Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 28 mar 2011, 13:41

Ja odavno nisam procitao nista ljepse od ovog clanka ! :D

"Zamjeraju im se SNAGA< USPJESI I POPULARNOST!". Prelijepo ! :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 mar 2011, 15:09

Rooney88 je napisao/la:Ja odavno nisam procitao nista ljepse od ovog clanka ! :D

"Zamjeraju im se SNAGA< USPJESI I POPULARNOST!". Prelijepo ! :D
ljubomora je cudo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 28 mar 2011, 16:02

Ili ga voliš ili mrziš, najmanje je ravnodušnih :D

Odlično 8-)
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 mar 2011, 16:05

Haha, najveci kompliment. Pa sto ce neko mrzit Arsenal ili City kad ne mogu nista osvojit? Mrze se oni koji su najuspesniji.

If they hate then let 'em hate
And watch the money pile up

Kao sto kaze 50. :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 mar 2011, 16:22

United prodao sve svoje karte za polufinale FA Kupa prije nego sto su zvanicno pustene u prodaju, City ih jos nije prodao i ne ocekuju ni da ce prodat do 11 aprila. I onda kazu imaju vise navijaca u Manchesteru. :lol:

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 mar 2011, 16:26

Arogantni je napisao/la:Pogodite tko je najomrženija tvrtka na Otoku? Manchester United! Njih baš nitko ne voli...

Autor: Agencija Totalsport
Objavljeno: prije 22 min
Niti jedna druga nogometna momčad ne nalazi se niti blizu pozicije koju su neslavno zauzeli "crveni vragovi" osvojivši 26 posto glasova onih koji su odgovorili na anketu

Nogometni klub Manchester United najomraženija je tvrtka u Ujedinjenom Kraljevstvu, rezultati su internetskog istraživanja provedenih na više od tisuću ispitanika. Isto je provedeno od strane Online Opinionsa...

Niti jedna druga nogometna momčad ne nalazi se niti blizu pozicije koju su neslavno zauzeli "crveni vragovi" osvojivši 26 posto glasova onih koji su odgovorili na anketu. Zamjeraju im se snaga, uspjesi i popularnost.

Drugo mjesto zauzela je, očito omražena, irska niskotarifna zrakoplovna tvrtka Ryanair s 23 posto glasova, dok je s postotkom manje na treće mjesto smješten British Gas.

Ovo je totalna istina jer samo budale vole i navijaju za man. und.
Tim koja ima najvise navijaca ubjedljivo u Engleskoj i u svijetu je medju prvim..
Sto si ti ljubomoran!? To je bolest! :lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 28 mar 2011, 17:11

Cartman je napisao/la:United prodao sve svoje karte za polufinale FA Kupa prije nego sto su zvanicno pustene u prodaju, City ih jos nije prodao i ne ocekuju ni da ce prodat do 11 aprila. I onda kazu imaju vise navijaca u Manchesteru. :lol:
Pa dobro gospoda koja navija za City je svaki dan u Londonu a ovi jadnici kupili karte ne bi li malo do metropole dosli to im je jedinstvena prilika
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 mar 2011, 17:15

Joj onih smecarskih folova neki fan Uniteda napravi nekakvu anketu o nekoj mrznji i provali jos tamo da se mrze zbog navedenih razloga i onda prenosi agencija i na kraju kad citas vijest da ono ispadne da kroz anketi o mrznji mi uvidimo neku njihovu velicinu i da su ustvari ti sto su kao "glasali" ustvari ljubomorni :lol: :lol:

Pa malouman bi skontao ti periferci su stvarno smijesni.

Kakve veze to sa prodatim kartama ima pa nije mala periferija Curtmane periferac ima tamo stanovnika koliko hoces.
Dio Arsenala

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 28 mar 2011, 17:24

Cuj periferci :lol: :lol: :lol: Mančester grad od 2,5 miliona i on ih naziva perifercima :lol: :lol: kao da o Ilijašu ili Hrasnici prica :lol: :lol: :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 mar 2011, 17:28

Pa oni se nalaze u nekoh Hrasnici i Ilijasu grada Manchestera :lol:

Ali dobro ti navijas za spancice pa cu ti oprostiti nepoznavanje.
Dio Arsenala

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 mar 2011, 17:35

-Paja je napisao/la:Joj onih smecarskih folova neki fan Uniteda napravi nekakvu anketu o nekoj mrznji i provali jos tamo da se mrze zbog navedenih razloga i onda prenosi agencija i na kraju kad citas vijest da ono ispadne da kroz anketi o mrznji mi uvidimo neku njihovu velicinu i da su ustvari ti sto su kao "glasali" ustvari ljubomorni :lol: :lol:

Kakve veze to sa prodatim kartama ima pa nije mala periferija Curtmane periferac ima tamo stanovnika koliko hoces.
Neodoljivo zanimljivo i presmijesno kao i uvijek od naseg najveceg fana Paje ! :D

Paja mi te volimo ! :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 mar 2011, 17:44

Koliko procentualno United ima navijaca u Engleskoj,Britaniji..gdje vec :lol:

Ako moze kakav podatak ...bas me interesuje :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 28 mar 2011, 17:51

Pajoni nije ni svjestan da samo potvrđuje apsolutnu tačnost ankete :D
Zadnja izmjena: Thunderstruck, dana/u 28 mar 2011, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 mar 2011, 18:18

evo me nazad na forum nakon par dana i odma' 2 vijesti ukratko 8-) Brown bi se mogao iskoristiti u transferu Rodwella jer je i sam rekao da bi radije u Everton nego u South'pton a 2 vijest je da Fergie neće odustati od Bebe-a tj neće ga prodavati ovo ljeto ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 mar 2011, 19:53

sarajlija89 je napisao/la:Koliko procentualno United ima navijaca u Engleskoj,Britaniji..gdje vec :lol:

Ako moze kakav podatak ...bas me interesuje :P
Pa to niko ne zna. Ali znam da u Irskoj imaju ogroman broj navijaca. Procentualno i veci broj nego u Engleskoj. U Engleskoj imaju najvise navijaca iz Manchestera naravno, ali isto tako dosta i u Londonu. United je i najpopularniji klub u Skandinaviji. Pa onda Malezija, Juzna Koreja, Singapor u Aziji...Ogromni su i u Nigeriji. U glavnom ima nas. :D

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 mar 2011, 21:12

-Paja je napisao/la:Joj onih smecarskih folova neki fan Uniteda napravi nekakvu anketu o nekoj mrznji i provali jos tamo da se mrze zbog navedenih razloga i onda prenosi agencija i na kraju kad citas vijest da ono ispadne da kroz anketi o mrznji mi uvidimo neku njihovu velicinu i da su ustvari ti sto su kao "glasali" ustvari ljubomorni :lol: :lol:

Nego taj periferni klub vas lupa godinama i godinama ce nastaviti, mali ste klub shvati Arsenal da je nesto veliko bio bi spominjan.
Kada gooneri osvoje kakvu titulu javi se PATAK pa cemo pricati do tada tise misu! :lol: :lol: Birmingham City... trebal kakvo obrazlozenje!? :lol: :lol:

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 28 mar 2011, 21:56

According to reports in Spain, Manchester United have allegedly agreed a fee for Atletico Madrid goalkeeper David De Gea.
The prodigiously gifted Spaniard has been perpetually linked with the current Premier League leaders amid reports Sir Alex Ferguson has identified the 20-year-old as the ideal successor to the retiring Edwin Van der Sar.
Spanish publication Sport claim United and their La Liga counterparts have agreed a fee for the precocious youngster and all that waits is a medical for the player once personal terms are concluded.
The fee for De Gea is believed to be in the region of €20 million and will see the Spanish Under-21 stopper, who has long been touted as the natural heir to Iker Casillas for the national side, link up with United in the summer should they successfully conclude personal terms.
Since confirming his retirement in February and reaffirming his desire to quit following a campaign by the club’s official website to stop him from doing so, Manchester United have been linked with a host of Europe’s top custodians most notably, Shalke 04’s Manuel Neuer and Ajax’s Maarten Stekelenburg.

Nadam se da ce doci!

Manchester United boss Sir Alex Ferguson has reiterated his intention to recall Danny Welbeck and Tom Cleverley from their respective loan spells at Sunderland and Wigan Athletic at the end of the season.
The Old Trafford supremo believes both have the potential to become first team regulars at the club and insist contrary to reports, neither will be jettisoned in the summer.
Welbeck in particular has been the subject of transfer speculation, linking him with moves to Everton and a prolonged stay at the Stadium of Light, but the Scot suggests the England Under-21 star will return to the club.
Ferguson believes Cleverley in particular has the ability to become a “top player” for the club in the not too distant future.
Ferguson told the Manchester United’s official website: “They will come back into the first-team squad and they will get plenty of games next season,
"They are part of the band of young players coming through at this club. They will all come back in.
"At that point, we will then review our squad because that's the important thing.”
He continued: "Cleverley has done very well, particularly in his spell at Watford and then at Wigan. He has improved in each case and he is going to be a top player.
"Welbeck has been fantastic too, it's just unfortunate that he picked up a bad injury. But they will all be ready for next year."

Ovo je super za mlade.. De Gea ako se pridoda opet nove Fergijeve bebe!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 mar 2011, 22:07

De Gea trazi kucu u Manchesteru, sta kazete na to?
Cerezo: I ja trazim kucu na Kanarima, ali to ne znaci da tamo zelim zivjeti :lol:

De Geu zaboravite, to je novi Resino 8-)
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 28 mar 2011, 22:11

-Paja je napisao/la:
haxonja je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Wolverhampton, nepobjedivi dje si :mrgreen:
S cim ti mene ponizajes, srami se... :lol: to je najbolje sto mozes!? :cry: :?
Moj PATAK! :lol:
cuj ja ponizajem :mrgreen: eto nasekirao si me sa birminghamom pravo ne mogu jos sebi doci uglavnom ekipa kojoj sudija toliko navukose da i izvukose ih od poraza lafo hoce neki rekord i onda ih vukovi sprase je stvarno smijesna.
1:0, 2:0...nastavi niz :? :mrgreen:
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 mar 2011, 23:01

-Paja je napisao/la:
haxonja je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Wolverhampton, nepobjedivi dje si :mrgreen:
S cim ti mene ponizajes, srami se... :lol: to je najbolje sto mozes!? :cry: :?
Moj PATAK! :lol:
cuj ja ponizajem :mrgreen: eto nasekirao si me sa birminghamom pravo ne mogu jos sebi doci uglavnom ekipa kojoj sudije toliko navukose i izvukose ih od poraza lafo hoce neki rekord i onda ih vukovi sprase je stvarno smijesna.
kad vas gradski rival prestane ponizavati na vasem stadionu javi mi se. Cuj,izgubiti od rivala kod kuce,hahaha

Da ti osvjezim pamcenje

[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.