BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 mar 2011, 13:49

Stvarno je zalosno, sta se radi...Samo kad sam pogledao trebine stadiona, svi sretni, nogomet koliko toliko usreci ljude, a dusmani su zavidini..Stvarno zalosno, kako ima kretena toliko u tom savezu, pa koja ja to gnjida, kakvi su oni sportisti :? neznaju oni sta je sport?Ne samo zbog repke, nego i radi svoje dijece u RS, pa ebem ga ja nije sve u novcu i da ucinis pakost Sarajevu, tj.Bosni i Hercegovini.. :( :x

Tesko dace oni iz RS pristati na bilo sta sutra, ma krme Dodik je ebene delegate, o sta vec ovi iz RS, placeni su..da idu kontra do kraja. :(
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 28 mar 2011, 14:38

A zna li se već gdje se igra utakmica u rumuniji.Mislim u kojem gradu.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 28 mar 2011, 14:42

Vjerovatno Temišvar.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 28 mar 2011, 14:48

vOluMme je napisao/la:Vjerovatno Temišvar.
Ne sluti, bude li Temišvar to će haos biti i prije, i za vrijeme utakmice a i poslije.
Who dares, wins !

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 28 mar 2011, 15:00

Pošto nisam upoznat gdje će se igrati, zašto ne u Bukureštu?
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 mar 2011, 15:28

Oj Bože.
Evo sad po novinama ispadasmo da smo među najboljim repkama na svijetu, a da nas je Ruminija uzela, pa SUSICU odlazi, pa igrači pojma nemaju, pa ovo pa ono, nebi nas nigdje bilo, ali necemo o onome "sta bi bilo kad bi bilo" vec samo pricam istinu, poslije svakog poraza je ista ili slicna prica.Htjeli mi to priznat ili ne...
Hadžiosmanović: Naša selekcija je među najboljim u Evropi :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 mar 2011, 15:32

MrShadow je napisao/la:Otprilike cemo pobijediti Rumune i kod njih, a s Bjelorusima nerijeseno, ili obrnuto. Nema sanse da izgubimo obje ukoliko nastave igrati kao u subotu, a mislim da je zelja sada jos veca, pogotovo kad se Salihovic vraca..
Bjelorusija nam nije ni do koljena. Imali su puno srece, uzeli Francusku na vrijeme, dok je kod Francuza bilo rasulo. Ne kazem da su bas totalno bezze ali neko ko igra 0:0 sa Luksemburgom ne moze biti toliko opasan da ga se bojimo.
Mislim da su nama Rumuni (bili) najveci konkurenti za to drugo mjesto. Ako u Rumuniji uzmemo bod ili tri, ni prvo mjesto nije nemoguce. Kiksali su i Francuzi. ;)

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 28 mar 2011, 16:05

U Junu, ja bi izbacio Pjanica a ostavio Medu.(povratkom Saliha na beka, ostavljajuci Liulu na krilu)) Pjanic je premekan i previse se zanese u igri...lako prodaje loptu. Medo je potrebiji i zbog fizionomije, a i odlicno je tehnicki potkovan tako da se Pjanicevo neigranje ne bi osjetilo na sharmu igre.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 mar 2011, 16:09

floyd je napisao/la:U Junu, ja bi izbacio Pjanica a ostavio Medu.(povratkom Saliha na beka, ostavljajuci Liulu na krilu)) Pjanic je premekan i previse se zanese u igri...lako prodaje loptu. Medo je potrebiji i zbog fizionomije, a i odlicno je tehnicki potkovan tako da se Pjanicevo neigranje ne bi osjetilo na sharmu igre.
A zasto ne bi krenuli malo defanzivnije sa Dzekom kao jedinim isturenim a u vezi svi + Salihovic.
Do tekme ima jos dosta, a do toga ko ziv ko mrtav.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2011, 16:12

Omerbavarac je napisao/la:A zasto ne bi krenuli malo defanzivnije sa Dzekom kao jedinim isturenim a u vezi svi + Salihovic.
Nema ko zabijat' golove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 28 mar 2011, 16:13

Ne treba nama defanzivan pristup, niti se znamo branit. Svakako moramo zabit dva gola.

Ako ne dobijemo Rumune, ocekujem da Susic podnese ostavku. Bod me ne bi zadovoljio.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 28 mar 2011, 16:26

floyd je napisao/la:Ne treba nama defanzivan pristup, niti se znamo branit. Svakako moramo zabit dva gola.

Ako ne dobijemo Rumune, ocekujem da Susic podnese ostavku. Bod me ne bi zadovoljio.
Izvini Sylvio BerlusKoni nismo te prepoznali. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 mar 2011, 16:33

Virtu4l je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:A zasto ne bi krenuli malo defanzivnije sa Dzekom kao jedinim isturenim a u vezi svi + Salihovic.
Nema ko zabijat' golove.
Pa i nema nakon ovoga ali nama.U tome i jeste poenta.Pojacaj odbranu da bi bio jak u napadu. :mrgreen:
A Silvija Berluskonka je samo takva. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 28 mar 2011, 16:37

.......Mujdza.......Mravac.....Spahic......Salihovic/Lulic

..................Rahimic...........Medunjanin..............

...Pjanic...............Misimovic.............Salihovic/Lulic

..........................Dzeko..................................

takvog sam ja misljenja.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2011, 16:54

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Nema ko zabijat' golove.
Pa i nema nakon ovoga ali nama.U tome i jeste poenta.Pojacaj odbranu da bi bio jak u napadu.
Inače smo se sa defanzivom proslavili 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 28 mar 2011, 17:17

floyd je napisao/la:Ne treba nama defanzivan pristup, niti se znamo branit. Svakako moramo zabit dva gola.

Zasto ostavka?
Pa nama pobjeda ili poraz u Rumuniji neznaci nista ako sa Bjelim-Rusima nebudemo imali pozitivan skor!
A ako pobjedimo Rumune i sa Bjelanima imadnemo pozitivan skor mi komotno mozemo sa pravom u Pariz po prvo mjesto!

Mogu samo zamisliti Bosanaca i Hercegovaca sa zastavama na Ajfelovom tornju i trgovima ako bude ovakav scenario!!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 28 mar 2011, 17:22

Vidim da neki prave formacije i stavljaju seju umjesto vede, ali zasto je to zasluzio vedo klupu ? Zato sto zabija Albaniji i rumunima? ja bi prije izvadio mravca i rahimica bi onda stavio na poziciju stopera. Pa onda bi seju stavio na elvirovo mjesto.

Edit: ako Bog da nam se i Bajramovic do tad vrati :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 28 mar 2011, 17:24

Treba Maletica sto vise gurati u igru jer je momak stvarno klasa i ima dosta internacionalnog iskustva ;)
Melburnski Lesinar

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 mar 2011, 17:27

znaci u Rumuniji trebamo igrati ovako....

----------------------------------------Hasagic-------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
----------------Mravac----------------Pandza------------------Spahic-------------------
---Mujdza---------------------------------------------------------------------Lulic-------
--------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------Rahimic------Medunjanin-------Salihovic-----------------------
-----------------------------------------Misimovic----------------------------------------
------------------------------------------Dzeko-------------------------------------------

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Trebali bi jos Barbareza zvati da odigra taj libero...... :lol: :lol: :lol:

Utakmici u Rumuniji treba pristupiti identicno kao u Zenici sa malo vise opreza i to je to......
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 28 mar 2011, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 mar 2011, 17:29

kanite se Rumunije sutra je najvaznija utakmica , ako nas suspenduju svi snosimo krivicu svi smo krivi sto se nismo digli protiv foteljasa , pa ljudi dobismo Rumuniju svi sretni dobra igra sve fino ima napretka u reprezentaciji i to sad hoce da sve nestane radi foteljasa .. U subotu sam slavio zbog igre zbog svega bili smo najponosiji sto smo iz BIH a sutra cu plakat zbog foteljasa al daj boze da nebude tako ... :(
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.