Pretjeruješ.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 17:30prvi put slusam naseg selektora kako prica kakva je cast uopste igrati mec protiv jedne Engleske ili Italije, on kao igrac nije imao tu priliku itd.
definitivno padamo na nivo Andore, Gibraltara i slicnih
a i svjestan je Sergej da nije nerealno da primimo 10-15 komada u ova dva meca pa da imamo izgovor za kasnije
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Klasičan primjer pogrešnog razumijevanja stvari.JonSnow je napisao/la: ↑31 maj 2024, 17:32Pretjeruješ.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 maj 2024, 17:30prvi put slusam naseg selektora kako prica kakva je cast uopste igrati mec protiv jedne Engleske ili Italije, on kao igrac nije imao tu priliku itd.
definitivno padamo na nivo Andore, Gibraltara i slicnih
a i svjestan je Sergej da nije nerealno da primimo 10-15 komada u ova dva meca pa da imamo izgovor za kasnije
Bolje da je sutio... Ovako je progovorio i otklonio svaku dilemu.
Pa kome nije cast igrati protiv Engleza i Talijana? Viceprvak i prvak Evrope.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Po njegovom bi Englezima i Talijanima trebala biti cast sto igraju protiv nase haman raspale prcije.
Nadam se koliko toliko povoljnlm rezultatu da ne dobiju srcani svi ovi kontrasi i negativci.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Danas na treningu ne vidim Huseinbasica, Loncara ni na mapi
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ja koliko znam Marko Topić je odstranjen iz reprezentacije jer nije bio podoban tadašnjim glavešinama iz saveza ili je imao sukob sa Sliškovićem. Marko je iz mog kraja i takva priča kruži ovdje. Moguće da griješim, ipak tad sam bio dijete.Virtu4l je napisao/la: ↑30 maj 2024, 23:01Jbg, Marko pokušava biti Rade Bogdanović za sirotinju. Uvijek je oko njega bila neka nepravda, kao i kad je prvi put napustio reprezentaciju, sjećaš se kad je rekao da više neće igrati jer je po njegovom mišljenju trebao biti starter. Jašta je, pored Baljića, Bolića pa i Barbareza. Prosječan igrač koji je imao prosječnu karijeru, ali eto, uvijek je smatrao da je bolji nego što jeste.
Nameće se savezu godinama, pljuje sve redom, a kod Salihamidžića mu je zasmetalo to što se valjda nije grlio i ljubio sa njim pred neku utakmicu koju su igrali Cottbus i Bayern.
Frajer je izrevoltiran 20 godina i ne popušta ga.
U prvom sastavu kvalifikacija za EURO 2004, nema nijednog od tih nabrojanih.
Sam se odstranio.ArtemisFowl je napisao/la: ↑01 jun 2024, 11:00Ja koliko znam Marko Topić je odstranjen iz reprezentacije jer nije bio podoban tadašnjim glavešinama iz saveza ili je imao sukob sa Sliškovićem. Marko je iz mog kraja i takva priča kruži ovdje. Moguće da griješim, ipak tad sam bio dijete.
Bolić i Barbarez su bili napadači u toj utakmici, a Topić je ušao u 66. min. Tih pola sata mu nije bilo dovoljno pa je digao nos. Tu smo imali još Šabića, Musića i Salihamidžića koji su bili veoma ofanzivni, tako da zaista nije imao mjesta u prvih 11."Sjećam se kao danas razgovora u Zagrebu nakon meča sa Hrvatskom. Prema partijama koje sam pružao u Bundesligi, morao sam igrati. Bez ikakvog pretjerivanja. Međutim, ostao sam na klupi. Onda sam nakon utakmice pozvao Pašalića i Sliškovića sa strane i rekao im da me više ne zovu, da neću da budem pored takvih osoba kao što su oni."
Ne znam odakle uzimaš informacije, ali evo ti recimo sastav protiv Luksemburga iz tog ciklusa, Hasagić, Biščević, Musić, Konjić, Bajramović, Alihodžić, Bolić, Bešlija, Barbarez, Grujić i Baljić.ArtemisFowl je napisao/la: ↑01 jun 2024, 11:00U prvom sastavu kvalifikacija za EURO 2004, nema nijednog od tih nabrojanih.
Topić realno nije imao mjesta u prvih 11. Uvijek se ponašao kao uvrijeđena mlada, ponajviše jer su ga navijači voljeli zbog nekih poteza koje je imao ranije pa ga je malo ponijelo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Marko je puno pljuvao po Savezu i to je nemoguce preskocit od strane Vice Zeljkovica isto kao i Misimovic sto ne moze sa Barbarezom i Spahicem zajedno pa ga je Vico povuko kao lafo savjetnik
- ArtemisFowl
- Kontakt:
@virtual mislio sam na prvu utakmicu protiv Rumunije kad su izgubili 3-0. Al ako je ovo ispravan citat, onda si 100% u pravu što se tiče njega i reprezentacije.
Malo sam ja drugačijim očima gledao Marka jer je sve uspio boreći se sam. Njemu je otac teški RVI i napravio je ogromnu karijeru za osobu koja dolazi iz tako malog sela. Još na to lokal-patriotizam, pa se sve sabere zašto sam imao takav dojam.
Malo sam ja drugačijim očima gledao Marka jer je sve uspio boreći se sam. Njemu je otac teški RVI i napravio je ogromnu karijeru za osobu koja dolazi iz tako malog sela. Još na to lokal-patriotizam, pa se sve sabere zašto sam imao takav dojam.
Nemam ja ništa protiv Topića, uvijek mi je bio drag jer volim borbene igrače koji imaju muda, a on je bio takav. Ono što mi se ne sviđa kod njega i sličnih je što mnogo mlate praznu slamu, a da ga sutra neko pozove u savez objeručke bi prihvatio poziv, zato je toliko i frustriran jer ga niko ne zove. Nema kome se nije nudio, od reprezentacije pa do FK Sarajevo.ArtemisFowl je napisao/la: ↑01 jun 2024, 15:44@virtual mislio sam na prvu utakmicu protiv Rumunije kad su izgubili 3-0. Al ako je ovo ispravan citat, onda si 100% u pravu što se tiče njega i reprezentacije.
Priča slična Barbarezovoj, samo što je Sergej ostavio neuporedivo veći trag u našem fudbalu. Imate sve licence, imate diplome, edukaciju, pa preuzmi neki klub iz druge, treće, četvrte lige, kreni pa ćemo vidjeti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Btw koje licence ima Sergej Barbarez?
Date of birth/Age: Sep 17, 1971 (52)
Place of Birth: Mostar Jugoslawien (SFR)
Citizenship: Bosnia-Herzegovina Bosnia-Herzegovina
Germany Germany
Avg. term as coach: 0.12 Years
Coaching Licence: UEFA Pro Licence
https://www.transfermarkt.com/sergej-ba ... ainer/8649
Barbarezu pozlilo, nije poletio za Englesku sa Zmajevima
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će ok
Selektoru je pozlilo na aerodromu i on se morao vratiti kako bi obavio dodatne medicinske preglede, ali već se osjeća bolje i naknadno će pridruži našem timu, potvrdio je Nogometni savez BiH.
Selektoru je pozlilo na aerodromu i on se morao vratiti kako bi obavio dodatne medicinske preglede, ali već se osjeća bolje i naknadno će pridruži našem timu, potvrdio je Nogometni savez BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Necu da grijesim dusu ali obiso je 3000. televezija, podcasta
Znaci Klopp kad je osvojio lp manje je bio na tv
I sad na jednom pred let ruzno mu
Opet kazem necu da grijesim dusu
Nadam se da je covjek dobro
Ali barba izgleda ko neko ko je zeljan paznje, valjda dugo ga nije bilo na sceni
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kakav si ti degenerik sve ti yebem retardiranoNoDi80 je napisao/la: ↑02 jun 2024, 14:04Necu da grijesim dusu ali obiso je 3000. televezija, podcasta
Znaci Klopp kad je osvojio lp manje je bio na tv
I sad na jednom pred let ruzno mu
Opet kazem necu da grijesim dusu
Nadam se da je covjek dobro
Ali barba izgleda ko neko ko je zeljan paznje, valjda dugo ga nije bilo na sceni
92:48 - La Decima
Pa nije obisao toliko televizija u jednom danu, pa da mu bude lose od toga.
Nista strasno, dolazi poslije i to je to.
Nista strasno, dolazi poslije i to je to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa nije ali pogledaj n1, sportsport, klix, hayat, avaz, oslobodjenje, ftv, tv sa, blijesak, nova bh, neuspjeh prvaka…
Nema ko nije objavio s njim u zadnje dvije sedmice
Evo izasls vijest da mu je pozlilo, jos brze izasla da je dobro i da ce ici za Englesku
Hvala Bogu naravno
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Jest peh toliko iscekuje prvu utakmicu i pozlije mu a vudjelo se na onoj slici na aerodromu da cekiranju da je iscrpljen i blijed
Jbg ovo okupljanje sve nekako naopako ide. Brz oporavak Barba 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”