ma stvarno a ko bi ih trebao predvodit u tome,ko bi trebao pokazat da se moze i da li su uopste imali loptu u rukama od njeg ,daj baDonnie Darko je napisao/la:nije niko imao petlju, ne samo on
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
- Donnie Darko
- Kontakt:
cekaj malo, sta bi james sam, apslotno sam, sam samcat trebao izbacit celticse iz playoffa? ne kazem da nije zakazao, ali reci da je samo on kriv radi ispadanja je ignorancija. i sad ispade da niko nije imao loptu u rukama, a to sto su jamisonu statistike u playoffu strasno opale, na veci broj minuta provedenih na terenu, i sto je no williams pucao 39% iz polja je slucajnost. vjerovatno je kraljica i za to kriva.
Evo kako bi trenutno playoff izgledao. Kao navijac Lakersa, vise bih volio ovakav rasplet, nego da se ide na Memphis ili Portland.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bulls - Pacers 4:0
Celtics - Knicks 4:2
Heat - Sixers 4:2
Magic - Hawks 4:2
Spurs - Grizzlies 4:2
Lakers - Hornets 4:0
Mavs - Blazers 4:3
Thunder - Nuggets 4:2
moje skromno misljenje.
Celtics - Knicks 4:2
Heat - Sixers 4:2
Magic - Hawks 4:2
Spurs - Grizzlies 4:2
Lakers - Hornets 4:0
Mavs - Blazers 4:3
Thunder - Nuggets 4:2
moje skromno misljenje.
Ako neko moze dobiti u gostima od ovih ekipa onda je to Portland...ostali imaju minimalne sanse.Mozda Memphis ali pod uslovom da se Duncan ne vrati 

Zato sto su ga Ameri uslovili: da nema NBA ili ga ukidaju.bear grylls je napisao/la:Sinoc trojka miamia 94 poena svi double double sa skokovima strasno u pravo vrijeme su konacno skontali kako da igraju zajedno i znali iko zasto nema na onom atdhenet nba.
Tako sam bar ja negde procitao.
Tek se po ovoj PO semi vidi koliko je zapadna konferencija jaca od istocne. Mozda istok ima vece zvijezde u svojim redovima, ali kompletnije ekipe se nalaze na zapadu. Hebo ti tu konferenciju gdje se 5 ekipa s negativnim omjerom bori da udje u PO. Cist primjer su Pacersi koji s omjerom 32-42 imaju sanse za PO, dok je na zapadu s istim omjerom Golden State se vec oprostio iz utrke za PO.
PS: 76ersi nemaju trenutno negativan omjer, ali ce na kraju isti sigurno imati jer imaju jos utakmice protiv Bullsa, Magica i Celticsa gdje se nece dobro provesti.
PS: 76ersi nemaju trenutno negativan omjer, ali ce na kraju isti sigurno imati jer imaju jos utakmice protiv Bullsa, Magica i Celticsa gdje se nece dobro provesti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Der_Bomber
- Kontakt:
Zaboravio si Denver. Igraju odlicno nakon Melo trade..adnan24 je napisao/la:Ako neko moze dobiti u gostima od ovih ekipa onda je to Portland...ostali imaju minimalne sanse.Mozda Memphis ali pod uslovom da se Duncan ne vrati
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Gledao sam sinoc Boston-Minnesota.
Obracun Milicic-Krstic. Darko je car!
Mogao je da puni Big Bejbija do besvesti, a imao je 15 minuta mismatch kad je Krstic izasao. On je za to vreme dao samo 2 ili 4 poena, a kidisao je samo u momentima kad je Krle bio na parketu.
Na minut ipo do kraja i -2 za TWolvse, Darmil dobija loptu. Publika se dere: sam si!!! On to shvata posle 2 sekunde, nailazi mu Garnett, tek da ga zaplasi, a on krece u dribling i pogadja svoju nogu.
U sledecem napadu, Garnett lagano preko njega daje, a u onom tamo lob pas Beasleya zavrsava u autu i to bi bilo to.
Iako je Boston vodio sa +25 i izgubio tu prednost, opet je nekako pobedio.
Krstic solidan. 5 puta pofasovao blokadu, napunio se penalima i presedeo poslednjih 15 minuta.
Mogao je da puni Big Bejbija do besvesti, a imao je 15 minuta mismatch kad je Krstic izasao. On je za to vreme dao samo 2 ili 4 poena, a kidisao je samo u momentima kad je Krle bio na parketu.

Na minut ipo do kraja i -2 za TWolvse, Darmil dobija loptu. Publika se dere: sam si!!! On to shvata posle 2 sekunde, nailazi mu Garnett, tek da ga zaplasi, a on krece u dribling i pogadja svoju nogu.

U sledecem napadu, Garnett lagano preko njega daje, a u onom tamo lob pas Beasleya zavrsava u autu i to bi bilo to.
Krstic solidan. 5 puta pofasovao blokadu, napunio se penalima i presedeo poslednjih 15 minuta.

mozda mu trazis izgovor on se ispucavao u toj seriji i da zaboravih Cavsi su bili veliki favoriti u toj seriji ,ko je rekao da ce starci dobit nazvan je budalomDonnie Darko je napisao/la:cekaj malo, sta bi james sam, apslotno sam, sam samcat trebao izbacit celticse iz playoffa? ne kazem da nije zakazao, ali reci da je samo on kriv radi ispadanja je ignorancija. i sad ispade da niko nije imao loptu u rukama, a to sto su jamisonu statistike u playoffu strasno opale, na veci broj minuta provedenih na terenu, i sto je no williams pucao 39% iz polja je slucajnost. vjerovatno je kraljica i za to kriva.
-
- Kontakt:
Begonja je napisao/la:Samo koristim pogodnost koju nam je naša draga administracija svima omogućila. D ajedni drugim yebemo sve putem pm, a da ne budemo kažnjeni.SaltCityAttack je napisao/la:Begonja je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je u ovom slučaju apsolutno upravu.
kakve su ti ono psovke na pv koje covjeku pises![]()
..pa zar nas ima i ovakvih stvarno uzas da nekom onako mozes opsovat...nemoj nije fino ima kod nas puno sehida care, pa nije ono fino saberi se druzimo se insani smo....sta bi ja sad trebao psovat covjeku pod nickom kakavdanakneiskustvu ili on meni zbog nekih nesuglasica...ipak begonja ti si se najvise izgleda primio od svih, jer one psovke pokazuju kakav si covjek...ja bi tebe pozvao na koridu koju navijaci Bullsa organizuju pa pridruzinam se, jer imas nadimak sa kojim bi se ukljucio u borve i sa najvecim
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=1120
jadan ti
Ja se sjecam tamo nekad pred taj draft kada je Darko izabran jos bio aktuelan onaj mirc, i sad ja uletim u neku sobu pojma nemam, tamo neki ozbiljan lik iz Srbije i sad nesh o draftu pricali, kaze Darko novi evropski Jordan, snaga, inteligencija, shut, ovo, ono...Nahvali on njega pravo, a ja prvi put cujem za njega. Vidi reko drugi pik, reko strava igracMaGiCa je napisao/la:Gledao sam sinoc Boston-Minnesota.
Mogao je da puni Big Bejbija do besvesti, a imao je 15 minuta mismatch kad je Krstic izasao. On je za to vreme dao samo 2 ili 4 poena, a kidisao je samo u momentima kad je Krle bio na parketu.![]()
Na minut ipo do kraja i -2 za TWolvse, Darmil dobija loptu. Publika se dere: sam si!!! On to shvata posle 2 sekunde, nailazi mu Garnett, tek da ga zaplasi, a on krece u dribling i pogadja svoju nogu.![]()

nema potpisa
poklon over 12,5 u premieru danashodža je napisao/la:Kakva igra Boguta![]()
...10 min. 16 poena

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Titova-Juga
- Kontakt:
A Jakcsona sto se raspuco protiv Bucksa, kontam ovi obranu igraju nece dat vise od prosjeka a on vec 9 u prvoj cetvrtini j... ga svak' !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
ma on je tako jednostavan za pogoditi. samo ga igraj over protiv ekipe bez centra (poput ovih krepanih bobcatsa)... on ne moze iole pristojnom centru prismrditi (ima izuzetaka naravno)hodža je napisao/la:![]()
![]()
ma ja ga zaobilazim u širokom luku
iduću će zabiti 2 p

ostali su mi jos
wesley matthews under 16,5 - to je debil prve klase, nema vise ovlasti kaao prije dolaska mog ljubimca GW
al jefferson over 21,5 - lik igra u zivotnoj formi
nick young over 17,5 - ovdje idem na srecu... opucace on svojih 15+ susteva... e sad hoce li ga krenut

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Pogledajte molim vas startnu 5 za San Antonio ,Spliter ,Boner ,Andersen ,Hill ,Jefferson 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.