BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

anlayan
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la anlayan » 07 jun 2009, 18:26

miralem444 je napisao/la:ej svaka tebi cast majstore meni stvarno nije jasno kako pronalazis sve te talente..JOS JEDNOM SVAKA CAST.[quote="anlayan"]ja sve fino dodao Admira Salihoviča na fb, pripremio intervju od 20 pitanja imate li vremena imam, pita ko sam, ja ispričam..i na kraju kaže nemam vremena..on bi u novine, e nećeš... :mrgreen:
[/quote]

izgleda da sam sad naišao na **** :mrgreen:

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 07 jun 2009, 18:40

ee može li mi neko pomoći u istraživanju talenata...imam ih dosta, samo ih treba provjeriti...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 jun 2009, 18:42

anlayan je napisao/la:ee može li mi neko pomoći u istraživanju talenata...imam ih dosta, samo ih treba provjeriti...
stojim ti na raspolaganju :mrgreen:
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 jun 2009, 18:47

evo i ja cu ti pomac,na raspolaganju sam ti..quote="anlayan"]ee može li mi neko pomoći u istraživanju talenata...imam ih dosta, samo ih treba provjeriti...[/quote]
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 07 jun 2009, 19:05

Evo i ja cu ti pomoci ,ako trebaa
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 07 jun 2009, 19:41

sva trojica msn-ove na sunce..heheh

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jun 2009, 19:54

nema tu nekog velikog talenta ako ga trojica trebaju traziti :lol:

kako se Pjanic sam pronasao, igrao covjek i skrenuo paznju na sebe. tako se pravi talenti pronalaze, samo prati utakmice i kad vidis da neki bosanac ili hercegovac razvaljuje onda se javi. a ovi sto ih pronalazite cesljajuci internet nisu pravi talenti, moraju jos puno pure da pojedu ;)

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 07 jun 2009, 20:27

calcio je napisao/la:nema tu nekog velikog talenta ako ga trojica trebaju traziti :lol:

kako se Pjanic sam pronasao, igrao covjek i skrenuo paznju na sebe. tako se pravi talenti pronalaze, samo prati utakmice i kad vidis da neki bosanac ili hercegovac razvaljuje onda se javi. a ovi sto ih pronalazite cesljajuci internet nisu pravi talenti, moraju jos puno pure da pojedu ;)
aha dobro, znaci mora prvo da dobiju poziv za njemacku u 17, i da na kraju zaigra za A-repku, da bi se saznalo za njega, nema sta dobra ti teorija. pa zato i gubimo sve talente, jer cekamo previse.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jun 2009, 20:45

Cazinski-Vitez je napisao/la:
calcio je napisao/la:nema tu nekog velikog talenta ako ga trojica trebaju traziti :lol:

aha dobro, znaci mora prvo da dobiju poziv za njemacku u 17, i da na kraju zaigra za A-repku, da bi se saznalo za njega, nema sta dobra ti teorija. pa zato i gubimo sve talente, jer cekamo previse.
ko ceka taj doceka. cekali smo Pjanica, cekao je i on, i na kraju smo docekali. ko ima zelju da igra za BiH taj ce i igrati za BiH. ovi ostali samo gledaju sopstveni interes i sta je najbolje za njihovu karijeru, a takvi nam bas i nisu potrebni u reprezentaciji.
jeli bolje imati Ibisevica, Dzeku, Pjanica... koji stvarno izgaraju za BiH i koji se raduju svakom okupljanju, ili da imamo nekakve placenike koji ce se cijelo vrijeme pitati sta bi bilo da su izabrali neku drugu reprezentaciju? nije mi zao nijednog takvog igraca kojeg smo izgubili.

emiros
Kontakt:

Post Postao/la emiros » 07 jun 2009, 21:23

Znaci trebamo pozuriti da perviza ne izgubimo. :lol:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 jun 2009, 22:06

dok je Bosne bit ce i talenata, ne mogu Munib i Co. otjerat, koliko Bosna moze napravit talenata ;)

ps, anlayan, valjda sam i ja pomogao, bar malo :D
100% sportski i krajnje opušten potpis

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jun 2009, 22:20

RiNo je napisao/la:dok je Bosne bit ce i talenata, ne mogu Munib i Co. otjerat, koliko Bosna moze napravit talenata ;)

I ti znaš masu ovih talenata. Sjećam se jedog tvog posta na kojem je bio širi spisak bh. talenata. Svaka čast i tebi anlayanu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jun 2009, 22:26

http://www.youtube.com/watch?v=gIeBidJKOpw

Evo nađoh još jednog momka. Zove se Armin Pašagić. Živi u Malmou u Švedskoj i igra za tamošnji klub. Ima 17 godina i igra na poziciji polušpica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 07 jun 2009, 22:29

onome kome je bosna u srcu nema tih para i reprezentacija koji ih mogu privoljeti da zaigraju za njih, jos kada se zna da mogu birati do 21 godine zato se slazem u potpunosti. tko zeli moze se uvijek presaltati. mozda je cak i bolje da u juniorskim ekipama igraju za druge repke imace bolje uvjete, a nakon 20 godina pravac bih . sve ostalo je tandrkanje o otkrivanju talenata

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 07 jun 2009, 22:33

Virtu4l je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:bas tako, kao da citam zadnje stranice sportovog avaza, novi ronaldinjo iz zavidovica, novi ronaldo iz geteborga. samo sto ovi novinari iz sporta dobiju 100 maraka dok ovi ovdje......
Naravno, tako i treba. Da smo bili ovakvi prije 4-5 godina, danas bi bili jos jaci. Zato cemo ih sad upecati na vrijeme.
evo imam i ja jednoga tetkinoga sina, ja cu dati 150kema da se u sport avazu napise kako ima novi bh tores iz beča. ako imate veze sa novinarima. posle ns bih ovaj bh casopis je nakorupiranija institucija u bih

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 07 jun 2009, 22:36

RiNo je napisao/la:dok je Bosne bit ce i talenata, ne mogu Munib i Co. otjerat, koliko Bosna moze napravit talenata ;)

jesi...imam tri spiska..e sada RiNo o kojem spisku oni govore :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 07 jun 2009, 22:49

emiros je napisao/la:

Znaci trebamo pozuriti da perviza ne izgubimo. :lol:
jebote perviz a i ti njega, ko prica o njemu sad?
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 07 jun 2009, 22:54

el-fighter je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=gIeBidJKOpw

Evo nađoh još jednog momka. Zove se Armin Pašagić. Živi u Malmou u Švedskoj i igra za tamošnji klub. Ima 17 godina i igra na poziciji polušpica.

On igra za Bochum U-19 ;)
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 08 jun 2009, 07:59

e mali je sila BOGAMI ,kako ga nade ..Ja predlazem da napraviomo spisak svih ovih talenata al da na prvom mjestu stavimo ovog momka i da damo nekom nasem novinaru najpozeljnije bi bilo dat MARIJANU pa nak on se s njima kontaktira i da on to objavi u centralnom dnevniku ili na onom sport plus na HAYARU..ovo dijete sta radi sa lopte ja sam stvarno ovtto bez teksta AFERIM BRATE..
MentalitaUltras je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=gIeBidJKOpw

On igra za Bochum U-19 ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jun 2009, 08:19

bh hrvat je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:bas tako, kao da citam zadnje stranice sportovog avaza, novi ronaldinjo iz zavidovica, novi ronaldo iz geteborga. samo sto ovi novinari iz sporta dobiju 100 maraka dok ovi ovdje......
Naravno, tako i treba. Da smo bili ovakvi prije 4-5 godina, danas bi bili jos jaci. Zato cemo ih sad upecati na vrijeme.
evo imam i ja jednoga tetkinoga sina, ja cu dati 150kema da se u sport avazu napise kako ima novi bh tores iz beča. ako imate veze sa novinarima. posle ns bih ovaj bh casopis je nakorupiranija institucija u bih
:D
Al' ovo fakat ide ovako 8-)
Joj vi meni niste jasni,nije svako ko igra u dijaspori talenat,dezerterska djeca neka ih tamo sto se mene tice :|
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.