FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Džaba spinuješ, botino. Zrinski ulaže ubijedljivo najviše novca.
Nego, dolazak Ibricica, njegove plate, sad raskid ugovora. Koliko je njegov cijeli angazman i tjeranje kostalo klub i sta je on uradio za klub u tom razdoblju? Ko ce snositi poslijedice za ovo sve sto se radi?
Ili opet ide pojeo vuk magrca i haj Jovo nanovo, kao da nista nije bilo?
Ili opet ide pojeo vuk magrca i haj Jovo nanovo, kao da nista nije bilo?
-
- Kontakt:
Ovim što rade na dnevnicu, svi živi štrumfovi, pa čovjek uređuje cijene na transfermarktu, nema ko ga ne pljuje od ostatka "forumske" garde, al vama je željovac.
Mislim jasno je da Sušić nije dobar taktičar, pitanje je koliko prati općenito fudbal i koja mu je motivacija u eventualnoj suradnji - samo novac ili ipak i želja za povratkom i uspjehom.
Možete voljeti ili mrziti Ziljkića, nije slagao da je bilo "nestanaka" sa treninga, kašnjenja, tuča - tipično rasulo, Simon nije tip lika koji to može hendlat, ali hajde da vidim ko će Sušiću zakasniti. Zagarantovan autoritet. Iskreno opcija sa Sušićem i Husrefom mi djeluje jako zanimljivo.
Pored svega toga, za nas navijače bi to bilo idealno, jer Pape bi tražio ozbiljne, ali ozbiljne igrače.
Mislim jasno je da Sušić nije dobar taktičar, pitanje je koliko prati općenito fudbal i koja mu je motivacija u eventualnoj suradnji - samo novac ili ipak i želja za povratkom i uspjehom.
Možete voljeti ili mrziti Ziljkića, nije slagao da je bilo "nestanaka" sa treninga, kašnjenja, tuča - tipično rasulo, Simon nije tip lika koji to može hendlat, ali hajde da vidim ko će Sušiću zakasniti. Zagarantovan autoritet. Iskreno opcija sa Sušićem i Husrefom mi djeluje jako zanimljivo.
Pored svega toga, za nas navijače bi to bilo idealno, jer Pape bi tražio ozbiljne, ali ozbiljne igrače.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Papetu max podrska ako dodje, ali ja sam vise za Husrefa samo iz jednog razloga. Papetu je 69 a nikad nije trenirao u nasoj ligi, ja mislim sad da ga pitas da ne bi znao nabrojati 10 igraca mimo FKS. Koliko se njemu uci i prilagodjava u toj dobi?
Kako god, ako nista ujedinice nas, a rezultati.... dabogda sceri.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
-
- Kontakt:
Ibro nikad nije ni trebao dolaziti,al et.
Ma vidi, nebitno hoce li na preuzeti, svakako smo izgleda pogubili konce (citaj Ismir) nego mislim da je svima jasno ko je Safet Pape Susic. Nema igraca na ovim prostorima koji ne zna sta je i ko bio.Bolivia je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:20Pa ko je reko da nije veličina i da nije najveći...jurisicduska je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:15Ma pusti…
Pape je veličina kakvu ova zemlja nema još jednu, bar ne živu.
Ok, volio bi da si u pravu nokee.![]()
Mozda ne tu neku velicinu i respekt uspije nesto napraviti od nas.
pa cekaj vi sad svi pisete kao da je Susic vec preuzeo, nista jos nema zvanicno a kako vidimo informacije iz kluba su gotovo pa stopirane skroz...Polako mozda vec sutra Sablic bude kandidat.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Pregovori su bili, Pape je pristao i sad je sve do kluba.
Sam dolazak Papeta na klupu, povećava par hiljada, ako ne i više navijača i simpatizera na stadion. Pogotovo 50. 60. i 70. godišta.
Kako god, mislim da Mirvic sve radi, da klub dovede na viši nivo.
Sam dolazak Papeta na klupu, povećava par hiljada, ako ne i više navijača i simpatizera na stadion. Pogotovo 50. 60. i 70. godišta.
Kako god, mislim da Mirvic sve radi, da klub dovede na viši nivo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ljudi mozete svirat k*rcu bas puno, svako 5 min nova informacija. Otkad je mirvic u klubu slabo se sta zna i slabo ima informacija, a to stalno sad ovaj sad onaj nema od tog nista kad sutra bude neko peti koji se nije ni spomenuo
Ne ulaze, ulazemo tu negdje, ali oni imaju sposobne i ozbiljne ljude u klubu, pa igraju grupe u Evropskim takmicenjima, a mi imamo SFK koji se za sve pita, pa pored katastrofe na terenu ovako fute postuju klub koji im hljeb daje.

I neko ocekuje neki napredak od ovih, dobro mi ba postojimo ikako.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 03 jun 2024, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Svaki put kad vidim ovaj video i ove lezbace, nemam napretka tri dana. Yebem li ti Mirvicu majku ublehasku
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Aaa ja teme i qrca, koliko je ovdje navaljano nebuloza i gluposti...
razumijem da su ljudi skeptični po pitanju njega jer definitivno slabo poznaje prilike i funkcionisanje bh fudbala...
Ali mi je fascinantno da ljudi sumnjaju u njegov autoritet, veličinu i vrijednost... ili što ovaj sureal (plava košuljica) sumnja u njegove taktičke sposobnosti.... to vjerovat ne mogu...
pa repka u njegovo vrijeme bila egal sa Brazilom, Njemačkom, Francuskom, Argentinom, Mexicom, Obalom Slonovače, Nigerijom itd itd i dodje neko i napiše nije dobar taktičar haha
E svašta, fakat smo za izučavanja
razumijem da su ljudi skeptični po pitanju njega jer definitivno slabo poznaje prilike i funkcionisanje bh fudbala...
Ali mi je fascinantno da ljudi sumnjaju u njegov autoritet, veličinu i vrijednost... ili što ovaj sureal (plava košuljica) sumnja u njegove taktičke sposobnosti.... to vjerovat ne mogu...
pa repka u njegovo vrijeme bila egal sa Brazilom, Njemačkom, Francuskom, Argentinom, Mexicom, Obalom Slonovače, Nigerijom itd itd i dodje neko i napiše nije dobar taktičar haha
E svašta, fakat smo za izučavanja

Upravo to. Dolazak Papeta bi bio ogroman marketinski potez Uprave kluba.. pokusati vratiti Hasica i dovesti 4-5 provjerenih pojacanja..
Rozman i Ibricic jednostavno nisu ljudi za velike stvari i tacka.
Znaš ti nas, yebo ti nas...ajdohordas je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:01Aaa ja teme i qrca, koliko je ovdje navaljano nebuloza i gluposti...
E svašta, fakat smo za izučavanja![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja lično sam bio za modernog trenera, radovao se Simonu, ali čovjek nije ništa bolji bio od Mirze ni u kojem smislu, osim po elokvenciji.
Pape nije neko dugoročno rješenje ali bismo bili opet medijski najeksponiraniji, ilmali autoriteta među igračima, ali vjerujem da ne bi uzeli titulu. Max drugo mjesto.
Teško je preko noći ispopravljati sve greške. Nemamo kostur ekipe, ni Klop ne bi titulu uzeo bez dva prelazna roka kako treba.
Pape nije neko dugoročno rješenje ali bismo bili opet medijski najeksponiraniji, ilmali autoriteta među igračima, ali vjerujem da ne bi uzeli titulu. Max drugo mjesto.
Teško je preko noći ispopravljati sve greške. Nemamo kostur ekipe, ni Klop ne bi titulu uzeo bez dva prelazna roka kako treba.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Problem kluba i Mirvica je što nema vizije i ne znaju šta i kako će. Imam osjećaj da Mirvicu kako ko predloži na kafi neku viziju tako on to prihvati i mjenja stalno . Ne zna ni on šta bi i kako bi ,malo vako malo nako.
-
- Kontakt:
Samo čitam i ibretim se pola večeri evo svega mi...ledesma je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:05Znaš ti nas, yebo ti nas...ajdohordas je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:01Aaa ja teme i qrca, koliko je ovdje navaljano nebuloza i gluposti...
E svašta, fakat smo za izučavanja![]()

Sve OK ali ovo povecano

Jedino da obezbjedimo 10-ak extra vozila hitne na Kosevu

Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, skoJaa, tajsamja, Vanja8 i 69 gostiju.