Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

gruezi
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la gruezi » 27 mar 2011, 18:12

nije los visca sigurno je za klasu bolji od maletica ali njegova nesreca pa je bosnjak a ima vec dosta bosnji u repci

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 27 mar 2011, 18:34

gruezi je napisao/la:nije los visca sigurno je za klasu bolji od maletica ali njegova nesreca pa je bosnjak a ima vec dosta bosnji u repci
Čuo sam i da je prekucao prvotimce reprezentacije u Hrasnici, kad su ih pobijedili 1:0. Kažu, bio nezaustavljiv.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 28 mar 2011, 00:14

Željovac je napisao/la:
gruezi je napisao/la:nije los visca sigurno je za klasu bolji od maletica ali njegova nesreca pa je bosnjak a ima vec dosta bosnji u repci
Čuo sam i da je prekucao prvotimce reprezentacije u Hrasnici, kad su ih pobijedili 1:0. Kažu, bio nezaustavljiv.
Izbacio je dva tri puta iz takta Mujdzu isto kao i Tomecaka i Kufrea.Talenat je neosporan moze postati veliki igrac.Sad je po meni najbitniji momenat u njegovoj karijeri.U Zelji je najbolji igrac bez ikakve sumnje,ali moze on i jos bolje.Momak je skroman i sportski nastrojen :mrgreen:
AMAR OSIM!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 mar 2011, 08:57

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bh-f ... ende/54099

Ovaj tip je definitivno za legende :lol: 8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 28 mar 2011, 12:19

Molim vas pa zar tako malo znate o fudbalu.Porediti Višću i Lulića je smiješno.Višća je još mlad ,dobar za jedno poluvrijeme,i treba mu još mnogo znoja da prolije.
Možda da ste ga poredili sa Subašom onda uredu,ali sa nekim iz repke (prvog sastava)daj ba nemojte biti smiješni.
Pred momkom je sigurno svijetla budućnost i to je neupitno ali sad direktno u repku ,e pa malo je previše.
On sigurno ima jakog menadžera jer čim je dopro do "A" tima onda mogu misliti kako ga gura.
Ipak sve najbolje mu želim,samo da ne propadne kao naši Husejnović ,Slomić pa i skoro Bekić....Mamić se već dokazao po uništavanju Bosanskih talenata.....

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 mar 2011, 14:45

deset je napisao/la: On sigurno ima jakog menadžera jer čim je dopro do "A" tima onda mogu misliti kako ga gura.
:lol: Ova je jaka. Dopr'o je do treninga sa A reprezentacijom i baš je bezobrazno reći da je to uspjeh menadžera sa igračem kakav je Višća. Šta bi tek za Subašića rekao :roll: Nemoj više, sviju ti ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 mar 2011, 15:43

Subasic lijevi bek. Repka nema takvog.
Visca nije lijevi bek koliko se meni cini. Dobar igrac, ali ima tu Lulic, Salihovic koje treba izbaciti iz prvih 11 da bi on igrao. Onda ima jos Mahmutovic, Bukva pa Haurdic koji isto tako mogu igrati tu poziciju. A sigurno Visci nece biti lako izbaciti Senu i Seju. Mahmutovic igra sve bolje, jedan od prvih koji treba da dobije sansu u prijateljskim. Bukvu je malo zeznula povreda a momak se je pokazao u EL, npr protiv Juventusa. Haurdic slabo igra u zadnje vrijeme.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 mar 2011, 15:57

Da ne idemo u dalju raspravu. Nisam ni govorio je li Višća za reprezentacije. Samo kažem da je bezobrazluk reći da ima strašnog menadžera, jer je odradio jedan trening sa A reprezentacijom. Mislim da bez ikakvog guranja zaslužuje više.

A kratko ću samo reći da ne mislim da Subašić nudi nešto više od te reference "lijevi bek". Možda još dodati "relativno mladi". Imamo sigurno i još takvih.

Visca el Višća!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 mar 2011, 16:41

I Višća i Subašić su daleko od reprezentacije. Prema nekom osobnom sudu... Višća mi je drag zbog kluba u kojem igra, ali mu treba još puno rada za A selekciju.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 mar 2011, 17:15

MinistaR je napisao/la:I Višća i Subašić su daleko od reprezentacije. Prema nekom osobnom sudu... Višća mi je drag zbog kluba u kojem igra, ali mu treba još puno rada za A selekciju.
Kad je Visca presao u Milan ili Gradacacku Zvjezdu :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 mar 2011, 17:50

harishp je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:I Višća i Subašić su daleko od reprezentacije. Prema nekom osobnom sudu... Višća mi je drag zbog kluba u kojem igra, ali mu treba još puno rada za A selekciju.
Nekad je bolje zadržati komentar za sebe. I, da, strašno si me uvrijedio.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 28 mar 2011, 17:57

MinistaR je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Nekad je bolje zadržati komentar za sebe. I, da, strašno si me uvrijedio.
Harise, čovjek je naglasio da mu je klub "drag", ne da navija za njega kao što je to slučaj sa Zvijezdom ili Milanom. Upadica ti nema smisla, no offence. :mrgreen:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 mar 2011, 17:59

Mozda bi mi tako rekao i prije jedno recimo 5-6 godina za Dzeku.
A vidi ga sad. ;)
Sto se tice klubova,nema vrdanja.Ko te duze poznaje zna da ti prvo crvena boja na pameti,malo bjele vise crne.Plava sjor @ministar u te tvoje klubove nikako ne prilici. :mrgreen:
P.S Ima i ona ko mi je drag ja ga ......... :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 mar 2011, 19:24

Sta se svadajte vise Dobar je Maletic .. trebali bi svi da shvatimo da je sutra DAN D za nasu reprezentaciju i sutra ce bit sve jasno.. Nadam se da ce sve zavrsiti okej
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 mar 2011, 21:52

Maletica sam iskreno samo jednom vidio u akciji i to bas u utakmici protiv Rumunja i nije me zadivio,
pogotovo njegovi centarsutevi koji su izgledali kao da covjek jednostavno nema snage da ih izvrsi !

P.S Svaka cast zmajevima na borbenosti, iznenadili su me predstavom definitivno, a da nije bilo tog nespretnog
gola i slabe reakcije naseg golmana siguran sam da bi ih pobjedili i sa vecom razlikom jer smo bili dominantni cijelu utakmicu. Nadam se da cemo ovako i nastaviti !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 29 mar 2011, 14:06

Jednom odletece ptice
ulice nase ostace bez sunca
covek ispratice zenu
dugo na vetru on stajace sam

Jednom odlazi svako
putem svog zivota
na rastanku srce samo kaze
ja cu se vratiti

Ref.
A sad adio
a sad adio
i ko zna gde
i ko zna kad

Gledam nepoznata lica
svaki taj covek ja bih mog'o biti
gledam, ljube se i placu
svi putuju, ja ostajem sam

Gledam oci decaka
vraca me detinjstvu
pogasena svetla na peronu
takva si, mladosti

A sad adio
a sad adio
i ko zna gde
i ko zna kad

................
:cry: :cry: :cry:
Joint_fc

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 mar 2011, 15:03

volim suspenziju samo zato sto ce cigani otici, ali ovaj put smo najbilzi da se plasiramo na Euro :oops: :cry:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 mar 2011, 15:12

QUARESMA 18<<< je napisao/la:volim suspenziju samo zato sto ce cigani otici, ali ovaj put smo najbilzi da se plasiramo na Euro :oops: :cry:

Ne znam iz cega izvlacis to da smo najblizi kada prvi sigurno necemo biti a poznato je da drugi vodi samo u kvalifikacije, ili dva najbolja druga koliko sam upoznat. A do sad smo bili vec u dosta baraza pa opet nismo iskoristili... Ja vise neeam misljenje o ovome, sve je u kurcu odavno, koji su to idioti j.. majku!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Arnel.S
Kontakt:

Post Postao/la Arnel.S » 29 mar 2011, 15:29

Pa ljudi ova odluka je najbolja definitivno, ali da li ce BiH imat ikad ovakvu reprezentaciju za Evropsko ili Svjetsko, tesko. Imali su i uigranost i disciplinu i samopouzdanje, sve sto je potrebno da se stupi na veliku scenu, ali ovi ljudi su nam to oduzeli, tacnije njihova nerazumnost.
Ovako treba da se uradi i sa drzavom, samo jedan predstavnik da bude, a ne i Hrvat i Srbin, nemam ja nista protiv Hrvata i Srba, ali protiv ove dvojice glavonja imam mnogo sta. Nadjite mi jednu drzavu koja ima tri predstavnika ? Eto sada Dodik da li je sretan sto se ovo dogodilo, a Borac dzaba bacao milione ?

Sve kako jeste.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 17:50

Titova-Juga je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:volim suspenziju samo zato sto ce cigani otici, ali ovaj put smo najbilzi da se plasiramo na Euro :oops: :cry:

Ne znam iz cega izvlacis to da smo najblizi kada prvi sigurno necemo biti a poznato je da drugi vodi samo u kvalifikacije, ili dva najbolja druga koliko sam upoznat. A do sad smo bili vec u dosta baraza pa opet nismo iskoristili... Ja vise neeam misljenje o ovome, sve je u kurcu odavno, koji su to idioti j.. majku!
Najbolji start u cetiri kola od postanka repke.Po tome izvlaci.......
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], jasmin10, Micron i 27 gostiju.