Posteno realno, ako ne dodje mislim da je bolje i za nas i njegnapoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 23:14Papetu se mora priznat barem da je dosljedan u tom bolu u qrcu prema nama. Nije bio tu kad je bilo tesko, nije se poceo motat ni kad su dosle pare. Za razliku od ovih lokalnih lesinara sto pr.de po medijima svako malo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ma ako se ima tolika želja za njim onda mislim da bi više od koristi bio na nekoj funkciji u administraciji... možda kao SD zbog svojih konekcija i veličine imena...
Koja para nije problem, koje to mi igrace imamo, pa je dokazano da pare nisu problem?ajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2024, 22:54Na zadnjem sastanku kojem je prisustvovao Tan, neko od ljudi bliskih klubu su mu predstavili Papeta kao nekoga od koga bi mogla započeti dominacija Sarajeva.
Čovjek nema ništa protiv toga, finansije nisu uopšte problem, koliko god da zatraži dobit će i spreman je poslati svoj privatni avion za Pariz po njega lično (a to sam i pisao prije par noći)...
Fazon je što ovaj drugi i nije baš zainteresovan za nas... i koliko sam upućen sve je to propalo.
Jedino ako se otvorila nova runda pregovora i nagovaranja u ova zadnja 2/3 dana.
Također, koliko sam upućen malo je Tan i bijesan na neki način jer se ulaže a već dugo nikakav trofej nije osvojen.
Sve u svemu, kao sto sam i nocima prije ovog pisao, para nam fakat nije problem... ali je nevjerovatno koliko mi ne znamo ili možda nećemo iz nekog razloga da napredujemo.
Evo, ako mu pare nisu problem, ja cu mu dzaba dat recept za uspjeh koji ce doci odmah, nek ispljune novac za Nenada Bjelicu, i nek mu da pet miliona eura da napravi ekipu, i ne da ce uzet ligu, nego ce uci i u grupe, a to sto vi stvarno pomislite da pare nisu problem, to vam je velika zabluda, ovo sto se ulaze je u deset posto sa drugim klubovima, a nase igrace je nedavno neki forumas dobro opisao, sve u pet deka po pozicijama sa drugim klubovima, stoga ako im pare nisu problem, eto im recepta da odmah preskoce par stepenica, i izadju na veliku scenu.
Pare nisu problem.......trofeja nemaa
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Prošle sezone dobar ove krenuo još bolje, ocjene mu top, sad kakav bi ovdje bio pitanje je.Amcho1 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 22:33Ovaj se nekada povezivao sa nama: https://www.transfermarkt.com/saddil-ra ... ler/506303H8Z7 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:42Nadam se da cemo se sto skorije moguce okrenuti trzistu Azije, fudbal uzima poprilicno jak zamah tamo.
Ko ima volju evo neka malo procita sto tako mislim. Volio bih da cujem i vasa misljenja u vezi ovoga.Evo jedan primjer sto ovako mislim
https://www.transfermarkt.com/lazizbek- ... er/1079581
Nekako izgleda baš interesantan igrač, lik je kao od gume
Još je naviknut na kaljuže od terena![]()
Renan bratina
https://www.instagram.com/stories/reoli ... FldGdvdQ==
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Sta je sad sa Serbecicem ne vraca se s posudbe?
A Mislav Karoglan?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Vrančića, Penarandu, Renana ovako na prvu. Jel mislis da ti oni igraju za 5/6 milja eura ovdje, koliko je inače prosjek plata u Pl... pa si prije togao imao Tinu pa Avramovskog a ako cemo ici godinama unazad tu su Ikande, Alispahic, Barbaric, Benko koji su tad u to vrijeme imali astronomske plate za naše uslove.Bordo10 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 23:31Koja para nije problem, koje to mi igrace imamo, pa je dokazano da pare nisu problem?ajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2024, 22:54Na zadnjem sastanku kojem je prisustvovao Tan, neko od ljudi bliskih klubu su mu predstavili Papeta kao nekoga od koga bi mogla započeti dominacija Sarajeva.
Čovjek nema ništa protiv toga, finansije nisu uopšte problem, koliko god da zatraži dobit će i spreman je poslati svoj privatni avion za Pariz po njega lično (a to sam i pisao prije par noći)...
Fazon je što ovaj drugi i nije baš zainteresovan za nas... i koliko sam upućen sve je to propalo.
Jedino ako se otvorila nova runda pregovora i nagovaranja u ova zadnja 2/3 dana.
Također, koliko sam upućen malo je Tan i bijesan na neki način jer se ulaže a već dugo nikakav trofej nije osvojen.
Sve u svemu, kao sto sam i nocima prije ovog pisao, para nam fakat nije problem... ali je nevjerovatno koliko mi ne znamo ili možda nećemo iz nekog razloga da napredujemo.
Evo, ako mu pare nisu problem, ja cu mu dzaba dat recept za uspjeh koji ce doci odmah, nek ispljune novac za Nenada Bjelicu, i nek mu da pet miliona eura da napravi ekipu, i ne da ce uzet ligu, nego ce uci i u grupe, a to sto vi stvarno pomislite da pare nisu problem, to vam je velika zabluda, ovo sto se ulaze je u deset posto sa drugim klubovima, a nase igrace je nedavno neki forumas dobro opisao, sve u pet deka po pozicijama sa drugim klubovima, stoga ako im pare nisu problem, eto im recepta da odmah preskoce par stepenica, i izadju na veliku scenu.
Jel gledaš ponekad press konferencije ostalih klubova, pa Željko Petrović ti skoro svaki drugi interviju potencira to kako im je budžet manji od nekih klubova a i dalje su uveliko po uspjesima ispred tih klubova.
Tu sigurno ne misli na Široki ili kone...
pa sam Rendulić je pričao o tome da su htjeli dovesti 2 igrača u svoje redove koji su stigli kod nas ali finansijski nisu mogli pratit do kraja.
Kada kazem da para nije problem, ne mislim pri tome da mozemo bacit 5 miliona kao sto ti rece. Budimo realni malo...
koji to klub na Balkanu dadne 5 miliona eura za sezonu treneru ?
Para ima i vise nego dovoljno da se napravi dominacija u ligi i obezbjede grupe KL. To sto mi ne znamo i sto se oko kluba vrte ljudi kojima je u glavi sitni licni interes, to je druga stvar ybg.
- siroliver69
- Kontakt:
Pape staromodan trener a ovdje pola foruma svršava na Husrefa koji bi nas 6-ti put vodio

Mislim da je to bio Jakirović kad je rekao da nisu mogli parirati nama, ako se ne varam Ikić i Džafić su bili u pitanju. Isto tako ako je istina zimus su sa nama bili u utrci za Vidića, međutim niti su mogli niti željeli dati onoliko koliko smo mi davali (prije da nisu željeli ali eto). Sad koliko je info tačan ima ovdje momaka koji znaju bolje od mene.ajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2024, 23:43Vrančića, Penarandu, Renana ovako na prvu. Jel mislis da ti oni igraju za 5/6 milja eura ovdje, koliko je inače prosjek plata u Pl... pa si prije togao imao Tinu pa Avramovskog a ako cemo ici godinama unazad tu su Ikande, Alispahic, Barbaric, Benko koji su tad u to vrijeme imali astronomske plate za naše uslove.Bordo10 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 23:31Koja para nije problem, koje to mi igrace imamo, pa je dokazano da pare nisu problem?ajdohordas je napisao/la: ↑02 jun 2024, 22:54Na zadnjem sastanku kojem je prisustvovao Tan, neko od ljudi bliskih klubu su mu predstavili Papeta kao nekoga od koga bi mogla započeti dominacija Sarajeva.
Jel gledaš ponekad press konferencije ostalih klubova, pa Željko Petrović ti skoro svaki drugi interviju potencira to kako im je budžet manji od nekih klubova a i dalje su uveliko po uspjesima ispred tih klubova.
Tu sigurno ne misli na Široki ili kone...
pa sam Rendulić je pričao o tome da su htjeli dovesti 2 igrača u svoje redove koji su stigli kod nas ali finansijski nisu mogli pratit do kraja.
Kada kazem da para nije problem, ne mislim pri tome da mozemo bacit 5 miliona kao sto ti rece. Budimo realni malo...
koji to klub na Balkanu dadne 5 miliona eura za sezonu treneru ?
Para ima i vise nego dovoljno da se napravi dominacija u ligi i obezbjede grupe KL. To sto mi ne znamo i sto se oko kluba vrte ljudi kojima je u glavi sitni licni interes, to je druga stvar ybg.
Dalje ljudi nikako da shvate da novac ne igra ništa, možeš ti dati velike pare ali kome? Iz ove ekipe samo Renan, Čataković to zaslužuju. Niko drugi, mi preplaćujemo igrače, čini mi se da je neko ovdje pisao da Rogić ima pofinu cifru mjesečno malo manju nego Renan.
Da se moj glas čuje u klubu savjet bi bio da igrači imaju ugovor po učinku, imaš 12 plata u toku godine. Ako osvojiš kup ide dodatna, ligu idu dvije dodatne. Pa izvoli, isto tako nedisciplina strogo kažnjavnje. Chelsea ima (barem je imao) takav model, kod nas neopravdano kašnjenje 2k KM od plate, nezalaganje i sebičnost na terenu (ono što je Mustafić radio protiv Zrinjskog drugu a Boga mi još se dešava toga) 500 KM od plate po potezu pa izvoli.
Nije bitno da ti daš gol nego ekipa da pobjedi.
Evo imaš 5 utakmica u nizu pobjeda ide premija 2K, imaš tri loša rezultata isto toliko ali od plate.
Pa dosta više.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
H8Z7 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 23:38Prošle sezone dobar ove krenuo još bolje, ocjene mu top, sad kakav bi ovdje bio pitanje je.Amcho1 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 22:33Ovaj se nekada povezivao sa nama: https://www.transfermarkt.com/saddil-ra ... ler/506303H8Z7 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:42Nadam se da cemo se sto skorije moguce okrenuti trzistu Azije, fudbal uzima poprilicno jak zamah tamo.
Ko ima volju evo neka malo procita sto tako mislim. Volio bih da cujem i vasa misljenja u vezi ovoga.Evo jedan primjer sto ovako mislim
https://www.transfermarkt.com/lazizbek- ... er/1079581
Nekako izgleda baš interesantan igrač, lik je kao od gume
Još je naviknut na kaljuže od terena![]()
Renan bratina
https://www.instagram.com/stories/reoli ... FldGdvdQ==
Svaki stranac je rizik radi limitiranog glupog pravila nametnutog od strane rušitelja. Na tržištu je more igrača koji nisu skupi, a mogli bi biti veliki potencijal. Evo recimo ovak štoper je brži vjerojatno od bilo kojeg igrača u našoj ligi : https://www.transfermarkt.com/toya-naka ... ler/576453
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Bezveze se spominje Pape, supruga mu je bolesna već duži period i ne odvaja se od nje na dan. Koliko god da mu se ponudi to njega ne zanima i to je nemoguća misija.
To je samo dijelic istine.Ima Pape trenutno većih problema.
Sansu ima,sve je do njega.Ako neće,niko ga molit neće.
Sansu ima,sve je do njega.Ako neće,niko ga molit neće.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ne znam samo, sta bi konkretno dobili sa Papetom na terenu, al hajd. Zbog njegovih eksperimenata ma terenu, ostali smo recimo bez Eura 2016, vjerovatno bi slicno radio i ovdje. Između Husrefa i Papeta, Husref je bolje rješenje.
Zao mi je kad na PDF Sarajeva imaju ovako lose misljenje o nasem najboljem igracu. O Safetu Susicu Papetu. Forumasi misle da je on idiot,da je dziber,seljak. Ali nije ,davno je Pape otisao sa sela,zivot je prozivio u Sarajevu i Parizu,svjetski je covjek,extremno inteligentan.
Pominje se njegov uspjeh sa reprezentacijom. Kazu imao je reprezentaciju u prajmu,slozenu i uigranu. Jeste,zato je i preuzeo repku. Imala je preduslove za uspjeh i on sa njom. Da nije tako,ne bi je preuzimao uopste.
Apsolutno isto stoje stvari sa Sarajevom. Jos prije dolaska naseg Mirze,Mirvic i posebno Tan su htjeli Papeta. Pape je generalno pristao i taj pristanak vazi i sad. Pape je spreman preuzeti Sarajevo uvijek i odmah. Njemu pare koje vrte oko trenera u PLBiH nista ne znace. Njemu je stalo do sportskog uspjeha. Zeli da bude najuspjesniji trener Sarajeva,kao sto je repke,zeli da udje u historiju. Zeli titule,trofeje,grupe,puno Kosevo.
No,nije spreman da se bori za 3-4 mjesto ove jadne lige i da igra kolo -dva konferencije. Zato je nasim 'investitorima' postavio mali ali logican uslov.
Hoce igrace,pojacanja,hoce tim. Ne pojacanja tipa ovih granapskih igraca,nego prave igrace. Ne odpadke iz Srbije,tipa prizenjenih migranata,poluludih Juznoamerikanaca,igraca pred penziju,,dvoje troje perspektivne djece ali djece,igraca s jednom nogom i slicno. Hoce da se investira u prvi tim da ekipa dodje minimalno do 15-20 miliona vrijednosti. Da dobije ekipu najmanje duplo jacu od druge u PLBiH.
Ako su 'investitori' spremni za ulaganja,za ozbiljan projekat ,onda evo njega kao ozbiljnog trenera. Ako nece,onda nista,nije spreman da svoj ugled ,vrijeme i zivce trosi na ove poluigrace i varakanje sa finansijskom sicom.
Pominje se njegov uspjeh sa reprezentacijom. Kazu imao je reprezentaciju u prajmu,slozenu i uigranu. Jeste,zato je i preuzeo repku. Imala je preduslove za uspjeh i on sa njom. Da nije tako,ne bi je preuzimao uopste.
Apsolutno isto stoje stvari sa Sarajevom. Jos prije dolaska naseg Mirze,Mirvic i posebno Tan su htjeli Papeta. Pape je generalno pristao i taj pristanak vazi i sad. Pape je spreman preuzeti Sarajevo uvijek i odmah. Njemu pare koje vrte oko trenera u PLBiH nista ne znace. Njemu je stalo do sportskog uspjeha. Zeli da bude najuspjesniji trener Sarajeva,kao sto je repke,zeli da udje u historiju. Zeli titule,trofeje,grupe,puno Kosevo.
No,nije spreman da se bori za 3-4 mjesto ove jadne lige i da igra kolo -dva konferencije. Zato je nasim 'investitorima' postavio mali ali logican uslov.
Hoce igrace,pojacanja,hoce tim. Ne pojacanja tipa ovih granapskih igraca,nego prave igrace. Ne odpadke iz Srbije,tipa prizenjenih migranata,poluludih Juznoamerikanaca,igraca pred penziju,,dvoje troje perspektivne djece ali djece,igraca s jednom nogom i slicno. Hoce da se investira u prvi tim da ekipa dodje minimalno do 15-20 miliona vrijednosti. Da dobije ekipu najmanje duplo jacu od druge u PLBiH.
Ako su 'investitori' spremni za ulaganja,za ozbiljan projekat ,onda evo njega kao ozbiljnog trenera. Ako nece,onda nista,nije spreman da svoj ugled ,vrijeme i zivce trosi na ove poluigrace i varakanje sa finansijskom sicom.
Mogao bi nas Nazif Gljiva preuzeti...
-
- Kontakt:
Tako je.Antikloc je napisao/la: ↑03 jun 2024, 05:59Zao mi je kad na PDF Sarajeva imaju ovako lose misljenje o nasem najboljem igracu. O Safetu Susicu Papetu. Forumasi misle da je on idiot,da je dziber,seljak. Ali nije ,davno je Pape otisao sa sela,zivot je prozivio u Sarajevu i Parizu,svjetski je covjek,extremno inteligentan.
Tanu je on prvi favorit vec duze vremena i nije ovo prvi puta da su se sve želje usmjerile na njega. Samo ja koliko znam to je propalo, jedino ako se nova runda pregovora otvorila.
- TurkishAirlines
Sramota je ijedne lose reci za Papeta.
Trebali bi biti ponosni sto uopste postoji mogucnost da bude trener.
Covjek koji je najbolji igrac PSG u takvoj konkurenciji igraca i ljusi na pdf-u FKS ga ismijavaju
Goni ovo sve u tri pichke materine
Covjek koji je najbolji igrac PSG u takvoj konkurenciji igraca i ljusi na pdf-u FKS ga ismijavaju

Goni ovo sve u tri pichke materine

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Papak je gori od atomske bombeTurkishAirlines je napisao/la: ↑03 jun 2024, 07:57Sramota je ijedne lose reci za Papeta.
Covjek koji je najbolji igrac PSG u takvoj konkurenciji igraca i ljusi na pdf-u FKS ga ismijavaju![]()
Goni ovo sve u tri pichke materine![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
Ti moraš shvatiti da ovdje ima puno ne na pdfu nego generalno na forumu debilnih balavaca isfrustriranih, ali i puno papaka, šabana iz pizde materine. Da se to skontat lako.TurkishAirlines je napisao/la: ↑03 jun 2024, 07:57Sramota je ijedne lose reci za Papeta.
Covjek koji je najbolji igrac PSG u takvoj konkurenciji igraca i ljusi na pdf-u FKS ga ismijavaju![]()
Goni ovo sve u tri pichke materine![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, JavierBosnia i 55 gostiju.