riki bi držao presice
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bravo za ovaj post!jurisicduska je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:15Nek se potegnula ova priča sa Safetom samo da vidite svi da i među nama leži dio problema zbog kojeg smo u situaciji u kakvoj jesmo. Kad pročitam komentare pojedinaca shvatim da smo mi jedna bolesna sredina, bolesno nerealni navijači/simpatizeri/fanovi nazovi kako hoćeš. Zamišljam da Barcelonini navijači pljuju po Krojfu ili navijači Reala po Di Stefanu, a u tom je rangu.
Pored toga što nam je vlasnik upravljačkih prava čovjek koji je prvi fudbalski meč pogledao kad je preuzeo Sarajevo, što nam u klubu sjede ljudi kojima je jedini motiv da uzmu platu i da što manje rade za istu, preko tog što nam je od akademije do prvog tima struka vrlo tanka, preko fluktacija miliona maraka i miliona ljudi u zadnjih 10 godina, do tog da definitivno kad povučeš crtu, mi (čast izuzecima) smo najveći problem ovog kluba, i uopšte me ne čudi što igrači kad odu negdje drugo proigraju. Mi smo sredina koja nakon 2 loša pasa počne psovati porodice i vrijeđati istaknute članove kluba bez kojih bi Sarajevo bilo ko Vrbanjuša. To smo radili Krsti, Ahmetu u novijoj historiji, mlađi sam al vjerovatno smo to radili i Hasetu i Papetu. Mi smo debili koji ne zaslužuju bolji klub. Od Mirvića do nas. Svi odreda bi trebali malo sjest sa sobom razmisliti šta čini jedan klub. Njegova historija, legende, trofeji, tradicija i navijači. Ovo zadnje je pljunulo po svemu iznad navedenog. Mi nemamo nikakav sistem vrijednosti, apsolutno, mi nemamo kult kluba, kult tradicije , ne njegujemo ništa, mene uopšte ne čudi što smo tu gdje jesmo. Ima 200 ljudi koji istinski vole ovaj klub i svi ostali koji liječe svoje frustracije. Nemoguća sredina, i molim Boga da Pape odbije jer će uprljati svoj status i bit popljuvan od kluba od kojeg je on izmeđuostalog napravio najbolji klub u državi. Zbog njeg je masa ljudi počela da navija za Sarajevo, zbog njeg je klub izdignut na jedan veći nivo nego prije tog. A da ne govorim da je u svjetskim okvirima jedan od najboljih ikad. Sarajevo bi bilo i bez njeg, ali je Sarajevo s njim veći i bolji klub. Najveća živa legenda bh sporta.
tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:51Kolko fejk i providna situacija. Eto neko ce pavlaku i sprej drzat kod pehara i onda neko sasvim slucajno to vidio i uslikao i izbacio u javnost![]()
![]()
![]()
Plus video kad na proslavi titule jedna od igracica na kraju himne Kluba kaze ,,ma pusti sad to" i u glas zapjevase Cecu. Kad se sve uzme u obzir, vidi se o kakvom skupu propaliteta je rijec, i koji obzira na te uspjehe bruka ime kluba, boju na dresu i grb.guadalupe je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:58Ne ulaze, ulazemo tu negdje, ali oni imaju sposobne i ozbiljne ljude u klubu, pa igraju grupe u Evropskim takmicenjima, a mi imamo SFK koji se za sve pita, pa pored katastrofe na terenu ovako fute postuju klub koji im hljeb daje.
I neko ocekuje neki napredak od ovih, dobro mi ba postojimo ikako.
Znate već bolje od mene probleme Mirvića i FK Sarajevo. Svijet je mali, a ne Sarajevo. Imate forumaše koji bacaju bombe i za 50 maraka se svašta radi.
Dao Bog da ti sve i jedna ova cura u kuci bude. AminAntikloc je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:33![]()
![]()
No,salu na stranu. Ovdje je ocito zinula guzica nekome na radno mjesto ovih djevojaka. Cim se dize ovolika hajka to nisu cista posla !!
Ova slika je 99 % fake. To jeste proizvedena za potrebe hajke.
Treba ostaviti cure na miru,one su ionako nevazne. Imamo mi precih problema. Takozvani investitori pokusavaju iskoristiti,zloupotrijebiti na legendu Papeta. Nadam se da nece uspjeti !! Ne daj se Pape !!!
Nije jos zvanicno al je bivsi sigurnoSurreal je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:43zvanično ili?Sanchez87hz je napisao/la: ↑04 jun 2024, 14:41Ode smućar sta cemo sadrekose neki forumasi da boljeg ne mozemo dovest,znaci u novoj sezoni borba za 5 mjesto ako smo sa najboljim bili cetvrti
![]()
Hvala ti dobar si bio, sa nikad boljim uslovima za jednog trenera uspio je izboriti evropu i to sa 4 pozicije![]()
![]()
Razguli sad za Sloveniju![]()
![]()
![]()
mosa ChatGPT precjedniceIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 15:21Neprofesionalizmu nema mjesta, sto ne znaci da treba poistovjecivati SFK i sve uposlenice kluba sa bilo cijim individualnim propustima
Nase sportistkinje sluze kao mentori i lideri mladim djevojkama u Bosni i Hercegovini zainteresiranim za sport. Dijeleci vlastita iskustva, nudeci savjete i podrsku, te sluzeci kao pozitivni uzori, mogu pomoci djevojkama da se snadju u izazovima i preprekama koje dolaze s bavljenjem sportom. Uopsteno govoreci, nasem drustvu nedostaje promocija rodne ravnopravnosti. Ako zelimo da rastemo i da imamo bolje drustvo za nasu djecu u buducnosti, ovo je kljucni dio koji treba razumjeti i izaci iz okvira.
![]()
možda je ovaj momenat s pavlakom idealan trenutak da se raspute.luckystrike je napisao/la: ↑30 maj 2024, 15:36pa opajdare vode klub haj ihaj a narod se ibreti i dan danas
Marsh u pichku materinu podvojeni ludjakuIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 15:21Neprofesionalizmu nema mjesta, sto ne znaci da treba poistovjecivati SFK i sve uposlenice kluba sa bilo cijim individualnim propustima
Nase sportistkinje sluze kao mentori i lideri mladim djevojkama u Bosni i Hercegovini zainteresiranim za sport. Dijeleci vlastita iskustva, nudeci savjete i podrsku, te sluzeci kao pozitivni uzori, mogu pomoci djevojkama da se snadju u izazovima i preprekama koje dolaze s bavljenjem sportom. Uopsteno govoreci, nasem drustvu nedostaje promocija rodne ravnopravnosti. Ako zelimo da rastemo i da imamo bolje drustvo za nasu djecu u buducnosti, ovo je kljucni dio koji treba razumjeti i izaci iz okvira.
![]()
Sve 5IsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 15:21Neprofesionalizmu nema mjesta, sto ne znaci da treba poistovjecivati SFK i sve uposlenice kluba sa bilo cijim individualnim propustima
![]()
IsmirMirvic je napisao/la: ↑04 jun 2024, 15:21Neprofesionalizmu nema mjesta, sto ne znaci da treba poistovjecivati SFK i sve uposlenice kluba sa bilo cijim individualnim propustima
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Google Adsense [Bot], muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa i 56 gostiju.