Jebbe nam se, egzibicionisto mrtvi. Poenta je da zbog toga imas protekciju da unistavas temu vec godinama. To je ono sto nama smeta. Navike tvoje, adminove, bilo cije, mislim da nikoga ne interesuju previse. I ne bi nikoga interesovale da ste ih zadrzali u privatnosti, umjesto da ovdje to ispoljavate.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ako neko ima s lobotomije stručnjaka da imaju veze s Bekricem da pogledaju dva tri igrača...
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
HAJRUDIN ĐURBUZOVIĆ
-
- Kontakt:
Zna li se kada počinju pripreme ?
-
- Kontakt:
Tiho nesto
- mamonelafo
- Kontakt:
Kolektivni godišnji. 

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- jointunija
- Kontakt:
Računaj nekih 5 sedmica prije prvenstva otprilike,znat ćemo u ovih 2-3 dana sve.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Kakva su ocekivanja od iduce sezone, kakva su nadanja?
Mislim da ce biti jako tesko. Ovako losa sezona nam se, nadam se, ne moze ponoviti. Sto znaci da bi trebali da budemo u borbi za Europu do kraja.
Ispred nas su, po svemu, sasvim sigurno Zrinjski i Borac, a moguce i Velez, koji je u strasnom zamahu i ima bas jaku podrsku politike.
Steta sto Mirvah tjera Rozmana i Ibricica, super bi bilo da su ostali da ih jos malo razjebu talovima, mada i ovako su ih dovoljno unazadili, na tome im hvala. Nadati se da ce debili staviti Papeta ili Hadziju, nekoga takvog. U principu, bitno je samo da ne dovedu Husrefa i da je nama lakse do tog cetvrtog mjesta.
Neke pozitivne najave stizu, ali ne treba nista planirati dok se ne desi. Bice burno ljeto, bitno je da sve odradimo kako treba do pocetka sezone. Prodaja Muftica, ako do nje dodje, ce nam dati malo vise prostora. Novi UO se zaletio, rade, pa vidjecemo.

Mislim da ce biti jako tesko. Ovako losa sezona nam se, nadam se, ne moze ponoviti. Sto znaci da bi trebali da budemo u borbi za Europu do kraja.
Ispred nas su, po svemu, sasvim sigurno Zrinjski i Borac, a moguce i Velez, koji je u strasnom zamahu i ima bas jaku podrsku politike.
Steta sto Mirvah tjera Rozmana i Ibricica, super bi bilo da su ostali da ih jos malo razjebu talovima, mada i ovako su ih dovoljno unazadili, na tome im hvala. Nadati se da ce debili staviti Papeta ili Hadziju, nekoga takvog. U principu, bitno je samo da ne dovedu Husrefa i da je nama lakse do tog cetvrtog mjesta.
Neke pozitivne najave stizu, ali ne treba nista planirati dok se ne desi. Bice burno ljeto, bitno je da sve odradimo kako treba do pocetka sezone. Prodaja Muftica, ako do nje dodje, ce nam dati malo vise prostora. Novi UO se zaletio, rade, pa vidjecemo.
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije za 15-tak dana 18 ili 19.06
Ko će ovdje da me istaslači onako momački?
-
- Kontakt:
Po meni bitno je zadržati:Muftiča(ako ne dođe do transfera),Cavnića,Radinovića,Karića,Al Jabera,Radovca,Hiroša,Boljevića od starih Galića,Krpića,Štilića,Ovčina ako ostane mora pokazati nešto,uz dovođenje 4,5 kvalitetnih pojačanja kao na zimu moze se očekivati borba za Evropu.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑04 jun 2024, 15:35Kakva su ocekivanja od iduce sezone, kakva su nadanja?![]()
-
- Kontakt:
@MoSaZeLjo1921 Slazem se, to bi nam trebala biti neka okosnica ekipe. Moramo rijesiti i pitanje zasticenog godista pod hitno. Bitnije od toga je kako ce se snaci novi trener, nadam se da mu se nece podmetati noga.

Sram te bilo bolesnice. Adminu se za to obrati.

Halo ba, pito sam fino ko će me iskarindzati onako momački, jel to neće niko???
Sutra ce biti sve jasnije!!!
-
- Kontakt:
Fuj perverznjaka
Znao sam da je gadan, ali ovoliko... Ima vokabular k'o Fox, ali ne znam nikog s ovako morbidnim idejama i još da ih javno dijeli 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- BiHSportman
- Kontakt:
Prodje još jedan ponedjeljak od najave trenera i sportskog naših lobotomaca. Ljudi menadžeri nude igrace Bekricu a on neće. Samo su htjeli da pomognu klubu kakva lijepa gesta.
-
- Kontakt:
Pusti Bekrica, jel tebe neko kontaktirao za Haracica, ima li ponuda?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, avalPacidoroP, Mamba21, Pablo11 i 73 gosta.