Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2023/24
ja ovo finale bojkotiram, jer se pobjednik već unaprijed zna, ali možda me Borussia iznenadi...
sreća pa igra Nolo, a i tu su i boks i MMA u isto vrijeme...
zar i ti sine Ivane!?
Drago nam je što imaš prioritete, mada bi fudbal trebao biti na prvom mjestu.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑01 jun 2024, 16:26ja ovo finale bojkotiram, jer se pobjednik već unaprijed zna, ali možda me Borussia iznenadi...
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ne znam kako mu moze treci najveci teniser ikad biti ispred finala Lige Prvaka.denimen99 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 16:44Drago nam je što imaš prioritete, mada bi fudbal trebao biti na prvom mjestu.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑01 jun 2024, 16:26ja ovo finale bojkotiram, jer se pobjednik već unaprijed zna, ali možda me Borussia iznenadi...
Ispravka. Bayern je bio monstruozan.Zaniolo je napisao/la: ↑01 jun 2024, 14:48Bayern je bio prejak 20', druga stvar je sto vas boli 8-2.
Liverpool je igrao dobar fudbal kad su uzeli protiv Totasa.
Jedino Real nije bio na nivou od ranije kad su uzeli protiv Liverpoola.
Nogomet je u padu. Ovo finale ce mozda biti i najlosije ikad. Na prvu se sjecam onog izmedju Milana i Juventusa kad je zavrsilo bez golova, ocaj zivi.
U sustini samo onaj ko osvoji i odigra nesto, ovi sto izgube uglavnom samo skinu gace.
Ma liga prvaka pa tek onda fnc, samo se nadam da se neće propustiti poneka dobra borbaZaniolo je napisao/la: ↑01 jun 2024, 16:46Ne znam kako mu moze treci najveci teniser ikad biti ispred finala Lige Prvaka.denimen99 je napisao/la: ↑01 jun 2024, 16:44Drago nam je što imaš prioritete, mada bi fudbal trebao biti na prvom mjestu.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑01 jun 2024, 16:26ja ovo finale bojkotiram, jer se pobjednik već unaprijed zna, ali možda me Borussia iznenadi...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
ali čovječe pobjednik se već unaprijed zna, tako da...
zar i ti sine Ivane!?

Ponovilo se!

Islam-Poirier nece prije 6:00. U isto vrijemeLicniznanstvenik je napisao/la: ↑01 jun 2024, 16:26ja ovo finale bojkotiram, jer se pobjednik već unaprijed zna, ali možda me Borussia iznenadi...

-
- Kontakt:
a i umoran sam više od ove klupske sezone, jedva čekam taj EURO, pretkola na ljeto i OI...
a i sutra je Zrinski Jurjevac-Šibenik, odlučujuća utakmica za ulazak u HNL...
mislio sam na onog Hrgovića...Tekashi je napisao/la: ↑01 jun 2024, 18:02Islam-Poirier nece prije 6:00. U isto vrijemeLicniznanstvenik je napisao/la: ↑01 jun 2024, 16:26ja ovo finale bojkotiram, jer se pobjednik već unaprijed zna, ali možda me Borussia iznenadi...
sreća pa igra Nolo, a i tu su i boks i MMA u isto vrijeme...![]()
a i sutra je Zrinski Jurjevac-Šibenik, odlučujuća utakmica za ulazak u HNL...
zar i ti sine Ivane!?
ma borusija moze odigrati utakmicu zivotu, pritisak, kombinatorika, pogadjati precke stative, ovi ce nafakasi jednom preci centar i dati go i gotovo. Kao protiv liverpula. Ne znam kako mozete nesto drugo ocekivati
- DinGospo21
- Kontakt:
Nafakaši hahahahahahha, i tako 14 puta jelde?
Dajte link za Hrgu.
Može Borusija iznenaditi i prirediti spektakl. Ne može finale biti loše, barem ne bi trebalo. Naboj, emocije, zalaganje...to ne smije izostati i samim tim se mora ispratiti.
Na mobitelu se može Hrgović ispratiti ako je meč oko 22h.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Courtois, Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy, Valverde, Camavinga, Kroos, Bellingham, Rodrygo i Vinicius.
- JayCatwright
- Kontakt:
Najnebitnije finale nekog sportskog događaja zadnjih 50 godina 

Ovo je supacki prema Luninu. Momak je zaslužio da igra u finalu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ovi Izraelu prodaju oružje. Sad ce se Bošnjaci ujediniti i navijati za frankiste.
Čini mi se da sam u toku sedmice čitao da se Lunin povrijedio ma treningu i da je upitan za finale, možda zbog toga stavio Curtoisu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.