Joj Djipke jesi naporan danima jbt. Po cemu bi bio idealan trener? Frajer Kosevo ni na razglednicama ne gleda, pojma nema sta se desava u klubu. Na stranu to sto trenerski i selektorski posao nisu ni slicni, on da je neki trener vodio bi nekog duze od sezone. Vodio 6-7 nizerazrednih klubova, nigdje nije duze od sezone izgurao.fks74 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:37Kad je imao Ćiro ekipu, što se on nije plasirao ? Samo s.rete bez veze, Pape bi bio idealan trener za nas, samo što nama niko ne godi. Nije nam dobar domaći trener, nije dobar strani. Šta hoćete više, isto neke tetke.avalkaB je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:13Moje mišljenje je i da ga je malo usralo sa kvalifikacijama na svjetsko, jer mu je pokojni Ćiro sve na gotovo ostavio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jun 2024, 18:34ABd da Pape nije ni u kakvim kombinacijama.
Nije se poceso 40 godina za nas nemoj ni sad u 70oj da glumi nekog pitara.Zvali su ga 2-3 puta i svaki put odbio.6 godina bez posla,nema on nama sta ponuditi u 70.godini.
Kao igrac velemajstor svaka cast.Kao covjek aposlutno nista nije uradio za nas klub.Na Kosevu sam ga jednom u zivotu vidio.
Vjerujem da je bilo ko preuzeo repku tad da bi se kvalifikovali.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Čitaj šta sam napisao, nama niko ne godi. Nije dobar Husref, nije dobar Čala, nije dobar Dudić, nije dobar Rožman, nije dobar ni Pape. Pa ko će nama biti dobar, niko jer bilo ko da dođe nećw valjati. Jednostavno smo naopaki i gotova priča.Surreal je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:41Pozitivac, hajde daj mi jedan makar površan argument zašto bi baš Sušić bio idealan trener za nas? Legenda kluba, pa legenda je i Husref, pa se ovdje majke spominju ako ga spomeneš u pozitivnom kontekstu.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pape je rang Hadzibegica i Bazdarevica. Jugosaurus. Boljih trenera ima u federalnoj.
Ko tebi daje za pravo da nekoga nazivaš pogrdnim imenima, nekoga koga uopšte ne poznaješ. Možda sam ja za tebe gospodin , ja nikoga nikada nisam nazvao pogrdnim imenom jer sam prije svega kulturan i vaspitan. A ti se vjerovatno vodiš tim što me tako nazove poneki štrumf.napoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:51Joj Djipke jesi naporan danima jbt. Po cemu bi bio idealan trener? Frajer Kosevo ni na razglednicama ne gleda, pojma nema sta se desava u klubu. Na stranu to sto trenerski i selektorski posao nisu ni slicni, on da je neki trener vodio bi nekog duze od sezone. Vodio 6-7 nizerazrednih klubova, nigdje nije duze od sezone izgurao.

-
- Kontakt:
Ma slazem seavalkaB je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:13Moje mišljenje je i da ga je malo usralo sa kvalifikacijama na svjetsko, jer mu je pokojni Ćiro sve na gotovo ostavio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jun 2024, 18:34ABd da Pape nije ni u kakvim kombinacijama.
Nije se poceso 40 godina za nas nemoj ni sad u 70oj da glumi nekog pitara.Zvali su ga 2-3 puta i svaki put odbio.6 godina bez posla,nema on nama sta ponuditi u 70.godini.
Kao igrac velemajstor svaka cast.Kao covjek aposlutno nista nije uradio za nas klub.Na Kosevu sam ga jednom u zivotu vidio.
Ni meni nije neki trener kakav je bio igrac.Sto se tice Brazila:
Realno sa onim igracima,onakva ekipa,svi u zivotnoj formi,bila bi sramota da se nije kvalifikovao.U grupi bez velesile,najozbiljniji konkurenti Grcka i Slovacka,prosjecne repke.Ekipa je bila na okupu vec nekoliko godina,uigrani na max i skoro svaki igrac igrao bitnu ulogu u ligi 5.
Dobro prvo prvenstvno sve odlicno ali nije neki aman plasman proci kao prvi iz one grupe.Sto kazes da nam je bilo ko tad bio na klupi ne vidim kako ne bi otisli.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma da nije onaj Grk dole promasio haman prazan gol (Gekas ili Salpingidis, ne sjecam se bas najbolje) qrac bi mi i tako otisli na Mundijal. Al hajd, to je fudbal, negdje te mora i pros.rat. Al cinjenica je da ni u jednom klubu nije izdrzao vise od sezone. Fudbalski je ostao na pocetku 2000tih buduci da mu je omiljena formacija 442. Bio bi samo marketinski jako ime i vjerovatno dobar autoritet igracima, al nista sem toga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:19Ma slazem seavalkaB je napisao/la: ↑02 jun 2024, 19:13Moje mišljenje je i da ga je malo usralo sa kvalifikacijama na svjetsko, jer mu je pokojni Ćiro sve na gotovo ostavio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jun 2024, 18:34ABd da Pape nije ni u kakvim kombinacijama.
Realno sa onim igracima,onakva ekipa,svi u zivotnoj formi,bila bi sramota da se nije kvalifikovao.U grupi bez velesile,najozbiljniji konkurenti Grcka i Slovacka,prosjecne repke.Ekipa je bila na okupu vec nekoliko godina,uigrani na max i skoro svaki igrac igrao bitnu ulogu u ligi 5.
Dobro prvo prvenstvno sve odlicno ali nije neki aman plasman proci kao prvi iz one grupe.Sto kazes da nam je bilo ko tad bio na klupi ne vidim kako ne bi otisli.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Imao je i trenerski mag sa grbavice odlicnu ekipu pa nas neznalica srozala ko niko.napoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:36Ma da nije onaj Grk dole promasio haman prazan gol (Gekas ili Salpingidis, ne sjecam se bas najbolje) qrac bi mi i tako otisli na Mundijal. Al hajd, to je fudbal, negdje te mora i pros.rat. Al cinjenica je da ni u jednom klubu nije izdrzao vise od sezone. Fudbalski je ostao na pocetku 2000tih buduci da mu je omiljena formacija 442. Bio bi samo marketinski jako ime i vjerovatno dobar autoritet igracima, al nista sem toga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:19Ma slazem se
Sto se tice papeta, ne znam otkud on u prici, ako sigurno niko nece, to je on. Covjek je operisan od ovih prostora
Niko nam ne valja, nije dobar trener, nisu dobri igraci, nije dobar mirvic, nije dobar sd. Zapitamo li se jel dobra sredina u klubu sa ovoliko toksicnosti i pritiska, realno ovo nema nigdje.
Mi i hajduk zato i nema nikakvog uspjeha
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Dobro je neko pričao, kakav qrčev pritisak? Pritisak koji imaju igrači kojima mjesečno legne minimalno deset hiljada maraka, zarađuju tri puta više od doktora u ovom sranju od zemlje i oni imaju pritisak. Pod pritiskom su jedino navijači, a znam ih koji od hljeba odvajaju da odu na utakmicu.
Zato smo i bili jaki kad smo bili ništa, jer se svako borio, svi su imali motiv (odlazak dalje, veći novac), zašto bi sad neki Duraković davao 200% na svakoj utakmici kad ima 11k platu, pa ni ja ne bi. Možda nam je Simon pod pritiskom sa svojom platom od 24.000 KM, vjerujem da mu je baš teško.
Zato smo i bili jaki kad smo bili ništa, jer se svako borio, svi su imali motiv (odlazak dalje, veći novac), zašto bi sad neki Duraković davao 200% na svakoj utakmici kad ima 11k platu, pa ni ja ne bi. Možda nam je Simon pod pritiskom sa svojom platom od 24.000 KM, vjerujem da mu je baš teško.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- napoleon72
- Kontakt:
On je jos gori bio i to niko ne spori.boki86 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:46Imao je i trenerski mag sa grbavice odlicnu ekipu pa nas neznalica srozala ko niko.napoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:36Ma da nije onaj Grk dole promasio haman prazan gol (Gekas ili Salpingidis, ne sjecam se bas najbolje) qrac bi mi i tako otisli na Mundijal. Al hajd, to je fudbal, negdje te mora i pros.rat. Al cinjenica je da ni u jednom klubu nije izdrzao vise od sezone. Fudbalski je ostao na pocetku 2000tih buduci da mu je omiljena formacija 442. Bio bi samo marketinski jako ime i vjerovatno dobar autoritet igracima, al nista sem toga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:19
Ma slazem se
Sto se tice papeta, ne znam otkud on u prici, ako sigurno niko nece, to je on. Covjek je operisan od ovih prostora
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
2024 ovdje jos o izmisljenom pritisku nekakvom

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
A u kojem vijeku smo mi ostali, pa su nam 2000-te staromodne? U sustini, koji sport mi u opste igramo, posto ovo sto gledamo i nema previse veze sa fudbalom.napoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:36Ma da nije onaj Grk dole promasio haman prazan gol (Gekas ili Salpingidis, ne sjecam se bas najbolje) qrac bi mi i tako otisli na Mundijal. Al hajd, to je fudbal, negdje te mora i pros.rat. Al cinjenica je da ni u jednom klubu nije izdrzao vise od sezone. Fudbalski je ostao na pocetku 2000tih buduci da mu je omiljena formacija 442. Bio bi samo marketinski jako ime i vjerovatno dobar autoritet igracima, al nista sem toga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:19Ma slazem se
Nadam se da cemo se sto skorije moguce okrenuti trzistu Azije, fudbal uzima poprilicno jak zamah tamo.
Ko ima volju evo neka malo procita sto tako mislim. Volio bih da cujem i vasa misljenja u vezi ovoga.
Evo jedan primjer sto ovako mislim
https://www.transfermarkt.com/lazizbek- ... er/1079581
Ko ima volju evo neka malo procita sto tako mislim. Volio bih da cujem i vasa misljenja u vezi ovoga.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 02 jun 2024, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Mi smo malo ispred Papeta, negdje u 2010. sa drk.anjima na 4231 formaciju sa nepokretljivom 10kom i targetmanom u napadu.Evander je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:19A u kojem vijeku smo mi ostali, pa su nam 2000-te staromodne? U sustini, koji sport mi u opste igramo, posto ovo sto gledamo i nema previse veze sa fudbalom.napoleon72 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:36Ma da nije onaj Grk dole promasio haman prazan gol (Gekas ili Salpingidis, ne sjecam se bas najbolje) qrac bi mi i tako otisli na Mundijal. Al hajd, to je fudbal, negdje te mora i pros.rat. Al cinjenica je da ni u jednom klubu nije izdrzao vise od sezone. Fudbalski je ostao na pocetku 2000tih buduci da mu je omiljena formacija 442. Bio bi samo marketinski jako ime i vjerovatno dobar autoritet igracima, al nista sem toga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jun 2024, 20:19
Ma slazem se
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ovaj se nekada povezivao sa nama: https://www.transfermarkt.com/saddil-ra ... ler/506303H8Z7 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 21:42Nadam se da cemo se sto skorije moguce okrenuti trzistu Azije, fudbal uzima poprilicno jak zamah tamo.
Ko ima volju evo neka malo procita sto tako mislim. Volio bih da cujem i vasa misljenja u vezi ovoga.Evo jedan primjer sto ovako mislim
Nekako izgleda baš interesantan igrač, lik je kao od gume
Još je naviknut na kaljuže od terena

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Na zadnjem sastanku kojem je prisustvovao Tan, neko od ljudi bliskih klubu su mu predstavili Papeta kao nekoga od koga bi mogla započeti dominacija Sarajeva.
Čovjek nema ništa protiv toga, finansije nisu uopšte problem, koliko god da zatraži dobit će i spreman je poslati svoj privatni avion za Pariz po njega lično (a to sam i pisao prije par noći)...
Fazon je što ovaj drugi i nije baš zainteresovan za nas... i koliko sam upućen sve je to propalo.
Jedino ako se otvorila nova runda pregovora i nagovaranja u ova zadnja 2/3 dana.
Također, koliko sam upućen malo je Tan i bijesan na neki način jer se ulaže a već dugo nikakav trofej nije osvojen.
Sve u svemu, kao sto sam i nocima prije ovog pisao, para nam fakat nije problem... ali je nevjerovatno koliko mi ne znamo ili možda nećemo iz nekog razloga da napredujemo.
Čovjek nema ništa protiv toga, finansije nisu uopšte problem, koliko god da zatraži dobit će i spreman je poslati svoj privatni avion za Pariz po njega lično (a to sam i pisao prije par noći)...
Fazon je što ovaj drugi i nije baš zainteresovan za nas... i koliko sam upućen sve je to propalo.
Jedino ako se otvorila nova runda pregovora i nagovaranja u ova zadnja 2/3 dana.
Također, koliko sam upućen malo je Tan i bijesan na neki način jer se ulaže a već dugo nikakav trofej nije osvojen.
Sve u svemu, kao sto sam i nocima prije ovog pisao, para nam fakat nije problem... ali je nevjerovatno koliko mi ne znamo ili možda nećemo iz nekog razloga da napredujemo.
- napoleon72
- Kontakt:
Papetu se mora priznat barem da je dosljedan u tom bolu u qrcu prema nama. Nije bio tu kad je bilo tesko, nije se poceo motat ni kad su dosle pare. Za razliku od ovih lokalnih lesinara sto pr.de po medijima svako malo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: Mourinhokilledbarca, siroliver69, Vanja8, zagorski i 59 gostiju.