Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Re: Chat
To je tačno za kikiriki, mnogo loša stvar.kraljttbvb je napisao/la: ↑02 jun 2024, 18:46Meni je dobar, mada sam pomalo alergican na njega, često me svrbi grlo od njega.
Kaže mi jedna stara doktorica u Sarajevu, išao kod nje radi alergija, kikiriki ti je namirnica koja svo smeće iz zemlje kupi u sebe. Maximalno ga izbjegavaj.
Ali i puno skuplje![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovi srbi nisu normalni haha. Sad vucicevi i agresivni postali.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Re: Chat
Jedina reforma koju treba obaviti jeste u glavama onih muslimana koji imaju poremećenu listu prioriteta (znate na kakve muslimane mislim).
Nažalost, takvih je danas previše i kao jednu od konsekvenci imaš ove tipove koji upiru prstom u tu religiju, tvrdeći da je ona uzrok problema.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- tuzlak1987
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Vucic je besmrtan u Srbiji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija
Kakva dominacija

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Pensioner26
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Kakva tamo telad obitava, to je za nepovjerovati…MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
Nimalo čudno ono što znam Srba preko Drine sve je za Vučića, ljetos likuša iz Vojvodine bila raspričala se o HAARP sistemu, čipovanje, teorije zavjere u fullu. Gledam onako i kontam nismo mi toliko loši kako izgleda. Kako su njima umovi isprani sa onim emisija kao Balkan Info, Petrović, Zadruga da Bog Uzvišeni sačuva.MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Oni su daleko daleko gori po pitanju ispranih mozgova jer su im skoro svi mediji u sluzbi Vucica. Cak i u srpskoj ista stvar, imas medije koji iskljucivo rade za vlast.H8Z7 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:23Nimalo čudno ono što znam Srba preko Drine sve je za Vučića, ljetos likuša iz Vojvodine bila raspričala se o HAARP sistemu, čipovanje, teorije zavjere u fullu. Gledam onako i kontam nismo mi toliko loši kako izgleda. Kako su njima umovi isprani sa onim emisija kao Balkan Info, Petrović, Zadruga da Bog Uzvišeni sačuva.MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
To u Federaciji jednostavno nije slucaj
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Najpoznatija firma u svijetu za proizvodnju letećih taxia. Pa gdje ti ostali taxiji lete koje je ta firma proizvela

Opozicija pobijedila u Nišu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Totalno zaluđeni, znam. Vučić je svašta nešto ali glup definitivno nije. Čovjeku ne treba nikakva koalicija nigdje, sam napravi vlast.H8Z7 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:23Nimalo čudno ono što znam Srba preko Drine sve je za Vučića, ljetos likuša iz Vojvodine bila raspričala se o HAARP sistemu, čipovanje, teorije zavjere u fullu. Gledam onako i kontam nismo mi toliko loši kako izgleda. Kako su njima umovi isprani sa onim emisija kao Balkan Info, Petrović, Zadruga da Bog Uzvišeni sačuva.MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
Mi pljujemo i dan i noć na SDA a oni u kompletnom entitetu dobiju samo 11% glasova dok npr. u Sarajevu dobiju 9%

Zanimljivo je da SNSD ima više glasova od SDA a duplo je manje ljudi u RS-u. To ti sve govori.
Kao što @Brokula kaže, svi su im skoro mediji u službi Vučića dok je kod nas totalna suprotnost. To igra veliku ulogu.
Meni nije žao Srba ni Srbije i šuplje priče kako je psihopata, lopov i sve najgore a na terenu svaka druga osoba glasa za njega i njegovu stranku.
Njemu i njegovim ljudima svaka čast, dobro to rade a vrlo dobro znaju sa kakvim narodom imaju posla.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Hendlaju oni to majstorski, nešto onaj Zoran malo čupa i Ivan Ivanović (samo sam jednu emisiju malo pogledao ako griješim ispravite me).MortemHz je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:44Totalno zaluđeni, znam. Vučić je svašta nešto ali glup definitivno nije. Čovjeku ne treba nikakva koalicija nigdje, sam napravi vlast.H8Z7 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:23Nimalo čudno ono što znam Srba preko Drine sve je za Vučića, ljetos likuša iz Vojvodine bila raspričala se o HAARP sistemu, čipovanje, teorije zavjere u fullu. Gledam onako i kontam nismo mi toliko loši kako izgleda. Kako su njima umovi isprani sa onim emisija kao Balkan Info, Petrović, Zadruga da Bog Uzvišeni sačuva.MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
Mi pljujemo i dan i noć na SDA a oni u kompletnom entitetu dobiju samo 11% glasova dok npr. u Sarajevu dobiju 9%
Zanimljivo je da SNSD ima više glasova od SDA a duplo je manje ljudi u RS-u. To ti sve govori.
Kao što @Brokula kaže, svi su im skoro mediji u službi Vučića dok je kod nas totalna suprotnost. To igra veliku ulogu.
Meni nije žao Srba ni Srbije i šuplje priče kako je psihopata, lopov i sve najgore a na terenu svaka druga osoba glasa za njega i njegovu stranku.
Njemu i njegovim ljudima svaka čast, dobro to rade a vrlo dobro znaju sa kakvim narodom imaju posla.
Nije Vučić toliko inteligentan, ali jeste dovoljno da vlada sa skoro 7 mil stanovnika, kad tako pogledaš stavri jeza te uhvati iskreno, 7 miliona stanovnika a lik samo u 4 grada izgubio.
Ali mu se treba čestitati vala, valja kontrolisati toliku populaciju i smišljati tolike priče. Još sjediti na dvije stolice između Rusije i zapada pa nije ni njemu lahko.

Ma lagano to, što se kaže hljeba i igara i eto ga. Još kad se doda blještavost Beograda na vodi a to oči neukog naroda vole vidjeti njima je super.Brokula je napisao/la:Oni su daleko daleko gori po pitanju ispranih mozgova jer su im skoro svi mediji u sluzbi Vucica. Cak i u srpskoj ista stvar, imas medije koji iskljucivo rade za vlast.H8Z7 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 00:23Nimalo čudno ono što znam Srba preko Drine sve je za Vučića, ljetos likuša iz Vojvodine bila raspričala se o HAARP sistemu, čipovanje, teorije zavjere u fullu. Gledam onako i kontam nismo mi toliko loši kako izgleda. Kako su njima umovi isprani sa onim emisija kao Balkan Info, Petrović, Zadruga da Bog Uzvišeni sačuva.MortemHz je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:33Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je večeras da su naprednjaci sa listom "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" odneli čistu i ubedljivu pobedu u svim gradovima i opštinama gde u održani izbori svuda osim u četiri mesta - Tutinu, Bačkoj Topoli, Senti i Kanjiži.
Kakva dominacija![]()
To u Federaciji jednostavno nije slucaj
Igre imaju, zadruga, krimi filmovi. Hljeba imaju pa je sve pod kontrolom. Ne znam je li neko vidio video gdje Golubović ima neko kao predavanje u školi. Pa kud dalje ta država može ići?
Ali što se mora priznati imaju vala zgodne djevojke što jest jest.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- BosniaBoston
- Kontakt:
To da je u 4 grada izgubio je čak i pretjerivanje, izgubio je u 4 varoši gdje su velika većina ne-Srbi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa normalno da će pobijediti kada je svoje ljude po dubini ubacio u policiju i vojsku pa na dane izbors njegovi ljudi mogu raditi šta hoće a da ne budu kažnjeni. Na stranu što su svi mediji sa nacionalnom frelvencijom na njegovom platnom spisku. E sada se postavlja pitanje odakle pare za sve to.
Al na kraju krajeva treba čovjeku kapu skinuti pa je sebi omogućio takvu poziciju, ne može to baš svako postići.
Al na kraju krajeva treba čovjeku kapu skinuti pa je sebi omogućio takvu poziciju, ne može to baš svako postići.
Re: Chat
Sad ona drama po skupštini UNa još više dobija na smislu.