.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Kontam sta hoces da kazesTefalTava je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:31nije to za zatvora nego je to mogucnost da svi imaju finansiranje rada stranki i kampanja, da nema toga vladajuca stranka bi uzela sve sebi i opozicija ne bi imala nikakvih sredstava, to se desava u Srbiji gdje je sns poklopio sve i ima nemjerljivo financijsku korist od drzavnih preduzeća, i odmah je pet koraka ispred svih ostalih stranaka
Za nase balkanske demokratije ovaj sistem finansiranje rada stranaka je savrsen primjer, jedini koji su protiv toga su likovi iz stranaka koje bi poklopile sav kesh iz JP i onda u tren oka ugasile svu konkurenciju![]()
Ali moze se i to regulisati s nekim limitima i zabranama
Ako je neka stranka vladajuca ne znaci da moze da pumpa kes u svoju stranku
Ili narod ili vozdra
Mater im **** 7 miliona potrosli na avionske karte u 2 godine
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sage je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:36Svi bi dali ovlasti policiji a kad policija postupa, svi se fataju mobitela da snime ako policajac opuca vaspitnu ko ovome na šinama recimo. I onda komentari: ja, obukli uniformu, oni frajeri, gledaj stomaka, uhljebi i sl. Sve dok ovakvi (ovaj parkirani i i sl) ne pocnu gazit a vec gaze narod, nece se narod dozvat pameti. Ovdje narod vise voli krimose nego policiju. Covjece kad se sjetim sudjenja Turkovicu pa ono Zike kralj pa vako-nako, pa kad je se kacio sa specijalcem u sudnici, razvalio bi ga Zike itd.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Naravno, ali nije fer porediti meso u globalu s Bosnom kad su krmeca rebra 5-7 km, a govedja 15-20km. Logicno da ce se ovo jeftinije daleko vise prodati.ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 jun 2024, 07:06Niste svjesni koliko ima domaćinstava u BiH kojima se 90% i više ishrane bazira na svinjskom mesu. I to najčešće osušenim.
Za 70% svijeta Bosanska kuhinja je ne priustiva. A i Bosna taljiga iznad ocekivanja
-
- Kontakt:
Re: Chat
Aleme kralju, idi se napucaj mesine, pusti statistiku i bakrače 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I tih sedam miliona je mala cifra kad vidis koliko ljudi je putovalo, u ti cifru je ukljuceno cijelo vijece ministara sa svim ministarstvima plus oba parlamentarna doma, samo kod nas ispadne to kao neka senzacionalna vijest a vidis da je prosjecna cijena karte bila oko milju marakaNoDi80 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:41Kontam sta hoces da kazesTefalTava je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:31nije to za zatvora nego je to mogucnost da svi imaju finansiranje rada stranki i kampanja, da nema toga vladajuca stranka bi uzela sve sebi i opozicija ne bi imala nikakvih sredstava, to se desava u Srbiji gdje je sns poklopio sve i ima nemjerljivo financijsku korist od drzavnih preduzeća, i odmah je pet koraka ispred svih ostalih stranaka
Za nase balkanske demokratije ovaj sistem finansiranje rada stranaka je savrsen primjer, jedini koji su protiv toga su likovi iz stranaka koje bi poklopile sav kesh iz JP i onda u tren oka ugasile svu konkurenciju![]()
Ali moze se i to regulisati s nekim limitima i zabranama
Ako je neka stranka vladajuca ne znaci da moze da pumpa kes u svoju stranku
Ili narod ili vozdra
Mater im **** 7 miliona potrosli na avionske karte u 2 godine

Bundesliga je napisao/la: ↑06 jun 2024, 12:55Aleme kralju, idi se napucaj mesine, pusti statistiku i bakrače![]()

Dobro je i to nekad, ali i sa parizerom, suhim mesom i sudzukom

-
- Kontakt:
Nikad mi nece biti jasni ljudi koji jedu pastetu i salamu zajedno...kao ni oni sto stavljaju majonez na picu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Centre forward
- Kontakt:
Nikad u životu nisam vidio da neko skupa jede paštetu i salamu, a nagled'o sam se svega u ranoj mladosti.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
ProbajCentre forward je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:53Nikad u životu nisam vidio da neko skupa jede paštetu i salamu, a nagled'o sam se svega u ranoj mladosti.

Narezes parizera, suhog i sudzuke, otvoris pastetu, umocis kiflu i onda ovo troje ostalog skupa.

Dobra stvar
A i mos to sve poredati u kiflu i namazati argetom

- Shategabri
- Kontakt:
Argeta i majoneza kombinacija?19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:45Nikad mi nece biti jasni ljudi koji jedu pastetu i salamu zajedno...kao ni oni sto stavljaju majonez na picu
Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vrh vrhova.Shategabri je napisao/la: ↑06 jun 2024, 14:06Argeta i majoneza kombinacija?19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:45Nikad mi nece biti jasni ljudi koji jedu pastetu i salamu zajedno...kao ni oni sto stavljaju majonez na picu

@vendetta zar nije pica jelo gdje na tijesto baciš ono što imaš u kući. Bar sam negdje tako čuo. I da, a šta kažeš na kajmak kad se otrese Mahirova pica? :
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 06 jun 2024, 14:12, ukupno mijenjano 2 puta.
- Centre forward
- Kontakt:
E, jedino tako.alemsa je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:57ProbajCentre forward je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:53Nikad u životu nisam vidio da neko skupa jede paštetu i salamu, a nagled'o sam se svega u ranoj mladosti.![]()
Narezes parizera, suhog i sudzuke, otvoris pastetu, umocis kiflu i onda ovo troje ostalog skupa.
Dobra stvar
A i mos to sve poredati u kiflu i namazati argetom![]()

Ja sam vjerovatno jedini Bosanac koji ne voli suho meso, al' fakat. Ne volim ni u kuhanju, čak ni u grahu. Za meze mi je uvijek bilo najgore kad ekipa to mezeti. Onda sam mor'o ljuto pit' uz čašu vode.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Vjeruj da ja jesamCentre forward je napisao/la: ↑06 jun 2024, 13:53Nikad u životu nisam vidio da neko skupa jede paštetu i salamu, a nagled'o sam se svega u ranoj mladosti.

Namaze hljeb pastetom i onda salamu baci preko toga.
@Maroon jest pica nastala tako sto je sirotinja u Italiji bacala na tjesto sve sto je imala u tom trenutku, ali opet mi majoneza ne ide nikako uz to.
@Shategabri nisam to probao, ne volim majonezu nikako
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kraljttbvb i 22 gosta.