Rutinski. Jbg
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Ma nista od Dustina.
3-0 Islam.
3-0 Islam.
Odlican Dustin sad za sad
Hahaha zvijer!
Jedini koji mu je pruzio koliki toliko otpor
-
- Kontakt:
Nije me impresirao Makhachev danas.
Bit će teško protiv Armana u drugom meču.
Poslao ga u penziju.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
arman nema stojku da ugrozi islamaKennyKFCLofton je napisao/la: ↑02 jun 2024, 07:13Nije me impresirao Makhachev danas.
od 10 borbi izmedju njih dvojice, 10 bi bilo blizu, ali cvrsto vjerujem da bi islam uzeo svih 10
islama moze pobijedit neko ko je bolji u stojci, ili bolji hrvac, arman nije nijedno
max po meni ima najvece sanse, jer se islam ocigledno umori kako borba ide, i postane prilicno ranjiv, vec dva puta se to desava, a max ima tempo i stojku da taj umor i ranjivost ubrza jos duplo. ali sumnjam da bi max mogao braniti hrvanje protiv islama
-
- Kontakt:
Upravo zbog ovog mislim da ga Arman može dobit u borbi na 5 rundi. Nema Islam KO power a Arman mi izgleda fizički jači, izdržljiviji.Donnie Darko je napisao/la: ↑02 jun 2024, 07:22arman nema stojku da ugrozi islamaKennyKFCLofton je napisao/la: ↑02 jun 2024, 07:13Nije me impresirao Makhachev danas.
od 10 borbi izmedju njih dvojice, 10 bi bilo blizu, ali cvrsto vjerujem da bi islam uzeo svih 10
islama moze pobijedit neko ko je bolji u stojci, ili bolji hrvac, arman nije nijedno
max po meni ima najvece sanse, jer se islam ocigledno umori kako borba ide, i postane prilicno ranjiv, vec dva puta se to desava, a max ima tempo i stojku da taj umor i ranjivost ubrza jos duplo. ali sumnjam da bi max mogao braniti hrvanje protiv islama
- Donnie Darko
- Kontakt:
islam je znacajno veci od armana, i vjerujem da je i jaci, il su bar tu negdje.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑02 jun 2024, 07:28Upravo zbog ovog mislim da ga Arman može dobit u borbi na 5 rundi. Nema Islam KO power a Arman mi izgleda fizički jači, izdržljiviji.Donnie Darko je napisao/la: ↑02 jun 2024, 07:22arman nema stojku da ugrozi islamaKennyKFCLofton je napisao/la: ↑02 jun 2024, 07:13Nije me impresirao Makhachev danas.
islam je znacajno bolji kikboser od armana, a bolji je i u hrvanju i bjj. bolji je manje vise u svemu, osim eventualno u kardiu. a i ne vjerujem da ako poirier nije mogao nokautirati islama, da to moze arman.
Islam je jednostavno najkompletniji i vrlo vjerovatno najbolji borac u lakoj kategoriji svih vremena.
-
- Kontakt:
Zaboravljas na Khabiba koji je prosao kroz Poiriera i Gaethjea kao da su amateri a ne vrhunski borci. Ljudi brzo zaborave da je ovaj isto tako prosao kroz Barbozu, Michaela Johnsona, Dos Anosa koji su u tom trenutku bili medju boljim borcima u LW. Johnson zavrsio Poiriera, dobio Barbozu koji je bas bio u svom prime-u ( 9 3 niz prije skolovanja od strane Khabiba ), Dos Anos je imao deset borbi, devet pobjeda i poraz od Khabiba, nakon sto ga je Khabib dobio postao i sampion u LW. Cak je Al Iaquinta koji je kao nako borac u tom nekom periodu imao devet borbi sa omjerom 8 1 a onda ga je Khabib prebio ko da mu duguje pare.
Nurmagomedov je goat u LW, a da se malo vise borio bio bi hladno sveukupni goat, a ionako je medju top 5 svih vremena, barem sto se mene tice. Biti toliko dominantan u LW koja je ubjedljivo najjaca UFC-ova divizija je bas zajebano postici. To upravo gledamo na primjeru Islama koji je vrhunski borac, al se pati ponekad sto je i logicno jer su svi protivnici bas zivotinje i vrhunski borci.
-
- Kontakt:
Khabib je GOAT, ne samo LW-a već u historiji UFC-a.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 jun 2024, 16:05Zaboravljas na Khabiba koji je prosao kroz Poiriera i Gaethjea kao da su amateri a ne vrhunski borci. Ljudi brzo zaborave da je ovaj isto tako prosao kroz Barbozu, Michaela Johnsona, Dos Anosa koji su u tom trenutku bili medju boljim borcima u LW. Johnson zavrsio Poiriera, dobio Barbozu koji je bas bio u svom prime-u ( 9 3 niz prije skolovanja od strane Khabiba ), Dos Anos je imao deset borbi, devet pobjeda i poraz od Khabiba, nakon sto ga je Khabib dobio postao i sampion u LW. Cak je Al Iaquinta koji je kao nako borac u tom nekom periodu imao devet borbi sa omjerom 8 1 a onda ga je Khabib prebio ko da mu duguje pare.
Nurmagomedov je goat u LW, a da se malo vise borio bio bi hladno sveukupni goat, a ionako je medju top 5 svih vremena, barem sto se mene tice. Biti toliko dominantan u LW koja je ubjedljivo najjaca UFC-ova divizija je bas zajebano postici. To upravo gledamo na primjeru Islama koji je vrhunski borac, al se pati ponekad sto je i logicno jer su svi protivnici bas zivotinje i vrhunski borci.
Čovjek je u karijeri primio manje udaraca/štete nego onaj doper Bones Jones u borbi protiv Reyesa ili Gustafssona.
Islam je u stand upu tehnički bolji od Khabiba ali nema njegovu bradu, snagu niti cardio. Ja kad gledam Islama imam osjećaj da ga jedan dobar udarac može poslat na parter, Khabib je kao Terminator išao naprijed i svaki bolji udarac bi jednostavno "pojeo".
Ne seri.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑02 jun 2024, 16:56Khabib je GOAT, ne samo LW-a već u historiji UFC-a.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 jun 2024, 16:05Zaboravljas na Khabiba koji je prosao kroz Poiriera i Gaethjea kao da su amateri a ne vrhunski borci. Ljudi brzo zaborave da je ovaj isto tako prosao kroz Barbozu, Michaela Johnsona, Dos Anosa koji su u tom trenutku bili medju boljim borcima u LW. Johnson zavrsio Poiriera, dobio Barbozu koji je bas bio u svom prime-u ( 9 3 niz prije skolovanja od strane Khabiba ), Dos Anos je imao deset borbi, devet pobjeda i poraz od Khabiba, nakon sto ga je Khabib dobio postao i sampion u LW. Cak je Al Iaquinta koji je kao nako borac u tom nekom periodu imao devet borbi sa omjerom 8 1 a onda ga je Khabib prebio ko da mu duguje pare.
Čovjek je u karijeri primio manje udaraca/štete nego onaj doper Bones Jones u borbi protiv Reyesa ili Gustafssona.
Islam je u stand upu tehnički bolji od Khabiba ali nema njegovu bradu, snagu niti cardio. Ja kad gledam Islama imam osjećaj da ga jedan dobar udarac može poslat na parter, Khabib je kao Terminator išao naprijed i svaki bolji udarac bi jednostavno "pojeo".
Sto se tice poredjenja, jest Islam kompletniji ali Khabib je imao nepobjedivu auru, jednostavno su ga se protivnici (najbolji) bojali.
Po meni Goat ne moze biti sa 3 odbranjene titule,najdominantniji ikad vrlo vjerovatno za Goata po meni mu fali jos koja odbrana i prelazak u welter
-
- Kontakt:
Odgovor si dobio privatno za ovo.kempes je napisao/la: ↑02 jun 2024, 17:01Ne seri.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑02 jun 2024, 16:56Khabib je GOAT, ne samo LW-a već u historiji UFC-a.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 jun 2024, 16:05
Zaboravljas na Khabiba koji je prosao kroz Poiriera i Gaethjea kao da su amateri a ne vrhunski borci. Ljudi brzo zaborave da je ovaj isto tako prosao kroz Barbozu, Michaela Johnsona, Dos Anosa koji su u tom trenutku bili medju boljim borcima u LW. Johnson zavrsio Poiriera, dobio Barbozu koji je bas bio u svom prime-u ( 9 3 niz prije skolovanja od strane Khabiba ), Dos Anos je imao deset borbi, devet pobjeda i poraz od Khabiba, nakon sto ga je Khabib dobio postao i sampion u LW. Cak je Al Iaquinta koji je kao nako borac u tom nekom periodu imao devet borbi sa omjerom 8 1 a onda ga je Khabib prebio ko da mu duguje pare.
Sto se tice poredjenja, jest Islam kompletniji ali Khabib je imao nepobjedivu auru, jednostavno su ga se protivnici (najbolji) bojali.
Khamzat out. Aliskerov umjesto njega.
Konor očekivano otkazao, Poatan i Prochazka II.
Konor očekivano otkazao, Poatan i Prochazka II.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.