Bojkovic je dovodio likove u gym i gasio ih bez njihove volje plus sve snimao. Jednostavno mu je vraceno sve ono sto je on radio, nije ok to od Janicica, ali Bojkovic i trener nema sta da placu na sve strane, licemjerno je to jer su radili iste stv. btw antipaticni su mi i jedan i drugi.BIHpatriota je napisao/la: ↑01 jun 2024, 02:14Bojkovic je objavljivao neke tik-tokere jer je to bio dogovor da radi zabave snimaju zajedničke video snimke i objavljuju. Ne sjecam se da je pustao snimke profi braca, jednostavno se taj kodeks ne krši. Smijesno je iz 2020 objavljivati sparing i na osnovu toga tražiti mec. Uostalom, vrijeme ce pOkazati ko ce gdje zavrsiti. Mislim da BojKovic ima veci plafon od Janicica.Denno je napisao/la: ↑30 maj 2024, 20:05Lud je Roki, valjda prodje bez tezih ozljeda, Respekt za hrabrost. Nego ovaj Bojkovic i trener mu placu na sve strane nakon sto je Janicic objavio javno sparing. Ok nije kul, al zar taj Bojkovic nije objavljivao kako gasi amatere na sparingu? Sad kad mu se isto desilo isto, place se na sve strane, licemjerno tipicno za srbe.
Taj Janicic se vise dici "srpstvom" nego Bojkovic pa si promasio poentu.
FNC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: FNC
embrace the chaos
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Naklon za Džaku
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Joksovic je UFC nivo
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Gumistucna
- Kontakt:
Ajmo malo o desavanjim, ko gleda. Sta se do sad zbilo, arena, organizacija, borbe?
-
- Kontakt:
E stosic je stvarno neki ozbiljan borac,u 10 sekundi ga bacio miran na guzicu hahaha
- Gumistucna
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Zavrsilo prije 15 minuta, bog vas yebao, ne postoji link, samo keš, ne mogu ove sirotinje 

Stone hands👊
- VensanKasel
- Kontakt:
Reci cu arapima da psujes, qurac ces moj vise iznajmiti

Stone hands👊
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma kakvi oni , veći munafici od menePereira je napisao/la: ↑01 jun 2024, 23:25Reci cu arapima da psujes, qurac ces moj vise iznajmiti![]()

Šteta za brata našeg muslimana ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Bas zajeban Miran u standupu i sto je najludje lik je najavio u glavu sta ce biti odnosno da ce Stosic ici na hrvanje.
Kontam ovaj bas lud, iako znam da nije levat i kanta. E pa nije lud nego je bas lik. Steta sto nema bolji tdd.
https://www.facebook.com/share/v/me29Jr ... tid=FQVVTg
Evo da dam kratak osvrt na dobre mečeve, ali realno vrijedilo je platiti PPV, ima mana organizacija, ali je stvarno na velikom nivou.
1. Marina Spasić vs Marina Nica - Stvarno razumijem taj "mini" hype train kada je riječ o Marini Spasić, djevojka pokazuje zavidne karakteristike, koliko sam shvatio trener joj je Limp, tako da očekuje nju dobra budućnost. Jako dobra borba.
2. Marko Bojković vs Julio Pereira - Govor tijela ovog Brazilca prije same borbe je bio baš katastrofalan, kao da je jedva čekao da se ista završi, nekako čudno, Bojković ga fino sačekao, jasno da će biti "priča" oko ovog meča, ni sam nisam fan Marka, ali dajte dečku nekog ozbiljnog protivnika, pa da ga konačno vidimo.
3. Vaso Bakočević vs Alexandre Ribeiro - Sudija poklonio borbu Crnogorcu, mislim da je konačno vrijeme da Vaso odustane od ovoga, jer zaista ne vodi nikuda, razumijem da će se dečko boriti dok god ima priliv novca, ali mi nije jasan "hype" oko Bakočevića u 2024. godini.
4. Barrio vs Džakić - Apsolutno ga je razvalio brat "U" Argentinac, ali ima srce Džakić, šteta što recimo njemu nije poklonjen neki kanta borac da se oprosti pred svojom publikom kako treba.
5. Nikola Joksović vs Stefan Negucić - Za mene najbolja borba večeri, pucalo na sve strane, ozbiljna glava je i Negucić, ali kakva samo borba Nikole, savršenstvo, njegov jedini problem je to što ne zna da napravi show, poprilično je monoton u medijskim nastupima i dečko sigurno ide u u UFC.
6. Darko Stošić vs Miran Fabjan - Svaka čast Rockyu na otvaranju meča, primorao je Stošića na rušenje, iako je ovaj više puta ponavljao da neće ni pomisliti na to i da će ga devastirati udarcima. Gospodske izjave na kraju obojice. Forgy neka se zahvali Fabjanu što je digao organizaciju i uzbuđenje oko iste za 50%.
Treba spomenuti i Jovana Marjanovića, brutalna borba, uništio Engleza. Sve u svemu, jako lijepu večer su nam priredili. Vrijeme je da Forgač odustane od "veterana" i da se krenu gurati mlade snage, koje očigledno imaju šta da pokažu. Spahoviću bi bilo najbolje da već objavi kraj karijere, jer neki logičan meč bi bio njegov protiv Žgele.
1. Marina Spasić vs Marina Nica - Stvarno razumijem taj "mini" hype train kada je riječ o Marini Spasić, djevojka pokazuje zavidne karakteristike, koliko sam shvatio trener joj je Limp, tako da očekuje nju dobra budućnost. Jako dobra borba.
2. Marko Bojković vs Julio Pereira - Govor tijela ovog Brazilca prije same borbe je bio baš katastrofalan, kao da je jedva čekao da se ista završi, nekako čudno, Bojković ga fino sačekao, jasno da će biti "priča" oko ovog meča, ni sam nisam fan Marka, ali dajte dečku nekog ozbiljnog protivnika, pa da ga konačno vidimo.
3. Vaso Bakočević vs Alexandre Ribeiro - Sudija poklonio borbu Crnogorcu, mislim da je konačno vrijeme da Vaso odustane od ovoga, jer zaista ne vodi nikuda, razumijem da će se dečko boriti dok god ima priliv novca, ali mi nije jasan "hype" oko Bakočevića u 2024. godini.
4. Barrio vs Džakić - Apsolutno ga je razvalio brat "U" Argentinac, ali ima srce Džakić, šteta što recimo njemu nije poklonjen neki kanta borac da se oprosti pred svojom publikom kako treba.
5. Nikola Joksović vs Stefan Negucić - Za mene najbolja borba večeri, pucalo na sve strane, ozbiljna glava je i Negucić, ali kakva samo borba Nikole, savršenstvo, njegov jedini problem je to što ne zna da napravi show, poprilično je monoton u medijskim nastupima i dečko sigurno ide u u UFC.
6. Darko Stošić vs Miran Fabjan - Svaka čast Rockyu na otvaranju meča, primorao je Stošića na rušenje, iako je ovaj više puta ponavljao da neće ni pomisliti na to i da će ga devastirati udarcima. Gospodske izjave na kraju obojice. Forgy neka se zahvali Fabjanu što je digao organizaciju i uzbuđenje oko iste za 50%.
Treba spomenuti i Jovana Marjanovića, brutalna borba, uništio Engleza. Sve u svemu, jako lijepu večer su nam priredili. Vrijeme je da Forgač odustane od "veterana" i da se krenu gurati mlade snage, koje očigledno imaju šta da pokažu. Spahoviću bi bilo najbolje da već objavi kraj karijere, jer neki logičan meč bi bio njegov protiv Žgele.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- VensanKasel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala majstore , Fabjan je j eben borac nema sta , ima te udarce sto lomi … Jbg teži ovaj , da je otislo u drugu rundu mislim da Stosic ne bi imao snage …
Jbga nista nisam pogledao,mislim da bi mu Stole mogao dati revans al ovaj put u Stožicama.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.