FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
89
38%
Darko Milanič
34
14%
Miodrag Božović
4
2%
Fedja Dudić
35
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
8%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 236

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 jun 2024, 01:45

A s Papetom mozemo ocekivati neocekivano. Moraju se i zvijezde poklopiti, sudbina. Mozda je to to :mrgreen:
Cala, Husref ako je voljan biti pomocni. Sto da ne.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 04 jun 2024, 01:50

Da moram birati izmedju Susica i Musemica, prije bih da bude trener ovaj drugi, iako je i previse puta bio i nista novo ne bi donio.. Smatram stvarno da Pape nema sta traziti kod nas, hvala mu za sve ali nije to sto bi klub trebao teziti.. Jeste da smo probali sa par perspektivnih mladih strucnjaka i nije nam islo ali i dalje sam misljenja da mora biti neko ko prati moderni fudbal i neko ko ce biti gladan uspijeha i pobjeda i tako gurati klub sa sobom, ne znam da li se neko od bivsih mladjih igraca bavi trenerskim poslom, pada mi na pamet samo Vule.. ni sami ne proizvodimo trenere jer se u akademiji kao i klubu svako pola godine desavaju nove ere. Mirvic se totalno pogubio, samo sto gubi i klub nazalost. Na hajr i na dobro!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 jun 2024, 01:52

Bas me zanima, koja je ovo po redu smjena prvog čovjeka Akademije u zadnjih nekoliko godina, bas se tu izmjenilo puno ljudi.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 04 jun 2024, 01:52

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
04 jun 2024, 01:45
A s Papetom mozemo ocekivati neocekivano. Moraju se i zvijezde poklopiti, sudbina. Mozda je to to :mrgreen:
Ne bi me čudilo da nam se sad sve vrati od one stative, do Lecha, Celtica, Bate Borisova pa sve preko poništenog gola Ahmetovića protiv Bjelorusa pa ponovno Celtica, izgubljene titule i okvira gola pod Dudićem.

Baš imam dobar osjećaj ako dođe.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 04 jun 2024, 05:55

Enes Alic slobodan.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 04 jun 2024, 06:57

Mozda rozman i ostane, valjda bi otisao u paketu sa ibricicem, to bi cak bilo i najjednostavnije sada, da ima neki kontinuitet

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 04 jun 2024, 07:27

Opet rasprave oko trenera,ko god da bude trener fajde nema **** smo od kluba gdje glavnu riječ vodi lgbt populacija i predsjednik upitne inteligencije.
Ne znam samo što Papetu treba da ulazi u klub i gleda pavlake i lak za nokte među trofejima,da sluša sveznajuću Alimanovićku ili predsjednika koji javno obećava jedno,a radi drugo.
Pape budi pametan,novine,kafa i zajedno sa Hadzijom prosipaj demagogiju iz Pariza :kafa:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 04 jun 2024, 07:33

04 jun 2024, 01:32
TurkishAirlines je napisao/la:
03 jun 2024, 21:48
Cekala se objava za Kovacevica pa da se otkazi podjele :rol:
Hjooj kad se jos klauzula aktivira auuu pucat ce cirevi
Bas volis racunati :kafa:
Ja ba, jes vidio.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 04 jun 2024, 07:38

Pricamo o nekom CV kao bitan faktor, a nas najtrofejniji trener najdalje do Tuzle dogurao.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 jun 2024, 08:19

04 jun 2024, 07:38
Pricamo o nekom CV kao bitan faktor, a nas najtrofejniji trener najdalje do Tuzle dogurao.
Trofejan trener, koji je trofeje osvajao u ozbiljnim sredinama, košta bruku para, a i nema ih puno dostupnih na tržištu.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 jun 2024, 09:02

Lucas je napisao/la:
04 jun 2024, 08:19
04 jun 2024, 07:38
Trofejan trener, koji je trofeje osvajao u ozbiljnim sredinama, košta bruku para, a i nema ih puno dostupnih na tržištu.
I takvom treba vremena. Dovedi sad Bjelicu i dovedi mu 4-5 pojacanja po njegovom izboru, opet su minimalne sanse da ces ista osvojit. Niko u fudbalu ne donosi instant uspjeh, pogotovo kad dodju u klub koji je u qrcu kao mi.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 04 jun 2024, 09:14

avalkaB je napisao/la:
04 jun 2024, 01:09
ajdohordas je napisao/la:
03 jun 2024, 23:01
Aaa ja teme i qrca, koliko je ovdje navaljano nebuloza i gluposti...
razumijem da su ljudi skeptični po pitanju njega jer definitivno slabo poznaje prilike i funkcionisanje bh fudbala...
Ali mi je fascinantno da ljudi sumnjaju u njegov autoritet, veličinu i vrijednost... ili što ovaj sureal (plava košuljica) sumnja u njegove taktičke sposobnosti.... to vjerovat ne mogu...
pa repka u njegovo vrijeme bila egal sa Brazilom, Njemačkom, Francuskom, Argentinom, Mexicom, Obalom Slonovače, Nigerijom itd itd i dodje neko i napiše nije dobar taktičar haha
E svašta, fakat smo za izučavanja :tokralju:
Zašto se onda taj isti Pape ne vrati, preuzme repku i vrati nas gdje smo bili?
Inace je ista repka 2024 i 2014, mozda smo cak i jaci danas. Pape svjetsko 2026 te ceka.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 jun 2024, 09:20

H8Z7 je napisao/la:
04 jun 2024, 01:52
04 jun 2024, 01:45
Ne bi me čudilo da nam se sad sve vrati od one stative, do Lecha, Celtica, Bate Borisova pa sve preko poništenog gola Ahmetovića protiv Bjelorusa pa ponovno Celtica, izgubljene titule i okvira gola pod Dudićem.

Baš imam dobar osjećaj ako dođe.
Samo ako lose pocnemo tj evropa zapne, da ga ne pocnemo tjerati do polusezone nase standardno.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 jun 2024, 09:21

Almir Turković razmišlja da ponovo počne navijati za Sarajevo

Legendarni fudbaler FK Sarajevo, Almir Turković, spreman je da ponovo počne navijati za Bordo klub.

Turković je posljednjih godinu dana bio žestok kritičar poteza kluba sa Koševa i njihovih aspiracija da sadašnjost i budućnost kluba stave u ruke Slovenaca, zbog čega je sa oduševljenjem primio najnovije vijesti o početku "čistke" u FK Sarajevo.

Naime, Sarajevo je danas raskinulo saradnje sa direktorom Akademije Srđanom Karićem, trenerom juniora Antom Bratićem te trenerom golmana ove generacije Adisom Nurkovićem.

Ove vijesti itekako su obradovale Turkovića, inače nekadašnjeg trenera u omladinskom pogonu Sarajeva, a u razgovoru za KlikBajt otkrio je i koji su njegovi uslovi da ponovo počne navijati za Bordo tim.

- Pa, tačno je. Čuo sam da su počeli mijenjati ove Slovence. Ako se ovako nastavi, i ako dođe trener rođen na relaciji Marin Dvor - Baščaršija, ozbiljno ću početi ponovo navijati za Sarajevo, rekao je popularni Zeka.

Na naše pitanje da li se oporavio od toga što mu je petarda ekpslodirala u ruci nakon što je slavio jedan od poraza bordo tima, jasno je poručio:

- Pa, jesam, dobro sam. Da budem iskren, kako je Sarajevo u posljednje vrijeme pobijeđivalo, nisam imao šta ni slaviti na takav način, iskreno je poručio Turković.

:rol:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 jun 2024, 09:23

tabba77 je napisao/la:
04 jun 2024, 09:21
Almir Turković razmišlja da ponovo počne navijati za Sarajevo

Legendarni fudbaler FK Sarajevo, Almir Turković, spreman je da ponovo počne navijati za Bordo klub.

Turković je posljednjih godinu dana bio žestok kritičar poteza kluba sa Koševa i njihovih aspiracija da sadašnjost i budućnost kluba stave u ruke Slovenaca, zbog čega je sa oduševljenjem primio najnovije vijesti o početku "čistke" u FK Sarajevo.

Naime, Sarajevo je danas raskinulo saradnje sa direktorom Akademije Srđanom Karićem, trenerom juniora Antom Bratićem te trenerom golmana ove generacije Adisom Nurkovićem.

Ove vijesti itekako su obradovale Turkovića, inače nekadašnjeg trenera u omladinskom pogonu Sarajeva, a u razgovoru za KlikBajt otkrio je i koji su njegovi uslovi da ponovo počne navijati za Bordo tim.

- Pa, tačno je. Čuo sam da su počeli mijenjati ove Slovence. Ako se ovako nastavi, i ako dođe trener rođen na relaciji Marin Dvor - Baščaršija, ozbiljno ću početi ponovo navijati za Sarajevo, rekao je popularni Zeka.

Na naše pitanje da li se oporavio od toga što mu je petarda ekpslodirala u ruci nakon što je slavio jedan od poraza bordo tima, jasno je poručio:

- Pa, jesam, dobro sam. Da budem iskren, kako je Sarajevo u posljednje vrijeme pobijeđivalo, nisam imao šta ni slaviti na takav način, iskreno je poručio Turković.

:rol:
:urnebes: :urnebes:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 04 jun 2024, 09:29

Safet Sušić here we go danas? :kafa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 04 jun 2024, 10:05

Ajmo se vratiti na postove iz januara i februara, da vidimo sta se sve pisalo ovdje :kafa:
Neki ljudi nikad svojom glavom nauciti nece da razmiljaju, a jos manje ce nauciti o kulturi dijaloga.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 04 jun 2024, 10:10

Novi trener uslikan jutros na Kosevu.
slika
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 04 jun 2024, 11:07

Zbog ovakvih nisam za dolazak velikog Safeta Sušića na našu klupu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ledesma i 28 gostiju.