Cala, Husref ako je voljan biti pomocni. Sto da ne.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bi me čudilo da nam se sad sve vrati od one stative, do Lecha, Celtica, Bate Borisova pa sve preko poništenog gola Ahmetovića protiv Bjelorusa pa ponovno Celtica, izgubljene titule i okvira gola pod Dudićem.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 jun 2024, 01:45A s Papetom mozemo ocekivati neocekivano. Moraju se i zvijezde poklopiti, sudbina. Mozda je to to![]()
Ja ba, jes vidio.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 jun 2024, 01:32Hjooj kad se jos klauzula aktivira auuu pucat ce cireviTurkishAirlines je napisao/la: ↑03 jun 2024, 21:48Cekala se objava za Kovacevica pa da se otkazi podjele![]()
Bas volis racunati![]()
Trofejan trener, koji je trofeje osvajao u ozbiljnim sredinama, košta bruku para, a i nema ih puno dostupnih na tržištu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 jun 2024, 07:38Pricamo o nekom CV kao bitan faktor, a nas najtrofejniji trener najdalje do Tuzle dogurao.
I takvom treba vremena. Dovedi sad Bjelicu i dovedi mu 4-5 pojacanja po njegovom izboru, opet su minimalne sanse da ces ista osvojit. Niko u fudbalu ne donosi instant uspjeh, pogotovo kad dodju u klub koji je u qrcu kao mi.Lucas je napisao/la: ↑04 jun 2024, 08:19Trofejan trener, koji je trofeje osvajao u ozbiljnim sredinama, košta bruku para, a i nema ih puno dostupnih na tržištu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 jun 2024, 07:38Pricamo o nekom CV kao bitan faktor, a nas najtrofejniji trener najdalje do Tuzle dogurao.
Inace je ista repka 2024 i 2014, mozda smo cak i jaci danas. Pape svjetsko 2026 te ceka.avalkaB je napisao/la: ↑04 jun 2024, 01:09Zašto se onda taj isti Pape ne vrati, preuzme repku i vrati nas gdje smo bili?ajdohordas je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:01Aaa ja teme i qrca, koliko je ovdje navaljano nebuloza i gluposti...
razumijem da su ljudi skeptični po pitanju njega jer definitivno slabo poznaje prilike i funkcionisanje bh fudbala...
Ali mi je fascinantno da ljudi sumnjaju u njegov autoritet, veličinu i vrijednost... ili što ovaj sureal (plava košuljica) sumnja u njegove taktičke sposobnosti.... to vjerovat ne mogu...
pa repka u njegovo vrijeme bila egal sa Brazilom, Njemačkom, Francuskom, Argentinom, Mexicom, Obalom Slonovače, Nigerijom itd itd i dodje neko i napiše nije dobar taktičar haha
E svašta, fakat smo za izučavanja![]()
Samo ako lose pocnemo tj evropa zapne, da ga ne pocnemo tjerati do polusezone nase standardno.H8Z7 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 01:52Ne bi me čudilo da nam se sad sve vrati od one stative, do Lecha, Celtica, Bate Borisova pa sve preko poništenog gola Ahmetovića protiv Bjelorusa pa ponovno Celtica, izgubljene titule i okvira gola pod Dudićem.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 jun 2024, 01:45A s Papetom mozemo ocekivati neocekivano. Moraju se i zvijezde poklopiti, sudbina. Mozda je to to![]()
Baš imam dobar osjećaj ako dođe.
tabba77 je napisao/la: ↑04 jun 2024, 09:21Almir Turković razmišlja da ponovo počne navijati za Sarajevo
Legendarni fudbaler FK Sarajevo, Almir Turković, spreman je da ponovo počne navijati za Bordo klub.
Turković je posljednjih godinu dana bio žestok kritičar poteza kluba sa Koševa i njihovih aspiracija da sadašnjost i budućnost kluba stave u ruke Slovenaca, zbog čega je sa oduševljenjem primio najnovije vijesti o početku "čistke" u FK Sarajevo.
Naime, Sarajevo je danas raskinulo saradnje sa direktorom Akademije Srđanom Karićem, trenerom juniora Antom Bratićem te trenerom golmana ove generacije Adisom Nurkovićem.
Ove vijesti itekako su obradovale Turkovića, inače nekadašnjeg trenera u omladinskom pogonu Sarajeva, a u razgovoru za KlikBajt otkrio je i koji su njegovi uslovi da ponovo počne navijati za Bordo tim.
- Pa, tačno je. Čuo sam da su počeli mijenjati ove Slovence. Ako se ovako nastavi, i ako dođe trener rođen na relaciji Marin Dvor - Baščaršija, ozbiljno ću početi ponovo navijati za Sarajevo, rekao je popularni Zeka.
Na naše pitanje da li se oporavio od toga što mu je petarda ekpslodirala u ruci nakon što je slavio jedan od poraza bordo tima, jasno je poručio:
- Pa, jesam, dobro sam. Da budem iskren, kako je Sarajevo u posljednje vrijeme pobijeđivalo, nisam imao šta ni slaviti na takav način, iskreno je poručio Turković.
![]()