NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la harden » 29 maj 2024, 16:33

nebeskasila je napisao/la:
29 maj 2024, 16:20
harden je napisao/la:
29 maj 2024, 15:51
Ma necemo ponuditi nista, budite sigurni.
Posteno pa makar ispali. Vraticemo se opet nazad postenjem. Treba vracati ugled kluba.
Ugled kluba prvo treba krenuti vracati od kantona, nas mrzi haman svaki klub sa kantona jer smo svakog nekad prevarili il zayebali. Od toga ne treba bjezati ni gurati pod tepih nego ici da se to popravi. Ima igraca sa kantona dosta koji ne zele da cuju za Jedinstvo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 29 maj 2024, 23:55

Jedno je sigurno. Nece ispasti ekipa koja da vise novca (a itekako su velike cifre u pitanju). Bratstvo i Simmbau imaju priliku da uzmu bas dobre pare, sto sam siguran da ce i uraditi. Druga stvar, sto ekipe koje se bore za opstanak moraju raditi na vise polja, rijesavati svoju tekmu, premirati ekipe iz druge utakmice. Jedan ce tim bas zijaniti, potrositi silu novca (svakako ce ga jedva skuckati), plus ispasti. To naredne sezone ne sklopi Roman Abramovich.

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 30 maj 2024, 09:15

Zbog toga sto svi misle tako i rade po tom principu zbog toga nema je i fudbal u banani, liga smijesna, legitimitet takmicenja srozan na nulu, kako mozes kao navijac da slavis kupljenu tekmu, titulu itd. ???

Jedinstvo mora da prezivi posteno, da igra posteno i da gradi buducnost na tome, makar ispali sad neka se gura ispravno i cisto, jer samo tako mozes da gradis mentalitet ljudi i da napredujes.

Flufy
Kontakt:

Post Postao/la Flufy » 30 maj 2024, 12:23

Kako se Rudar osigurao sa sudijom u Maglaju :)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 maj 2024, 15:11

Posteno, i ako ispadnemo vjerujte nece mi biti krivo jedne sekunde. Samo nek odigraju posteno, ako dobijemo da slavim pobjedu, a ne kupovinu. I uvjeren sam da predsjednik nece dogovoriti utakmicu, ali opet ako se pita samo on. Rudar ne moze na posten nacin dobiti u gostima i to je to.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 30 maj 2024, 16:24

30 maj 2024, 15:11
Posteno, i ako ispadnemo vjerujte nece mi biti krivo jedne sekunde. Samo nek odigraju posteno, ako dobijemo da slavim pobjedu, a ne kupovinu. I uvjeren sam da predsjednik nece dogovoriti utakmicu, ali opet ako se pita samo on. Rudar ne moze na posten nacin dobiti u gostima i to je to.
Ma ni nema niko drugi sem Hasana. Svi su digli sidro i otisli.

Covjeka da zanima namjestanje rijesio bi Tomislav na poluvremenu kad je bilo 1:2. Rahic i ostali nam ne bi uzeli bodove, mogao je samo kod kuce osigurati opstanak tako.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 30 maj 2024, 16:29

Vjeruj mi, da su vece sanse da Rudar dobije u Maglaju nego vi u Gracanici. Ako pricamo o kvalitetu.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 maj 2024, 18:43

HeliosIzDomzala je napisao/la:
30 maj 2024, 16:29
Vjeruj mi, da su vece sanse da Rudar dobije u Maglaju nego vi u Gracanici. Ako pricamo o kvalitetu.
O kvaliteti ekipa protiv kojih igramo. Onda jeste tako, jer je Bratstvo pet puta jace od SimBau. A o kvalitetama Rudara i Jedinstva. Pa mi smo ih dobili u Kaknju

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 31 maj 2024, 21:01

harden je napisao/la:
Posteno pa makar ispali. Vraticemo se opet nazad postenjem. Treba vracati ugled kluba.
Pošteno ispadamo, pošteno se nećemo nikad vratiti.
Mnogi ismijavaju 2 ligu federacije, kao što mnogi ismijavaju i prvu ligu federacije, a svake godine se borimo za opstanak. Ispadanjem ćemo spasti na grane Krajišnika i najvjerovatnije se nećemo nikad više vratiti u 1 federalnu ligu, iste pare će se trošiti i ništa neće biti bolje. Ko misli da će se ispadanjem nešto riješiti taj nije upoznao mraku koja pere novac preko kluba.

Bez sutra 3 boda vjerovatno za narednih 10 godina napuštamo ovu ligu.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 31 maj 2024, 22:02

Iceplayer je napisao/la:
31 maj 2024, 21:01
harden je napisao/la:
Mnogi ismijavaju 2 ligu federacije, kao što mnogi ismijavaju i prvu ligu federacije, a svake godine se borimo za opstanak. Ispadanjem ćemo spasti na grane Krajišnika i najvjerovatnije se nećemo nikad više vratiti u 1 federalnu ligu, iste pare će se trošiti i ništa neće biti bolje. Ko misli da će se ispadanjem nešto riješiti taj nije upoznao mraku koja pere novac preko kluba.

potpisujem.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 31 maj 2024, 22:11

InatSilniBosanski je napisao/la:
31 maj 2024, 22:02
Iceplayer je napisao/la:

potpisujem.
Ja nisam takvog mišljenja, iako 99% bi bilo tako, ali opet imam neku nadu da bi klub mogao krenuti na bolje. Kad bi ispali da bi sva ta **** otisla iz kluba, pa bi se moglo polako sklapati sve za bolje sutra. Da bi postenjem i radom mogli biti bolji nego sad. Jer ja ne znam sta mi imamo sad trenutno ? Svaka godina borba za opstanak, na nama neka sela nabijaju gol razliku i mi se borimo da ostanemo ovdje

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 01 jun 2024, 08:36

31 maj 2024, 22:11
InatSilniBosanski je napisao/la:
31 maj 2024, 22:02
Iceplayer je napisao/la:

potpisujem.
Ja nisam takvog mišljenja, iako 99% bi bilo tako, ali opet imam neku nadu da bi klub mogao krenuti na bolje. Kad bi ispali da bi sva ta **** otisla iz kluba, pa bi se moglo polako sklapati sve za bolje sutra. Da bi postenjem i radom mogli biti bolji nego sad. Jer ja ne znam sta mi imamo sad trenutno ? Svaka godina borba za opstanak, na nama neka sela nabijaju gol razliku i mi se borimo da ostanemo ovdje
Naš polazak ka boljem nema veze sa ligom u kojoj igramo, ako je cilj ljudima oprati novac, prat će ga i u 2 federalnoj kao i u prvoj federalnoj.
Ne znam da li ste svjesni da mi svake godine imamo budžet u top 3 lige. Da li mislite kad ispadnemo i bude manje medijske buke oko kluba i manje ljudi oko kluba da će se tada manje prati novac?

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 01 jun 2024, 08:45

Nije mi jasno ovo oko 'poštenja' jeste vi ljudi svjesni da na posten način ne mozes ostati u 2 ligi kamoli ući u premijer ligu?
Pa Real Madrid ne radi sve pošteno sta ste vi sebi umislili nije mi jasno ko neka djeca šatro postenje ovo ono,ovo je Bosna!
Mi cemo ispasti ako budemo pošteni i ako budemo pošteni nikad se vratiti nećemo!
Čuj pošten biti 2 kola prije kraja dok se boris za opastanak u drugoj ligi drzave BE i HA malo mnogo jelda?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 jun 2024, 09:17

Joj kakve gluposti pisete, idite pogledajte jednu utakmicu ranga nize. Jedinstvo ovakvo ne bi izgubilo jedan mec u toj ligi.

Puno manja je razlika izmedju PL i Federalke nego Federalke i drugih liga.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 01 jun 2024, 10:09

harden je napisao/la:
01 jun 2024, 09:17
Joj kakve gluposti pisete, idite pogledajte jednu utakmicu ranga nize. Jedinstvo ovakvo ne bi izgubilo jedan mec u toj ligi.

Puno manja je razlika izmedju PL i Federalke nego Federalke i drugih liga.
Sa našim budžetom trebamo biti u top lige, zašto nismo?
Da li bi isti apsurd bio i u drugoj ligi federacije?
Koja je argumentacija da ćemo se "ekspresno vratiti"?
Razlika između 1 federalne i PL je nebo i zemlja?

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 01 jun 2024, 12:48

Zadnje informacije kazu da je u Maglaju dvica (kvota 1.15). Dok vasi nisu za sada nista napravili u Gračanici. Mada bi iskreno volio da Rudar ispadne, iako su nam bliži.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 01 jun 2024, 13:21

Mi cijelu ovu polusezonu pričamo o poštenju, kako je predsjednik Upravnog odbora pošten, a da bi se trava pokosila mora se Sila nebeska okupiti, dvije one rupe ispred gola na terenu stoje i niko nije u stanju da se taj dio zakrpi, nekad se i to znalo odraditi. Imamo mi puno problema koji su ogledalo kluba. Ako na kraju i ispadnemo mi smo svoj opstanak prokockati na domaćem terenu.

100% se slažem da nam ispadanje neće donijeti ništa dobro, prije ćemo imati sudbinu Krajšnika kao što neko spomenu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 01 jun 2024, 14:39

Ma kakav predsjednik,prije bih rekao da ne zna on nista od vođenja kluba nego da je pošten,nije lako ni dogovoriti 3 boda jer trebas znati pričati imati šlifa!
Ako nisu dogovorili,ako idem tamo tom famoznom parolom poštenje onda smo danas poslje 7 i zvanično u nižem rangu...

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 01 jun 2024, 14:43

Jer pazite jednu stvar,ako je Kakanj zavrsio Maglaj a sigurno jeste,a sve se zna tako da se zna da ovi naši neće ili još nisu zavrsili niti pokusali Gračanicu,pa daće Kakanj i neku premiju njima da bar uzmu bod nama danas,sto na kraju znaci da Bihać ide u cvajtu

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 01 jun 2024, 14:46

LondonRed je napisao/la:
01 jun 2024, 14:43
Jer pazite jednu stvar,ako je Kakanj zavrsio Maglaj a sigurno jeste,a sve se zna tako da se zna da ovi naši neće ili još nisu zavrsili niti pokusali Gračanicu,pa daće Kakanj i neku premiju njima da bar uzmu bod nama danas,sto na kraju znaci da Bihać ide u cvajtu
Gotovo je. Bratstvo igra za Rudar.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.