Tesko dace oni iz RS pristati na bilo sta sutra, ma krme Dodik je ebene delegate, o sta vec ovi iz RS, placeni su..da idu kontra do kraja.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne sluti, bude li Temišvar to će haos biti i prije, i za vrijeme utakmice a i poslije.vOluMme je napisao/la:Vjerovatno Temišvar.
Bjelorusija nam nije ni do koljena. Imali su puno srece, uzeli Francusku na vrijeme, dok je kod Francuza bilo rasulo. Ne kazem da su bas totalno bezze ali neko ko igra 0:0 sa Luksemburgom ne moze biti toliko opasan da ga se bojimo.MrShadow je napisao/la:Otprilike cemo pobijediti Rumune i kod njih, a s Bjelorusima nerijeseno, ili obrnuto. Nema sanse da izgubimo obje ukoliko nastave igrati kao u subotu, a mislim da je zelja sada jos veca, pogotovo kad se Salihovic vraca..
A zasto ne bi krenuli malo defanzivnije sa Dzekom kao jedinim isturenim a u vezi svi + Salihovic.floyd je napisao/la:U Junu, ja bi izbacio Pjanica a ostavio Medu.(povratkom Saliha na beka, ostavljajuci Liulu na krilu)) Pjanic je premekan i previse se zanese u igri...lako prodaje loptu. Medo je potrebiji i zbog fizionomije, a i odlicno je tehnicki potkovan tako da se Pjanicevo neigranje ne bi osjetilo na sharmu igre.
Nema ko zabijat' golove.Omerbavarac je napisao/la:A zasto ne bi krenuli malo defanzivnije sa Dzekom kao jedinim isturenim a u vezi svi + Salihovic.
Izvini Sylvio BerlusKoni nismo te prepoznali.floyd je napisao/la:Ne treba nama defanzivan pristup, niti se znamo branit. Svakako moramo zabit dva gola.
Ako ne dobijemo Rumune, ocekujem da Susic podnese ostavku. Bod me ne bi zadovoljio.
Pa i nema nakon ovoga ali nama.U tome i jeste poenta.Pojacaj odbranu da bi bio jak u napadu.Virtu4l je napisao/la:Nema ko zabijat' golove.Omerbavarac je napisao/la:A zasto ne bi krenuli malo defanzivnije sa Dzekom kao jedinim isturenim a u vezi svi + Salihovic.
Inače smo se sa defanzivom proslaviliharishp je napisao/la:Pa i nema nakon ovoga ali nama.U tome i jeste poenta.Pojacaj odbranu da bi bio jak u napadu.Virtu4l je napisao/la:Nema ko zabijat' golove.Omerbavarac je napisao/la:A zasto ne bi krenuli malo defanzivnije sa Dzekom kao jedinim isturenim a u vezi svi + Salihovic.
Zasto ostavka?floyd je napisao/la:Ne treba nama defanzivan pristup, niti se znamo branit. Svakako moramo zabit dva gola.
Ako ne dobijemo Rumune, ocekujem da Susic podnese ostavku. Bod me ne bi zadovoljio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.