FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

armando
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la armando » 02 jun 2024, 13:10

Bundesliga je napisao/la:
02 jun 2024, 11:41
Što ne ostaviste ono kočijanje i prijetnje :kafa:

Armando kaže opušteno shvata forum, a ovamo psuje ljudima i traži adrese da se obračuna :kafa:
Opet ti? Kad već mene spominješ i vidim da si sve ispratio zašto ne skreneš pažnju ko uvijek počinje.
Ja pišem o igračima, upravi, klubu, ex igračima, budućim, željama i ostalom.
Ti i onaj šmokljo balavi udarate najviše po upravi. Uredu, imate pravo iznijeti svoje mišljenje. Uprkos tome što je svaki drugi post isti i što ste dosadni i što se ponavljate.
Onda krene priča "lizači čmara, pušači spolovila te iste uprave, gdje se većinom misli na mene. Hajd i to istrpim, ono opušteno ( dođosmo i do te riječi).
Onda se jače udara, te se direktno ja vrijedam.
Odgovaram u stilu " ne seri ", puši qurac isl.
Onda se dira familija i to je kap koja prelijeva čašu.
Priznajem da sam isto odgovorio i klipan može biti sretan što je ( zasad) na tome završilo.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 02 jun 2024, 13:48

Ako Bayern pratite i volite zbog titula i uspjeha, onda se zapitajte da li uopšte volite Bayern.

A ako neko nešto voli onda isto tako ne može s.rati po tome.
Trenutna uprava je dio Bayerna.
Tražili su trenera kritikovalo ih se, pronašli su trenera(nije ni počeo raditi) opet se s.ere po njima a sad i po treneru, Eberl je tek došao u klub već ovdje pričaju najlošije na njega, a čovjek nije još povukao potez, a zna se da ima šlifa jer je i u Lajpcig i u Gladbah posebno dovodio traženu robu, gdje je često iznenađivao sa novim imenima.
Freund isto došao na prvu sezonu sa dobrom referncom.
Onda Boey je proglašen amaterom a momak jedva da je upisao koji nastup zbog povrede, i to ga se otpisuje tek nakon 2 utakmice.
Onda se priča na Noju, a znamo ko je Nojo, a evo vidimo i da je i dalje u vrhu golmana
S.ere se po igračima koji su dali zasluge i osvojili LP.
Uredu je nisu u najboljoj formi, ali nisu vala ni đubrad kako ih se predstavlja.

Tema je u k.urcu ljudi koji pišu ovdje su posebno u nekom problemu, šta je ovo?

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 jun 2024, 13:57

On topic:

Quedraogo neće doći u Bayern, ne žele platiti traženu cijenu za njega. Eberl rekao da već imaju listu planiranih pojačanja i da žele završiti sve prije kraja Eura. Ajde da vidimo i to.

A ovoj dvojici forumaša bih savjetovao da prestanu sa psovkama i prijetnjama jedan drugom. Prijetnje koje iznosite na javnom mjestu jedan drugom su jako neinteligentne i ljudi vas mogu prijaviti policiji. Smirite se, imate ignore, pa ako ne želite čitati šta piše jedan od vas. Imate rješenje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 02 jun 2024, 14:06

Bayo je napisao/la:
22 maj 2024, 22:49
armando je napisao/la:
22 maj 2024, 19:43
Koliko su plaćeni, manje se zamaram, jer neko drugi se treba brinuti za te stvari, a ne vi koji to stalno ističete.
Problem je ako se zbog nerealne i pretjerano bačene love na plaće igrača a i trenera + silne odštete štedi na recimo Musiali i Daviesu (znam znam loš je itd.)

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 02 jun 2024, 14:15

Huske je napisao/la:
02 jun 2024, 13:48
A ako neko nešto voli onda isto tako ne može s.rati po tome.
Baš suprotno. Silna "volancija" nije sljepilo.
Huske je napisao/la:
Freund isto došao na prvu sezonu sa dobrom referncom.
Onda Boey je proglašen amaterom a momak jedva da je upisao koji nastup zbog povrede, i to ga se otpisuje tek nakon 2 utakmice.
Kako trenutno stvari stoje, Freund je klaun, a Boey i Zaragoza su skupi promašaji.
Huske je napisao/la:
Onda se priča na Noju, a znamo ko je Nojo, a evo vidimo i da je i dalje u vrhu golmana
Nojo je trenutno solidan golman i veliki preplaćeni klaun.
Huske je napisao/la:
S.ere se po igračima koji su dali zasluge i osvojili LP.
Uredu je nisu u najboljoj formi, ali nisu vala ni đubrad kako ih se predstavlja.
Komedijaši koji se godinama blamiraju i žive na korona sezoni koja se nije trebala ni odigrati do kraja.
Huske je napisao/la:
Tema je u k.urcu ljudi koji pišu ovdje su posebno u nekom problemu, šta je ovo?
Klub je u kurcu a tema je odraz toga. Tko misli da nije slobodno unese duh optimizma i pozitive...
Zadnja izmjena: Bayo, dana/u 02 jun 2024, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 02 jun 2024, 14:19

Dilah je napisao/la:
02 jun 2024, 03:25
Balon je napisao/la:
01 jun 2024, 23:12
Bas smijesno. Kroos je jedan od najprecjenjenih igraca svih vremena i jos jednom svaka cast Karl-Heinzu sto ga je svojevremeno nogirao.
Precjenjen igrac koji je uzeo 6 CL titula, a u svakoj je dao znacajan doprinos (u nekim i odlucujuci)?? Hajd' da i to cujem.
Jel mislis na znacaj doprinos 2013 kad se lik povrijedio odmah na pocetku 1/4 finala a mi Juventus rutinski rijesili 4:0, satrali Barcu 7:0 i na kraju uzeli titulu u finalu protiv Dortmunda?

Prije 2 godine Real redovno okretao utakmice u LP nakon sto ga je Ancelotti vadio iz igre, to je fakt.

Istetovirani papak je dobar igrac ali je smijesno ovo pretjerano zaljenje za njim.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 02 jun 2024, 14:54

I ja mislim da je bilo pametno jednog od najboljih playmakera svih vremena pustiti u Real za 25 miliona eura :yawn:

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 02 jun 2024, 14:58

Sve su glasnija ova šuškanja o Bruni Fernandesu. Nisam tu baš pametan, dobar je igrač, ali nije da je ta pozicija baš deficitarna.

Svejedno, ne bi me čudilo da upravo on bude prvo pojačanje.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 02 jun 2024, 15:00

Oni se baš žure putevima Uniteda i sličnih.

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 02 jun 2024, 15:31

Nisu loša imena koja se dovode u interes. :cool:
Sredina terena: Frenkie de Jong, Onana(Everton), Neves(Benfica)
Ofanziva: Bakayoko(PSV), Zirkzee, Olmo, Bruno Fernandes, Xavi Simons, Gruda
Defanziva: Theo Hernandez, van Dijk, Maatsen, Antonio Silva

Po 2 u svakoj liniji, izbor je odličan čak i ne možeš birati koji je bolji, ali ako bih birao 2 onda ova 2 Holandeza, Frenki i Dijk.

Čini se da za Kimom i Gorezkom ima dosta interesa iz Italije, a za Upamecanom iz Engleske. Kimich je u interesima pa biće skoro svih, a Davies ide u nove Galaktikose Reala. Što sam rekao naši igrači su na cijeni, nije to uvijek tako bilo, a sada svako hoće dobro platiti za igrača iz Bayerna, pa i u slabijoj formi.
Kako izgleda ovo bi mogla biti zamjena, čak nam možda ostane i da se počastimo. :kafa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 jun 2024, 15:32

Huske je napisao/la:
02 jun 2024, 15:31

Po 2 u svakoj liniji, izbor je odličan čak i ne možeš birati koji je bolji, ali ako bih birao 2 onda ova 2 Holandeza, Frenki i Dijk.

Čini se da za Kimom i Gorezkom ima dosta interesa iz Italije, a za Upamecanom iz Engleske. Kimich je u interesima pa biće skoro svih, a Davies ide u nove Galaktikose Reala. Što sam rekao naši igrači su na cijeni, nije to uvijek tako bilo, a sada svako hoće dobro platiti za igrača iz Bayerna, pa i u slabijoj formi.
Kako izgleda ovo bi mogla biti zamjena, čak nam možda ostane i da se počastimo. :kafa:
De malo realnosti brate, kakva su to imena i cuj po 2 u liniji... nije Football Manager.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 jun 2024, 22:32

Dayot Upamecano is a candidate for sale. Bayern would be willing to talk, should a big offer come in for the Frenchman this summer. That's the position of the club in the past few days and weeks. Eric Dier is planned as part of the team next season. Matthijs de Ligt is definitely expected to stay. The Dutchman is very popular and is a leading player at Bayern [@Plettigoal, @SkySportNews]
Amin :pray:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 02 jun 2024, 22:39

harden je napisao/la:
02 jun 2024, 15:32
Huske je napisao/la:
02 jun 2024, 15:31

De malo realnosti brate, kakva su to imena i cuj po 2 u liniji... nije Football Manager.

Prodaja : Coman, Gnabry, Davies, Upamecano, Kim, EMCM.

Kupovina : Gyokeres, de Jong, Theo H., Wirtz, Guirassy, Palhinha, neki stoper + krilo za rotacije. :salut:

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 02 jun 2024, 23:10

Silne pare će zaraditi na prodaji EMCM-a.

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 02 jun 2024, 23:42

Bayo je napisao/la:
02 jun 2024, 23:10
Ne vidim koristi nikakve od njega. Svakako da vam je Tel prvi izbor kad se bude odmarao Kane. Guirassya sam spomenuo jer bolje da ga Bayern dovede nego Dortmund npr. EMCM samo smeta. Isto bi se moglo reci za staklare Comana i Gnabrya.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jun 2024, 00:23

Zaniolo je napisao/la:
02 jun 2024, 23:42
Bayo je napisao/la:
02 jun 2024, 23:10
Ne vidim koristi nikakve od njega. Svakako da vam je Tel prvi izbor kad se bude odmarao Kane. Guirassya sam spomenuo jer bolje da ga Bayern dovede nego Dortmund npr. EMCM samo smeta. Isto bi se moglo reci za staklare Comana i Gnabrya.
Covjeku istekao ugovor, nije vise igrac Bayerna
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 03 jun 2024, 04:10

Balon je napisao/la:
02 jun 2024, 14:19
Dilah je napisao/la:
02 jun 2024, 03:25
Balon je napisao/la:
01 jun 2024, 23:12
Bas smijesno. Kroos je jedan od najprecjenjenih igraca svih vremena i jos jednom svaka cast Karl-Heinzu sto ga je svojevremeno nogirao.
Precjenjen igrac koji je uzeo 6 CL titula, a u svakoj je dao znacajan doprinos (u nekim i odlucujuci)?? Hajd' da i to cujem.
Jel mislis na znacaj doprinos 2013 kad se lik povrijedio odmah na pocetku 1/4 finala a mi Juventus rutinski rijesili 4:0, satrali Barcu 7:0 i na kraju uzeli titulu u finalu protiv Dortmunda?

Prije 2 godine Real redovno okretao utakmice u LP nakon sto ga je Ancelotti vadio iz igre, to je fakt.

Istetovirani papak je dobar igrac ali je smijesno ovo pretjerano zaljenje za njim.
Zaliti ne treba, sta je bilo bilo je, tako se namjestilo, ali je glupo bjezati od toga da je godinama bio jedan od najboljih igraca Reala koji je osvojio brdo trofeja. Vezni red Modric, Kros, Casemiro je realno uz Benzemu te jos ponegkog koji iskoci uglavnom zasluzan za vecinu tih titula...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 03 jun 2024, 09:34

FDJ je gotivan igrač, gospodin, i kao takav se ne uklapa na Pirinejima, al' teško da će on doć'. Čovjek ima platu k'o da igra na Arapskom poluostrvu. Vjerojatno medju 5 najplaćenijih u Evropi. Meni je on nekako nedorečen, nije baš ispunio ono što se od njega očekivalo. Volio bih da dodje, jer predobri i prepošteni kolega farinelli ne bi propustio tekmu Bayerna.

Potpuna suprotnost je Bruno Fernandes. Kao igrač nije WC, al' nije ni loš. Karakterno je veći od Serbezovskog i Šabana Bajramovića skupa, i kao takvom nije mu mjesto kod nas.

Bitnije se riješiti škarta koji se fino akumulirao, po cijenu da zijanimo i još jednu sezonu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 03 jun 2024, 10:25

Nadam se da NE dovodimo Taha ,Brunu Fernandeza i Fuhricha.

Šta ćemo sa njima? Da li su to igrači koji će unaprijediti Bayern? Ova trojica su dapače dobri igrači ali po meni nikako za Bayern.

Pa i kad gledamo financijsku stranu: dovest će ova 3 igrača za 100-110 milijuna a Fernandez ima 30 godina,Tah ima 28, hajde jedino je Fuhrich 26 godina ali nisam nikako uvjeren da Fuhrich ima kvalitetu za Bayern. Kupovine nigdje veze ako se ostvare.

Ne dovode npr. Assan Ouedraoga za 20 milijuna, momak koji ima samo 18 godina zbog uštede novaca. Dobro, uštedite novac. No zar štedite da dovedete Brunu Fernandeza sa 30 godina?

Mislim nije to gotovo ali ako to naprave, gasi mješalicu motaj kablove. Nije ni čudno da sa ovakvim transferima onda nemamo dovoljno kvalitete za izbaciti Real ili Man.City.

Ako želimo napraviti iskorak onda moramo dovesti vrhunske mlade igrače koje ćemo istrpiti godinu-dvije ( Gruda, D. Doue, Aznou, Tel itd.. ) da bi nakon toga oni postali temelj Bayerna. Zadnji vezni pod obavezno.

Također želim reći da Bayern mora napraviti sve da dovede X. Simmonsa i Flo Wirtza i da ih uz Musialu sve uglazbi u ekipu. To su igrači koji rade razliku na terenu, što se samog nogometa tiče to je to, passing, kombinatorika, atraktivna igra, dribling na sitno, igrači za velike stvari.

Uz igrače kao što su Gruda, Doue, Aznou, Tel, X. Simmons, Flo Wirtz mi možemo očekivati kroz godinu-dvije brutalnu ekipu i takve igrače moramo dovoditi. Naravno, ne moraju biti ti nabrojani, ima ih još ali ovo su igrači koji rade razliku na terenu. Rađe bih doveo ove mladiće pa i zijanio iduću sezonu a znam da će poslije toga biti sve bolji i bolji.

Bayern je nesiguran (što mi je apsolutno nepojmljivo uz količinu stručnjaka koji rade u klubu) u dovođenje mladih i potencijalnih igrača već im je filozofija dovoditi provjerene igrače a onda dolaze do problema u dovođenju takvih igrača koji imaju dokazanu kvalitetu jer koštaju abnormalno puno novaca i ne mogu si to priuštiti kao što je to npr. Bruno Guimaraes.

Jasno je naravno da su također i cijene mladih igrača eksplodirale i da su nerealne ali tako tržište funkcionira. Zato kažem da uz takve stručnjake u Bayernu bi se morala promijeniti filozofija u dovođenju igrača.

Dapače da se onda na sve te igrače (kad isti skupe iskustva kroz godinu-dvije i dođu na taj nivo) ciljano dodaju jedan ili 2 igrača dokazane i provjerene kvalitete kao što su Theo Hernandez i Harry Kane ( naravno govorim hipotetički jer to danas nije slučaj sa ekipom Bayerna koja je u remontu).

Također su ulupali 60+ milijuna na trenere zadnjih par godina i onda nemaju novaca za igrače. Sramota. E sad imaju priliku zadržati Kompanya naredne 3 godine pa taman bili u Bundesligi 4-ti iduće godine i ispali u 1/8 finala kupa i lige prvaka.

Sa igračima kao što su Tah, Fernandez, Fuhrich ne možemo doći na nivo potreban za osvajanje lige prvaka niti iduće a niti za 5 godina. Takvi igrači nemaju tu kvalitetu za najveći nivo a to je osvajanje Lige prvaka. Da ne govorim koliko bi se samo potrošilo na plaće tih igrača.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 jun 2024, 12:02

Fernandes je jako dobar igrač, i doveo bih ga odmah kada bi mogao. Ali, sumnjam da će uopšte ići iz Uniteda, ovo je vjerovatno da izvuče bolji ugovor. Čovjek u onom raspadu od tima godinama ima odličnu statistiku i lider je tima. Zašto ga ne dovesti.

Eno Flick traži Comana, fino ga upakovati s mašnicom i dostaviti na kućnu adresu. Riješiti se Upameguairea, Goretzke, Gnabrya.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.