Ovo je onako argument na uzorku jedne utakmice.
Problem što su se ljudi prilagodili.
Valjda je i to neka moć ekipe.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ovo je onako argument na uzorku jedne utakmice.
Ima vas što navijate za Barsu onako baš ljudina i ne libite se reći kako jeste
Kakav Endrick. Taj momak ce mozda biti pojacanje. Na njemu je tek da se dokaže. Ja sam tvrdokorni navijac Reala i ovo raje sto znam niko ne ocekuje od njega da bude starter prve 2-3 sezone. Cak sam ubijedjen da ide na posudbu ove godine.Shategabri je napisao/la: ↑03 jun 2024, 14:27
Da, ali ekipa sa Vinijem, Mbappeom, Bellinghamom, Endrickom djeluje zastrašujuće.
I jest neka verzija galacticosa. Istina, ono je bilo kao kad na menadžeru trpaš zvijezde u ekipu, imao si Ronalda, Zidana, Figa, Becksa, uz ranije prisutne Carlosa, Raula, Ikera.
Jasno, ovo je balansirana ekipa i nema s tim galacticosima ništa. Osim zajedničke ideje da terorišu ostale protivnike koju ova druga uspješno provodi.
Jasno da neće, pričam o nekoj budućnosti ovog tima gdje imaš puno mladih igrača koji će svoj peak doseći za koju godinu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑03 jun 2024, 15:14Kakav Endrick. Taj momak ce mozda biti pojacanje. Na njemu je tek da se dokaže. Ja sam tvrdokorni navijac Reala i ovo raje sto znam niko ne ocekuje od njega da bude starter prve 2-3 sezone. Cak sam ubijedjen da ide na posudbu ove godine.Shategabri je napisao/la: ↑03 jun 2024, 14:27
Da, ali ekipa sa Vinijem, Mbappeom, Bellinghamom, Endrickom djeluje zastrašujuće.
I jest neka verzija galacticosa. Istina, ono je bilo kao kad na menadžeru trpaš zvijezde u ekipu, imao si Ronalda, Zidana, Figa, Becksa, uz ranije prisutne Carlosa, Raula, Ikera.
Jasno, ovo je balansirana ekipa i nema s tim galacticosima ništa. Osim zajedničke ideje da terorišu ostale protivnike koju ova druga uspješno provodi.
Galaktikosi su pojam za World Star igrace. Tada je Real dovodio igrace u prim-u u najboljim/poznim godinama. Sto i nije davalo rezultate slozicemo se.
U ovom trenutku jedino za Mbappe-a možemo reci da Galaktikos, jer ga Real dovodi kao izgrađenog WC fudbalera. Vinija Real stvorio, isto kao i Rodryga, Valverdea, Modrića, Krossa. Trenutno su u toj fazi Camavinga i Tchuameni. Bellingham je prica za sebe. Doveden kao mlad fudbaler koji svoj prime treba doziviti u Realu.
Ovaj posao koji je Perez sa skauting sluzbom uradio u zadnjih 10-ak godina niko - nikada nece zadugo uraditi u svijetu fudbala. Perfektno izbalansirana ekipa sa mnoštvom potencijala gdje je svaki igrac iz prvih 11 svoj prime dozivio u Madridu.
Galaktikosi je bila najveca glupost koju je morao raditi zbog predsjednicke stolice. Sada je tu Perez nedodirljiv.
Iz frizeraja, naravno. Dok je Soto Grada i sličnih ne trebate se u Španiji ništa bojati. Koalicija P+T radi marljivo.Shategabri je napisao/la: ↑03 jun 2024, 14:22Imaš neke dokaze ili je iz ženske brijačnice?Rodju je napisao/la: ↑03 jun 2024, 14:11Molerima je najvažnije da u Španiji Perez, Tebas i sudijska organizacija nastave posao. Sve drugo je samo posljedica.Shategabri je napisao/la: ↑03 jun 2024, 13:50Odlazak Kroosa će se morati nadomjestiti na drugi način.
Niko ne može znati da li će Jude ili Arda to moći igrati (pogotovo ovaj drugi).
Što možda nije ni toliko loše, neće biti fokus na jednom igraču.
E sad, obzirom da ovo postaje new galacticos era, vidjećemo hoće li to ići u smjeru onih galacticosa ili će nastaviti posao Rone, Balea, Benza, Modrića, Kroosa, Ramosa...
A vidi, htio sam ti postaviti nekoliko kontrapitanja na taj post, al ne stigoh.Rodju je napisao/la: ↑03 jun 2024, 15:40Iz frizeraja, naravno. Dok je Soto Grada i sličnih ne trebate se u Španiji ništa bojati. Koalicija P+T radi marljivo.
Neki dan sam ti napisao, pa sad koliko si zapamtio, ne znam, ali ne bih da sve ponavljam.
Dokazi? Pa pogledaj na YT utakmice koje je sudio taj sudac Barceloni, Granada i Getafe u gostima, te zadnji EC u glavnom gradu.
Ti barem znaš, da ja ne pišem napamet.
Niko od vas da se zahvali za čestitku za UCL.
Mladi Brazilac još mora graha jesti. Vidjet ćemo. Potencijal ima, bez sumnje.OsmaDolazi je napisao/la: ↑03 jun 2024, 15:14Kakav Endrick. Taj momak ce mozda biti pojacanje. Na njemu je tek da se dokaže. Ja sam tvrdokorni navijac Reala i ovo raje sto znam niko ne ocekuje od njega da bude starter prve 2-3 sezone. Cak sam ubijedjen da ide na posudbu ove godine.Shategabri je napisao/la: ↑03 jun 2024, 14:27
Galaktikosi su pojam za World Star igrace. Tada je Real dovodio igrace u prim-u u najboljim/poznim godinama. Sto i nije davalo rezultate slozicemo se.
U ovom trenutku jedino za Mbappe-a možemo reci da Galaktikos, jer ga Real dovodi kao izgrađenog WC fudbalera. Vinija Real stvorio, isto kao i Rodryga, Valverdea, Modrića, Krossa. Trenutno su u toj fazi Camavinga i Tchuameni. Bellingham je prica za sebe. Doveden kao mlad fudbaler koji svoj prime treba doziviti u Realu.
Ovaj posao koji je Perez sa skauting sluzbom uradio u zadnjih 10-ak godina niko - nikada nece zadugo uraditi u svijetu fudbala. Perfektno izbalansirana ekipa sa mnoštvom potencijala gdje je svaki igrac iz prvih 11 svoj prime dozivio u Madridu.
Galaktikosi je bila najveca glupost koju je morao raditi zbog predsjednicke stolice. Sada je tu Perez nedodirljiv.
Bila, bila.Shategabri je napisao/la: ↑03 jun 2024, 15:56A vidi, htio sam ti postaviti nekoliko kontrapitanja na taj post, al ne stigoh.Rodju je napisao/la: ↑03 jun 2024, 15:40Iz frizeraja, naravno. Dok je Soto Grada i sličnih ne trebate se u Španiji ništa bojati. Koalicija P+T radi marljivo.
Neki dan sam ti napisao, pa sad koliko si zapamtio, ne znam, ali ne bih da sve ponavljam.
Dokazi? Pa pogledaj na YT utakmice koje je sudio taj sudac Barceloni, Granada i Getafe u gostima, te zadnji EC u glavnom gradu.
Ti barem znaš, da ja ne pišem napamet.
Niko od vas da se zahvali za čestitku za UCL.
Evo jedno koje mi pada na pamet: misliš li da će smjena trenera u Barseloni riješiti sve ili bar neke (bitne) probleme?
U smislu borbe za trofeje.
Ne upratih, halali, ako je bila, hvala![]()
Da bi riješio ovaj drugi, treba neka svježa krv na terenu.Rodju je napisao/la: ↑03 jun 2024, 16:19
Nadam se, da će riješiti dva problema.
- fizička sprema, ako postigne onaj nivo kao u Bayernu 2020 i 2021 ( kad se sjetim one igre sa 10 igrača protiv PSG ), biće to odlično.
- neefikasnost, Barcelona je ekipa koja je od svih najboljih ekipa liga petice stvorila najviše 100%ih šansi, a najgora realizacija.
Bayern, sa njim, je bio mašina, a sa druge strane, kad se sjetim Njemačke u Kataru, da su baš zbog silnih promašenih prilika protiv Japana ispali, hmmmmm, ne znam šta da mislim. U principu nisam protiv Flick-a, nemam razlog, mada sam bio za ostanak Xavija, prvo što mislim da uopće nije postigao slabe rezultate i drugo što mislim da ekipa mora imati neki kontinuitet vođenja.
Nisu ni moleri lani zamijenili Italijana, pa vidimo rezultat, BD Terzića, Liverpool Klopp-a ili Juve Alegri-ja. Ovi što puno šaltaju trenere, nema tu kruha. PSG ih mijenja kao na tekućoj traci, iznenađujuće i Bayern, Chelsea da ne govorim.
Ima se jos odigrati uzvratna utakmica Espanjol-Oviedo i to je to.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:57Čuj i dalje traje play off u Sekundi. Pa kad će te ekipe imati odmor, malo nepravedno
ali kakva ludnica u play offu trece lige, ovo je vrijedilo gledatiAmirutah1988 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 23:12Ima se jos odigrati uzvratna utakmica Espanjol-Oviedo i to je to.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:57Čuj i dalje traje play off u Sekundi. Pa kad će te ekipe imati odmor, malo nepravedno
Tako je uvjek u Španiji
Mnogo mi je zao Gimnastika,šteta obje ekipe su zaslužile Segundu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 23:16ali kakva ludnica u play offu trece lige, ovo je vrijedilo gledatiAmirutah1988 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 23:12Ima se jos odigrati uzvratna utakmica Espanjol-Oviedo i to je to.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 18:57Čuj i dalje traje play off u Sekundi. Pa kad će te ekipe imati odmor, malo nepravedno
Tako je uvjek u Španiji![]()
produzetci, prekidi u Tarragoni i Malaga koja postize gol u zadnjoj sekundi sudijske nadoknade za povratak u Segundu