Nije, ali ogroman je pritisak na njemu iako se tako ne cini na povrsini, a toliki intervjui i ta medijska paznja sigurno da nije pomoglo niti je na to navikao otkako je zavrsio karijeru. Da ne govorim da mu je ovo prvi ozbiljan trenerski posao u karijeri, apsolutno nedokazan kao trener, a raja u tebe gleda kao u boga i kao nekog spasioca bh. fudbala i to iskljucivo zbog igracke karijere i patriotizma koji je pokazivao dok je igrao. Zeljeli mi to ili ne, ili zelio on to ili ne, to stvara ogroman pritisak ako si normalan insan, a on mi djeluje da jeste.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Nije mogao pratiti Spahu i Dzeku u maratonu Brajlovic-Taverna-Bosna, pa mu na kraju dohakala nargila 
Salim se naravno, sve je to za ljude, pritisak, uzbudjenje. Pa za ova 2 mjeseca je obavio posla kao nijedan trener do sada, valja to izdrzati, iscrpi to insana. Ne daj se Barba
Salim se naravno, sve je to za ljude, pritisak, uzbudjenje. Pa za ova 2 mjeseca je obavio posla kao nijedan trener do sada, valja to izdrzati, iscrpi to insana. Ne daj se Barba
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Upravu si, ali je opet i on sam sebe nametao prije nego je imenovan. Morao je ocekivati da cemo ga gledati drugacije i ocekivati nesto od njega, nego od npr Peteva ili Save koji nisu ni igrali za nas.miki09 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 15:04Nije, ali ogroman je pritisak na njemu iako se tako ne cini na povrsini, a toliki intervjui i ta medijska paznja sigurno da nije pomoglo niti je na to navikao otkako je zavrsio karijeru. Da ne govorim da mu je ovo prvi ozbiljan trenerski posao u karijeri, apsolutno nedokazan kao trener, a raja u tebe gleda kao u boga i kao nekog spasioca bh. fudbala i to iskljucivo zbog igracke karijere i patriotizma koji je pokazivao dok je igrao. Zeljeli mi to ili ne, ili zelio on to ili ne, to stvara ogroman pritisak ako si normalan insan, a on mi djeluje da jeste.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Stres i nespavanje,previse razmisljanja i promjena svakodnevnice se mozda odrazila na zravlje selektora..i ovo oko intrvjua je mozda trebao pouvuc liniju, al ajd da svima udovolji ,bit ce da je to.
Zelim mu brz oporavak.
Zelim mu brz oporavak.
@NoDi, pa je li bas moraš svaku živu i mrtvu stvar prokomentarisati?! De ohani malo. Preskoci nekad. Manje ćeš se blamirati. 
Evo obećavam da te posljednji put uzimam na "tastaturu"
Barbarez se dobro postavio, podijelio je odgovornost i to je svima jasno. Bez obzira na to, pritisak je opet tu. Pored toga mislim da mu fali mnogo sna ovih posljednih mjesec dana.
Nek izguraju ove dvije utakmice pa će biti više vremena za planiranje i rad u tišini.
Edit: vidim da je i kolega iznad slično pisao dok sam tipkao.
Evo obećavam da te posljednji put uzimam na "tastaturu"
Barbarez se dobro postavio, podijelio je odgovornost i to je svima jasno. Bez obzira na to, pritisak je opet tu. Pored toga mislim da mu fali mnogo sna ovih posljednih mjesec dana.
Nek izguraju ove dvije utakmice pa će biti više vremena za planiranje i rad u tišini.
Edit: vidim da je i kolega iznad slično pisao dok sam tipkao.
Stres i nedostatak sna = pad imunog sisema= bolest.
Nista strasno. Neka malo odmori i pridruzi se momcima kasnije.
Ko da mi se jednom desilo. Na faksu sa ispitima, pa na poslu komplikacije, pa mala djeca- svega se tu nagomila godinama.
Brz oporavak selektoru
Ko da mi se jednom desilo. Na faksu sa ispitima, pa na poslu komplikacije, pa mala djeca- svega se tu nagomila godinama.
Brz oporavak selektoru
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Detaljne pretrage bi ti trebao uraditi. To nikako nije normalno da ti se tako desava.soccerfan je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:59Stres i nedostatak sna = pad imunog sisema= bolest.
Brz oporavak selektoru![]()
Kakva je situacija , zna li se jel Sergej otišao u Englesku?
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Jeste, sinoc dosao naknadno, jutros vec imao lagano razgibanje s ekipom, sve je ok za sad.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Hvala za informaciju , živ i zdrav bio …
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Nadam se da je shvatio da igraci iz Turske nemaju sta traziti u repki.
Borbenost pojedinaca je malo zamaskirala sve ono loše u prvom poluvremenu. Bez ikakve želje prema naprijed, to mogu shvatiti, protivnik je prejak, ali ponovo smo bili bez ikakvog koncepta bez cilja i sve je bilo po starom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Evo prešli centar na ispucavanje Vasilja 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ljudi dragi igramo protiv Engleske, pa nijedan naš igrač ne bi bio na njihovom proširenom spisku o čemu pričamo?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bez suta na gol 90 minuta. Prijateljska utakmica. Dugo to nisam vidio.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ljudi moji, prva mu je utakmica.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Solidno prvo pol drugo pol lose, nista vise se nije moglo ocekivati. Novi momci nisu razocarali. Dugotrajan proces, podrska Sergej. 
Velika greska sto je Hajradinovic poceo trebali su Demirovic i Tabakovic od prve
Katic strasan sprint 93 minuta prestize lagano svjezeg Kane
Rega su svi samo je problem formacija i jedan napadac
Fale ovdje Dedic, Basic,Kolasinac, Danilovic, Barisic, Bajraktarevic, Jasic i ovo ce biti top ekipa
Katic strasan sprint 93 minuta prestize lagano svjezeg Kane
Rega su svi samo je problem formacija i jedan napadac
Fale ovdje Dedic, Basic,Kolasinac, Danilovic, Barisic, Bajraktarevic, Jasic i ovo ce biti top ekipa
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 jun 2024, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Solidno prvo pol drugo pol lose, nista vise se nije moglo ocekivati. Novi momci nisu razocarali. Dugotrajan proces, podrska Sergej. 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pvo poluvrijeme je dobro bilo, drugo baš loše realno., pohvale za Vasilja odličan golman, sekunda je nedostajala da odbrani penal Palmeru
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, legendarnadruga i 8 gostiju.