Ma i to ali, od ovih mladjih glumaca ja ne znam nikog. A sve najbolje sto smo imali polako ode.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑05 jun 2024, 17:23baš strašno, dokaz da smo mi sve stariji i stariji![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
aleme šta te htjedoh pitat , gledam skoro neki film cupon fraud neke zayebancije
jel i sad to tamo aktualno u njihovoj kulturi ovako kako sam gledao po filmovima , da se to skuplja i da imaju dobre popuste , ili je to samo na filmovima
iako mislim da ti to ne pratiš ni 5% zato što si situirani Texan
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Makar se vide tablice 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Nisam u ovom konkretno ali mi se x puta dešavalo ovako nešto, i to redovno oko SCC-a brude iz Metropolisa ovo rade, pokenjarim im se u bradicu i uske pantolice svima, trombozu im izazvala svima amin.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dje ti sad dodje do Arapa.alemsa je napisao/la: ↑05 jun 2024, 20:44Brate mili eto ti Arapa i Turske, Bosna jaca od njih. Jebte sa Bosancima raspravljam o mesu, a 90% im obroka sadrzi mesina. Bude se i spavaju s mesom. Mesojedi zesci vazda bili i ostali, i to kosta za njihove uslove sigurno (nije jeftino), ali ih libo jer vole. Bili bi inace Indija, izmisljali hranu s rizom.soko je napisao/la: ↑05 jun 2024, 19:28Svugdje se najvise konzumira jeftnije meso.
U BiH najvise piletina, pa onda govedina jer imas 50 % muslimana iako nije svinjetina daleko iza.
Jagnjetina jako malo i sigurno da ljudi jedu jeftiniju govedinu. Ne bifteke itd. Teletinu francuzu i italijani jedu. Sigurno se mogu naci podatci i o tome.
@rollman
Valero/circle K
Nego hajde kad me jbs da se vratim
Asteriks je napisao da je BiH isprod prosjeka u europi sto se tice konzumiranja mesa. Ti napisa za krmetinu. Ja ti stavi podatke za govedinu i svinjetinu
Evo ti data sto sam sad pull i napravio prosjek.
Ako laze data, lazem i ja.
Sto se tice konzumiranju mesa, BiH pri dnu. Od 44 drzave, BiH na 39 mjestu
Govedina ispod prosjeka. Jagnjetina skroz malo. Sta reci za spance ili portugalce onda?

Najjači su ovi što voze auto 20+ godina staro i bahate se njim. Kakav mentalni sklop.

Treba dati dozvolu sredstvima javnog saobraćaja da samo prođu kroz ovakve, pa blokiraj.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Samo taj rad:
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Jesi ti na kraju rijesio onaj dug sto ti je rođak dugovao 700KM? Cini mi se da si ti to ovdje pisao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma bolan pisao mu, on mi uhvatio priču kako je baš sad ušao u neki posao i da se ne sekiram za pare, a evo bgm ja ih još vidio nisam.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:55Jesi ti na kraju rijesio onaj dug sto ti je rođak dugovao 700KM? Cini mi se da si ti to ovdje pisao
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ma ne brini se...neces ih ni vidjetiSurreal je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:13Ma bolan pisao mu, on mi uhvatio priču kako je baš sad ušao u neki posao i da se ne sekiram za pare, a evo bgm ja ih još vidio nisam.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:55Jesi ti na kraju rijesio onaj dug sto ti je rođak dugovao 700KM? Cini mi se da si ti to ovdje pisao

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- JayCatwright
- Kontakt:
Dobra muzika

Uzivao sam gledajuci kako ih kupi sve redom, mogao bih ovo raditi citav zivot za 600 KM
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sve je ovo policija kriva. Da rade svoj posao, ne bi se slične stvari desavale...
Ne znam što ne bi uradili nadzemnu prugu (jel ono u Cikagu tako).akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 19:50ova bi bila zanimljiva ruta, malo uzbrdice, malo skretanja, ovo sto sad imamo skroz monotono za voznju![]()
Izbetoniras stubove i nema problema za saobracaj, ideš iznad auta.
Nova pruga što povezuje novi i stari Kairo je tako urađena, ne smetas nikako automobilskom saobraćaju...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
soko je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:44
Dje ti sad dodje do Arapa.
Asteriks je napisao da je BiH isprod prosjeka u europi sto se tice konzumiranja mesa. Ti napisa za krmetinu. Ja ti stavi podatke za govedinu i svinjetinu
Govedina ispod prosjeka. Jagnjetina skroz malo. Sta reci za spance ili portugalce onda?
![]()
Sto se tice govedine Bosna je 40 na svijetu od 185 drzava/regija, duplo vise od Srbije, vise od Hrvata, Spanije, Saudijske Arabije, Irana, Pakistana itd. Od drzava gdje su muslimani vecina top 5 na svijetu recimo.
Ove drzave sto su ispred velika vecina su ekonomski jaci od BiH. Ne racunam drzave poput Argentine jer je govedina sve sto imaju jel.
Govedina je skuplje i bolje meso od krmetine, s obzirom na ekonomsku situaciju u BiH jedu zavidno dosta govedine i ostalog mesa (minus krmetine), poredeci sa x drzava, koje to ne mogu priustiti.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemoguće sa je u BiH prosjek koze i janjeta 300 grama godišnje, kurbani, pečenja…
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
I sta to sad ima sa Europom i ovim sto su likovi gore naveli?alemsa je napisao/la: ↑05 jun 2024, 23:15soko je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:44
Dje ti sad dodje do Arapa.
![]()
Sto se tice govedine Bosna je 40 na svijetu od 185 drzava/regija, duplo vise od Srbije, vise od Hrvata, Spanije, Saudijske Arabije, Irana, Pakistana itd. Od drzava gdje su muslimani vecina top 5 na svijetu recimo.
Ove drzave sto su ispred velika vecina su ekonomski jaci od BiH. Ne racunam drzave poput Argentine jer je govedina sve sto imaju jel.
Govedina je skuplje i bolje meso od krmetine, s obzirom na ekonomsku situaciju u BiH jedu zavidno dosta govedine i ostalog mesa (minus krmetine), poredeci sa x drzava, koje to ne mogu priustiti.
Popusti nekad jbg ja. Vidis da nisi u pravu, reci jbg napisi upravu ste daleko ispod prosjeka sto se tice mesa i ispod prosjeka sto se tice govedine u Europi. Tu se zavrsava prica, ne treba mjenjati temu
- Marsal
- Kontakt:
Ma nije to baš tako lako, ja sam psa raspolovio lokomotivom, podleti idiot pod mašinu, nisam 3 dana mogao spavati. Nedo Bog čovjeka koliki god da je kreten povrijedit, kamoli ubit.JayCatwright je napisao/la: ↑05 jun 2024, 22:48Uzivao sam gledajuci kako ih kupi sve redom, mogao bih ovo raditi citav zivot za 600 KM
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne znam ni ja. To su podatci takvi.BosniaBoston je napisao/la: ↑05 jun 2024, 23:31Nemoguće sa je u BiH prosjek koze i janjeta 300 grama godišnje, kurbani, pečenja…
Al i kad skontas kad npr ti jedes jagnjetinu? Prosjek neki, ja sam prosle godine okrenuo jagnje. Ove nisam. Pojeo sam ova dva rebra sa rostilja prosli mjesec.
Ovo po mom nekom krugu, sto se tice zena, jako malo da koja jede. Pravimo jagnje mora biti piletine za njih

Zadnja izmjena: soko, dana/u 05 jun 2024, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.